Sidor

lördag 20 juli 2013

Spain - Torrevieja


 Hej!
Japp, det har varit omtumlande mycket för mig på sistone. Känner att jag kanske var lite överdriven i att nå en massa mål innan 30, men det som inte dödar en dödar bloggen haha :)

hårmonstret!

Jag är inte klar med körkortet, inte på långa vägar känner jag nu när jag körde hem från Ica maxi :) Men jag ska ta den innan 30års dagen, den iaf inte lika långt borta mentalt längre. Sen så har jag bestämt mig för att söka till Sats i november när dom har audition, det blir Zumba först och främst men får jag chansen med bodyJam och Sh'Bam så tar jag gärna det också.

Imorgon åker jag till Torrevieja med min mamma och familjen, min sambo och mina små håriga bebisar får stanna hemma med honom. Jag ska försöka hålla bloggen levande under semestern åtminstone. Har får rådet att njuta av semestern för i höst blir det mer än fullrulle.

Min fina vän Nina har en challenge framför sig, jag förstår henne och stöttar henne till hundra procent. Jag tänkte att eftersom jag har alldeles för lite att göra (ehum) så ska jag också ge mig en challenge, när jag är tillbaka från semestern. Jag kör i genomsnitt 2.73 ggr/veckan på sats i år. Ska till min födelsedag försöka få upp statistiken till närmare 3 ggr/veckan OCH gå ner i vikt. Vill också vara mitt snyggaste jag när jag fyller år, jag har 3 månader på mig men kommer köra igång när jag har 2månader på mig. INGEN SVÄLT! Bara socker restriktioner och kolhydratsnedskärning, ska dessutom bli bättre på mellanmål. Det har varit katastrof med det måste jag säga.

Vi hörs imorgonbitti innan take off!