Sidor

måndag 30 maj 2011

124:-

Så mycket kostade dessa snyggingar, hittade dom på Deichmann. Dom kostar ursprungligen 248:- men det var 50% rabatt på dom. Dom är superdupersköna dessutom, kommer bli mina slitochsläng skor för sommaren i think :)



Använde dom idag till min nyinköpta röda klänning (tunika på somliga) från Vero Moda. Den ska också visas upp snart :)

Idag var jag och jobbade med en av dom finaste optikerna i Stockholmsområdet, sen så åkte jag hem lite snabbt för att ta med mig min bebis (Tatooine) till mor min och firade henne på morsdag. Konstigt att inte mina barn fixade något åt sin mor (mig), mina lurvbollar har i för sig varit extra keliga idag så det kanske var deras present till mig? Vi åt god mat,fika och skrattade en massa, som det brukar vara. Det var skönt att få vara med familjen en stund, sen kom min kärlek dit och smockade i sig dom få rester som fanns kvar. Vi försökte härma dialekter och det visade sig att vi alla sög på att härma men jag kunde åtminstone klangen på portugisiska :D Nu längtar jag bara tills Lillan kommer över så att vi kan sjunga och skratta tillsammans som the old days innan hennes läxor kom i vägen hehehe...

Vet ni? Jag är Ledig imorgon! ( nu rann all lycka ur mig, kom på att jag måste till käftis imorgon. Kul, ska slösa förmiddagen hos en Specialist tandläkare. Hejdå alla pengar som jag har kvar på kontot, buhu)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för kommentaren!