Sidor

torsdag 7 maj 2009

Wolverine och dagens

Hola!
Idag har jag träffat min fina nasse för lite bio (wolverine) och lite fika-snack! Vi satt och dregla i 1,45h under filmen, mycket snygga killar och effekter! I like A LOT! Så hm... av 5 möjliga så får den nog 4/5. Ser fram emot att få hem den och så såg vi trailern till Transformers 2, den verkar så himla bra!! Det finns tre filmer jag Vet att jag vill se och det är: Star trek, Transformer 2 (när den väl visas på bio) och Harry Potter -Halvblodsprinsen! Sen satt vi och snacka en massa om livet och våra tankar att tiden bara flög iväg, mycket trevligt måste jag säga!

Gårdagens outfit

Den här klänningen har det jag letar i en klänning fast den ska vara i gräddvit el ljusbeige. Det sprang jag runt i stan med när jag handlade present till min fina kusin som fyller år imorrn!

Dagens outfit

Idag hade jag mina pumps på mig, ville vara lagom chic. Planen var att jag skulle ta bussen till pendeln, lugnt och försiktigt gå till pendeln och sen ha så mycket tid på mig när jag väl kom fram att mitt ärande som jag skulle utföra innan bion börja inte behövde stressas till. MEN så ser det inte ut i Pepitas värld, utan hon missar bussen, går med sina pumps till tåget, kommer försenat fram till centralen och så halv springer man till butiken och kutar därifrån. Så när jag kom fram var jag svettig och hade lagom ont i fötterna. Då gav jag upp, bort med pumpsen och på med balleriorna!

Fick förresten veta att killar inte gillar ballerinor, men varför? Sen fick jag veta att killar inte bryr sig om man har pumps eller inte, men det tror jag inte på. För ser dom skillnanden med låga skor och sen med klackar; vilken hållning och vilka ben man får så tar dem nog tillbaka det. (tror jag.)

Hann köpa nylon strumpor på h&m också och en massa billiga underkläder men så när jag ska visa vad jag köpt för Nasse så ser jag att strumporna inte var med! Hon glömde lägga i dem? Hon verkade så noga men tanke på den tiden hon tog på sig. :(

Well det var min dag i korta drag, hur var er? Några planer för helgen? Själv ska jag jobba på lördag förmiddag sen ska jag fira kusinen!

PUSS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för kommentaren!