Sidor

lördag 31 mars 2012

Fitnessguru

Har handlat lite saker på Fitnessguru; två proteinpulver, en One Meal, Heat Health & Heat tabletter. Berättar mer om produkterna lite senare idag!

5 kommentarer:

  1. Snacka om hälsohylla. Apropå proteinpulvret, har du provat den som smakar choklad & hasselnöt?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä inte ännu, ska nog ta en efter springturen med E senare idag. Luktade på den igår, luktar som den där GB glassen i 1l förpackning. Hasselnöt i vaniljglass you know? Vet inte om jag är helt såld på den men du skulle nog gilla den. För vad jag minns så gillar du den glassen?

      Radera
  2. Jesus Amalia! minst 1000kr fattigare?! :P Har hört bra saker om HEAT tillskottet jag med. Men please do tell i mer detalj vad din plan med alla dessa är :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mja, lite mindre är 1000 men typ! Jag är så inne på det här med träning så jag liksom lägger pengar på det än kläder (for now anywayz), kanske blir att köpa ett par joggingskor också. Det är ju 25% på stadium nu när dom fyller 25år så jag kanske knatar dit :D

      Radera
    2. hehe, du behöver inte förklara dig för mig ;) Har hört bra om HEAT faktiskt och varit sugen på att prova själv. Kanske ska göra det nu när du och "vågar"? Så blir vi antingen fitta tillsammans eller dör tillsammans. hahaha ;) Ska suga på karamellen. Men jag vill ej ha nån One Meal, hinner med alla mina vanliga mellanmål som jag ska! Och behöver fylla på med protein så kanske ska firra det också? Va ju billigt iaf! :)

      Radera

Tack för kommentaren!