Sidor

onsdag 25 september 2013

Blivit sjuk

Hej på er! Wow, det var så länge sedan jag var inne på min blogg att jag inte ens märkt att dem har ändrat en massa på utseendet. Känner knappt igen mig haha, eller så minns jag det annorlunda? (senil redan?)


hallå från sjukstugan!

Well, nu har jag gått och blivit sjuk. Men jag tror på inställning, imorgon är jag frisk. Jag ger kroppen den här dagen för återhämtning, kanske tröstar mig själv med lite shopping? ;P
Vet ni vad jag märkt av en massa? Nu när jag närmar mig 30år (ÅH HERREGUD! ANDAAAS) i oktober så har lystret försvunnit från huden. Det är så här det blir va? Man blir mer grå och typ matt i huden. Utstrålningen mattas sakta ut och rynkorna tar över (medan jag skriver detta funderar jag över vilka typer av krämer som kan rädda mig från detta!). Man kanske bara ska ge upp kampen? (aldrig i livet, fy fan alltså!), jag kan inte kämpa mot åldrandet. Kanske borde sova mer, ja det är nog det jag ska testa :)

Om jag har ork så ska jag ta fram mina höstkläder och packa ned sommarkläder. Äntligen är det höst (fast jag skulle kunna leva utan höstbaciller) och då kan man äntligen klä sig fint igen ;)

Jag tog en liten paus från jobbandet, är nog bra att göra det. Bara andas lite, snart kommer det att lugna ner sig på jobbet. Nu ska jag tillbaka till business, vi hörs väl snart igen hoppas jag!