Sidor

lördag 3 november 2012

95 Espresso - Gina tricot

Fick tre fina nagellack från Lillan på min födelsedag (fick även urfina örhängen och en riktigt fin tisha som jag tittat på ) men nu har jag lackat om naglarna med Espresso nagellacket från Gina Tricot. Får se hur tåligt det är, hoppas det håller för den är riktigt fin på :)

4 kommentarer:

  1. hej!
    såg att du hade testat heat-tabletterna. är lite nyfiken på dem, hur har de funkat för dig? har de hjälpt dig ngt? vore kul om du skrev ett inlägg och utvärderade dem.

    SvaraRadera
    Svar
    1. absolut! Ska skriva lite om dom i veckan, vet att tips och utvärderingar hjälpte mig i mitt beslut om att beställa dom. :)

      Radera
    2. Ja det vore intressant att höra om de hjälpt dig och på vilka sätt : ) är det farligt att dricka alkohol när man tar dem?

      Radera
    3. Man ska ta Heat tabletterna två gånger om dagen, 1st tablett tidigt på morgonen och 1st 30min innan ditt träningspass börjar. Ska du inte träna så ska du ta 1:a tidigt på morgonen och nästa på förmiddagen så att effekten ebbas ut och så att du kan sova på kvällen. Jag skulle säga att om du inte tänker dricka på en gång efter ett pass (vore inte så bra eftersom kroppen då behöver återhämta sig från träningen)så är det nog inga problem. Så länge du följer det som är rekommenderat, men att blanda stora mängder koffein med alkohol har ju visat att det är lite risky.

      Radera

Tack för kommentaren!