Sidor

måndag 29 april 2013

Hm & träningskläder

Jag använde ett av mina nya träningsbh'n idag på träningen. Men jag invigde också en ny långärmad topp som jag har blivit mycket förtjust i (vill ha flera!). Det vart mycket nytt idag, bara byxorna som är riktiga oldies. Men dom är så sköna! Lovade kusinen och visa hur toppen såg ut och satt på, here you go! :)

Cubus hjärta Pepita

Idag hade jag på mig ett av fynden jag gjorde i helgen. Cubus hade nämligen 30% på allt i butiken förra veckan så då köpte jag denna blus, en kjol, en tunn finstickad tröja, en träningstopp och en solglasögonfodral :D Tänkte att det var ett tag sen ni fick "Dagens" så jag tog kort i provhytten när jag testade en klänning idag. ;) Så:

Dagens 29/4-13




Nyinflyttade Nike

Jag invigde dom idag på DanceAerobics passet och dom var riktigt sköna!

Jag är kär! ;)

Nike free tr. Fit 3





söndag 28 april 2013

Nytt

Jag har köpt hem nya träningsbh'n från H&M och en ny långärmad topp som jag visar er imorgon :) Sen när jag gick till kassan så hade dom strumpor vid kassan så jag passade på och köpte hem lite nytt sånt. Rensade i strumplådan (behövdes verkligen!) när jag kom hem :)

torsdag 25 april 2013

Dag 4 & första lektionen

Idag är dieten mycket enklare än tidigare dagar, jag åt min grapefrukt till frukost och moffade i mig fisk till lunch. Hade bara lättpanerade fiskfileer, men jag skrapade bort planeringen och la på sallad. Känner att jag borde ha tagit mer fisk men jag hann inte :/ Idag ska jag få äta yoghurt med fruktsallad till middag! Hm...intressant! Jag ser det här som ett experiment, var inte oroliga. Det här är bara för två veckor! Sen ska jag redogöra viktminskning och hur menyerna såg ut. Jag hade mentalt ställt in mig på att jag skulle misslyckas med dagens första övningskörning. Döm min förvåning när jag sätter det! Jag körde å andra sidan 10-20 km/h, ständigt på 1:an. Så jag var inte född för att bli förare kanske men ändå! Nu har jag fått blodad tand, ge mig mer! Kanske blir lite körning i helgen, jag vill inte tappa det här jag lärde mig :) Nästa gång ska vi krypköra och växla, aaaahhh!!

Dag 3- firar!

Efter passet igår fick jag i mig mat, drack lite Fitnessguru Isolat (laktosfri) och sen åt jag den mängd mat som var satt i schemat. Vart mätt och belåten på det, fast när vi åkte hem så trodde jag att jag skulle tuppa av. Var så hungrig! Inte lite jobbigt och känna så, imorgon kommer en till sån där dag. Blä!

Nytt jobb - Lyckan!

Idag har det helt ärligt varit svårt att hålla sig till schemat. Jag har fått en nytt jobb som jag skrev på idag och så var jag kvar till lunchtid och då frågade mina blivande kollegor mig om vi inte skulle käka ihop. Såklart jag ville det! Så istället för en omelett på två ägg med tillhörande sallad blev det lammgryta utan ris. Mumma! Till middag så åt vi plockmat; oliver, salami, parmaskinka, guyre (el hur det stavas), mozzarella, tomat och lite brie med ett glas champagne! Det var dags att fira mitt drömjobb med kärleken som har stöttat mig. Det som var på schemat var 200g fisk med sallad, men jag lät iaf bli kollisarna, även när sambon tog fram Haagändas glassburken så lät jag bli. Jag tänkte fira det nya jobbet med familjen också men det blir efter dessa två veckor, tror det är bäst så ;) Men jag kanske ångrar mig hehehe
Idag gick jag på DanceStep och Absolution, ännu en grej jag märker av. Orken tar snabbare slut, mjölksyran kommer på nolltid. Men jag kämpar på! Ps! Det här skrev jag igår Onsdag men somnade innan jag tryckte på publicera!

tisdag 23 april 2013

Hungrig+träning=?

Okey, jag är seriöst så hungrig att jag kan tänka mig döda någon. Passande att jag går på Box nu som kanske mattar ner den känslan, kanske svimmar på köpet? ;) Only time will tell! Har på mig byxor, t-shirt, skor från Nike. Väska och vattenflaska också från Nike...sponsrad? Haha! I wish! :)

Dag 2.

Igår så var jag faktisk rätt nöjd med menyn och kände mig inte mer hungrig än jag vanligtvis brukar känna efter ett hårt pass. Så första dagen= easy, däremot så upplever jag andra dagen som världens utmaning! Ska dricka mycket vatten, häva i mig grönt te (detox:a mig från socker) och försöka tänka på att det bara återstår 12 dagar kvar! Haha, det var grapefrukt till frukost, kaffe och citronvatten. Nu till lunch fick jag i mig mer nödvändigheter, skakade nästan av hunger! Mycket kött och grönsaker, nästan inget fett och en massa vatten. Ikväll ska jag köra Box efter jobbet, hoppas jag överlever ;)


måndag 22 april 2013

Kickstartar

Idag är första dagen på kickstartsdieten, jag tror att morgondagen kommer bli jobbigare för jag känner mig rätt mätt på frukosten :) Nu gäller det att dricka mycket vatten och vänta till lunch, efter två veckor kommer jag förhoppningsvis inte längta efter att få i mig godis varje dag! Jag skriver om den igen ikväll så får ni följa med mig på känslostormarna (eller jämna blodsockret?), så bered er på mycket inlägg framöver! Denna vecka blir det ingen PT träning, mitt och Lillans schema krockar men nästa vecka då ska musklerna få pinas! Yeah! Hehe Jag kör mycket kondition denna vecka helt enkelt! Mån: streetdance
Tis: box
Ons: Zumba
Tors:vila
Fre: Zumba & danceAerobics
Lör: Shape & streetdance
Sön: Vila?

På onsdag ska jag skriva under!!! Happy happy!


tisdag 16 april 2013

Regn ute men inte hos mig..

Jag känner hur det spritter i kroppen, det är lycka och förväntan! Som om man väntar på att få stafettpinnen och vet att man ska få springa och njuta av spänningen. Jag ska snart berätta vad det som har pågått, först ska jag vara säker! Just nu är jag på väg till jobbet, sjukdomar och vab som härjar så man får hjälpas åt helt enkelt! Ikväll efter jobbet så har jag en dejt med Världens Bästa PT! Jag och Lillan ska mäta oss och köra överkropp, ben kör vi så ofta på passen ändå. Nu ska mage, rygg och armar få lida också!

En liten sneak peak...

måndag 15 april 2013

Samma byxa fast en annan dag

Bra att man väntar några dagar med att lägga upp en Dagens och så inser man att man burit byxan på Dagens-inlägget innan. Kanske dags att köpa nya byxor? ;)

lördag 13 april 2013

Jogga ute i regnet

Alltså fyfan vad härligt att jogga i regn! Jag verkligen avskyr att träna i varma lokaler, samma sak är det med att jogga när det är varmt ute (bara att vänja sig antar jag) så det här vädret var verkligen perfekt! Jag är så glad just nu, känns som om jag kan besegra vad som helst! Skorna är en aningens geggiga bara :D






Runda, fast inte som Harry Potter

Nya glasögon från Skaga, blev helt kär i dom när vi såg dom på visningen. Nu är dom mina! :)) Jag använder rätt sällan linser (typ bara på semesterveckorna) så jag körde så att dom mörknar i solen. Nu i efterhand så ångrar jag mig lite, hade kunnat köra clip-on då det blir rätt cool retrokänsla. Men äh, nöjd ändå :)

Skaga - Gustav



onsdag 10 april 2013

Ray-ban Aviator

En ny färg har landat i butik! Eller snarare tre nya färger, men jag har köpt en av dom nya Aviator solglasögonen från Ray-Ban. Den här färgen känns mest som jag, men tröttnar jag så beställer jag vanliga G15 glasen. Lite kul med spegelglas i en chockfärg ;)

Ray-Ban Aviator

sjal- H&M, väska- Lindex (som man ser handtagen på)

Något gammalt

Tittade runt bland bilderna i min mobil, så hittade jag dessa. En gammal "Dagens", så jag delar med mig :) Igår körde jag Box på en kampsportsklubb, jag känner att jag lever idag kan jag meddela! Hahaha! I måndags körde jag Streetdance med världens bästa instruktör! Hon fick mig att köra Helt slut på mig, underbart! :) Denna vecka har hittills varit rätt stökig och oroande, men det gör bara att man tar fram sina reserver och positiva inställning! En på semester, en vab:ar och en har vinterkräksjukan. Kvar står jag (som jobbar kvällar) och en som är på 75% och butikschefen! Igår hade vi morgonmöte på tre personer, haha! Sen så stannade jag till strax efter 11, kom tillbaka för att hjälpa till extra. Idag blir det att köra fullt ös igen, men först ett viktigt möte! Jag ska försöka att inte grimasera min träningsvärk :D



lördag 6 april 2013

Neonrosa väska

Gick förbi Lindex (missade bussen) och hittade den här fina neonrosa väskan på rean. Halva priset på en väska som jag spanat på tidigare, känner mig rätt nöjd! :)

fredag 5 april 2013

Invigning

Idag har jag på mig mina splitternya jeans, dum som jag var så gick jag inte in dom. Så prislapp slängdes efter träning och nu går jag runt med andan i halsen....tiiiiiiight!! Är på väg hem nu, har kört Zumba med Ari i Odenplan och är helt Död nu! Eller jag är matt men hungrig som en Varg! Humöret är som en björns så jag ska styra mig mot närmsta matställe innan jag råkar hamna i konflikt hehe

onsdag 3 april 2013

Lindex i min Dagens

Hej! Ligger ute i vår balkong, med en filt över och njuter av att våren äntligen är här! Har sovit alldeles för lite inatt så jag somnade till här ute, känner att mina kinder är en aningens varma. Kan man bränna sig så här års? Nää?! Tatooine har kliat sig frenetiskt hela natten och det kan jag meddela låter en del. Sen så gillar lilla tösen vara nära mig när hon är hängig så 2,5h sömn senare var jag på väg till ett viktigt möte. Tack O lov så slog reserverna på så det vart ett givande möte med ett positivt avslut. Nu får vi se var det leder men jag är nöjd med min prestation och hur bra kontakt vi fick. Idag skulle man kunna tro att jag jobbade på Lindex för jag bar jeans och topp från Lindex, till det min fina gröna väska (lindex) och min militärgröna jacka från Bikbok.







tisdag 2 april 2013

Nya Ray-ban

Har skaffat mig ett par nya Ray-bans! Är så nöjd med dom! Dessutom är dom lite billigare än deras "vanliga" solglasögon eftersom det är plastglas i bågen och inte mineral som många av deras modeller har. Väntar på ett par till Pilot med spegelglas i orange!

Hur har er påsk varit? Min har varit fylld med skratt, mat, stress och släkt. Lite sömn och mycket bakande/ tillagning av mat. I fredags var det träning, gick på Afro och det var så himla kul! I lördags bakade jag inför Påskmiddagen, det blev en sockerkaka ( så underskattad!), dumle kakor och pinocciokaka. I söndags fixade jag tårta eftersom min systerson fyllde ett år, sen vart det över godsaker från påskmiddagen som vi bjöd på. På eftermiddagen somnade jag i mammas soffa, tror inte jag uppskattat sömn så mycket som jag gjorde den halvtimmen. :) Idag jobbade jag, men det var så härligt att få gå hem med solisarna på!