Sidor

lördag 10 november 2012

Heat tabletter


Jag har testat Heat tabletter nu en längre period och jag är rätt nöjd med resultatet, framförallt är det så att den dämpar mitt sötsug, ökar min prestation på passen men jag känner inte att jag går ner mer i vikt tack vare dom. Man blir av med ganska mycket av vätskan i kroppen så man går på toan ganska ofta! Tror jag går upp 2ggr på nätterna för att jag är kissnödig, kan hända mer om jag druckit mycket under passet.  Så då blir man av med något kilo av vätskan men slutar du ta tabletterna så går du upp den vikten igen, så jag räknar inte med det.

Helheten då? 4/5 så nöjd är jag med den!

Funderar på att testa deras One Power också för att se om jag tycker dom funkar lika bra, för det jag verkligen är ute efter är att få lite extra energi på passen :)

6 kommentarer:

 1. Jag vet att jag frågat 1000 gr, men vilken av dom skulle du rekommendera till mig? För inte behöver man väl båda? Väl?

  SvaraRadera
  Svar
  1. För att fettförbränna så mycket som möjligt så borde du ta båda, då tycker jag faktisk att det verkade men om du "bara" vill ha en boost för ork och träning så ta Heat AM. Den gillar jag verkligen! Då behöver man bara ta 2st om man vill, PM måste man ta 5 av :/ Jag hatar piller ju :)

   Radera
 2. Tack för infon, jättebra! Blev du illamående när du drack kaffe på dagarna? Tänker på att de redan innehåller mycket koffein sen innan? Svårt att veta hur mycket man vågar dricka. Vet du hur det funkar med alkohol med dessa tabletter? Är det farligt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag mådde riktigt bra om dagar med den, första dagarna kände jag mig lite skakis men den vande jag mig och dricker kaffe ändå utan några känningar. Jag kan tänka mig att man får lite huvudvärk när man slutar eftersom koffeinintaget blir lägre men annars så har jag inte märkt några biverkningar.

   Eftersom man ska ta Heat tabletterna två gånger om dagen, 1st tablett tidigt på morgonen och 1st 30min innan ditt träningspass börjar. Ska du inte träna så ska du ta 1:a tidigt på morgonen och nästa på förmiddagen så att effekten ebbas ut och så att du kan sova på kvällen. Jag skulle säga att om du inte tänker dricka på en gång efter ett pass (vore inte så bra eftersom kroppen då behöver återhämta sig från träningen)så är det nog inga problem. Så länge du följer det som är rekommenderat, men att blanda stora mängder koffein med alkohol har ju visat att det är lite risky.

   Radera
 3. Stämmer det att en tablett motsvarar en stor kopp kaffe? Tycker det lät mycket men om det gör det får man ju dra ner på kaffedrickandet så det inte blir för mycket. Hur länge använde du heat tabletterna? Finns det bara en nurk med 60 kapslar eller vet du om det finns större?

  jag tänkte inte på alkohol i samband med heat-tabletterna. utan tänkte mer på kvällen, några timmar senare om man ska på after work eller vad som. känns som folk som använder dem dricker alkohol, men vet inte om det är farligt?

  vet du ngn som har gått ner mycket i vikt av heat? fick du mer energi av dem?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder Heat tabletterna till och från,använder dom nu igen. Får den dr extra kicken som jag behöver under passet/löprunda. Finns bara en storlek på förpackningen men jag rekommenderar att du kör heat AM och PM för bäst effekt, då minskade vikten iom att hungerskänslorna dämpades. Jag avskyr att ta tabletter så jag tar aldrig 5 Heat PM om dagen utan tar typ 2st och det tycker jag funkar bra (när jag minns att ta dom).

   Jag fick definitivt mer energi av dom, gillar verkligen tabletterna men jag har även PCO som sätter lite käppar i hjulen för sötsuget men när jag satt igång med P-piller och båda heat-tabletterna så märkte jag verkligen stor skillnad i matintag och godissug.

   Jag har beställt en ny omgång Heat tabletter nu och ska köra stenhårt fram till julen, ska berätta då hur mkt jag gått ner (om jag gått ner) och om 2st PM i kombo med 2st AM heat tabletter funkar lika bra.

   Jag tror det är viktigt att komma ihåg att heat tabletterna är inte en "fusk"- tablett utan kombinerar man inte tabletterna med träning så kanske du inte märker så mycket mer än att du inte är lika sugen på gottis och behöver kissa oftare (vattendrivande). Tränar du något? :)

   Radera

Tack för kommentaren!