Sidor

fredag 28 augusti 2009

Hektisk dag

Idag har man sprungit (åkt) runt överallt och insett att teknikens värld inte alltid är på ens sida. Vi har försökt hitta till en vissa plats idag, men fick fel instruktioner på Eniro, gps:en som låg i bilen hade laddats ur, E's mobil kunde inte gå online då E inte har installerat wap på hans nya sim-kort och min gps sa att vi befann oss någonstans i Tjeckien. WHAT?!?!

Efter både skratt och frustrations tårar så insåg vi att vi inte skulle hinna till mötet, vi ringde och berättade hur allt bara gick emot oss. Tur för oss så hade han all förståelse och vi kom fram till att skjuta upp mötet någon timme och skulle ses där vi båda kunde hitta. Så jag och E gick och åt en god sen lunch, sen så tog vi det lugnt och försiktigt tills tiden var inne. Det gick JÄTTEBRA! *pustar ut* Förutom att man skäms över att man var tvungen att skjuta upp allt så var man lagom nervös över resultatet- men han var grymt nöjd och fick oss att känna oss nöjda. Så det vart tillslut en bra start på helgen! Hur var er dag? :)

Vedungs pizza i Alvik- är du där i närheten så ät där. Super gott!



Ringde dessutom kenneln och kom överens om att vi skulle ses på onsdag kväll för att få träffa valparna (som vi inte kommer kunna ta hem...) Men jag är så glad att vi ska få mysa lite med sötnosarna, en tigerkaka ska man nog ta med sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för kommentaren!