Sidor

onsdag 22 maj 2013

Note to self

Du har ingen balsam kvar, köp nytt! Mvh/ Svinto Hår

måndag 20 maj 2013

Lite smått och gott

Hejje!
Ett tag sedan jag skrev tyvärr men mycket har hänt! Nu har Hampus äntligen kommit hem och verkar faktisk helt återhämtad, han får medicin och lite olika droppar för ögon och nos. Phu!

En har varit på nya jobbet i ca 4 dagar och jag har börjat få en någorlunda bra struktur på vad som måste göras. Jag har iaf riktigt roligt och fullt upp! Jag har varvat ner genom att ta mig till träningen och det kan jag säga är en räddare i nöden. Inte för att jag haft så himla mycket men ni vet kanske det där "duktiga flickan"-syndromet? Man blir stressad och besviken på sig själv för att man inte har koll på Allt från dag ett. Så då har jag kört träning istället, det har iaf tagit ner mig på jorden när tankarna gjort uppror.

Så förra veckan körde jag;
Mån: absolution + danceAerobics
Tis: vila (skulle ha kört med PT men hon var inte riktigt kry ännu)
Onsdag: Sh'bam
Tors: Sh'bam
Fre: vila
Lör: Vila
Sön: Sh'bam

Så mycket kondition, ska börja med vikter igen! 4/7 dagar är inte helt fel men jag ska lägga till ett pass vikter minst en gång i veckan.

Denna vecka är det mycket, inlämningar och konferenser, övningskörningslektioner och möten krockar med träning. Dessutom åker jag på min efterlängtade TJEJWEEKEND TILL LONDON!!! Yeaaaaahhhh baby yeeeeaaaaahhh! *austin powers dialekt*

Men jag ska köra följande:

Mån: övningskörning krockade med pass, trötthet krockade med gymmet
Tis: PT!!! (kanske sh'bam)
Ons: Sh'Bam
Tors: Bodycombat!
Fre: Vila -> flyger till London! yeeeaaahh ba... okej jag slutar.
Lör & Sön: Vila

LYCKA! Jag körde fullt ös medvetslös...

Det var Dagens träninsgoutfit, jacka- Nike, byxa- Nike, sport bh- h&m, Topp- H&M


I söndags körde ju jag Sh'bam, hade lite negativa känslor i magen innan jag körde passet. Efter passet så sken jag upp, jag fick mer ork och jag var gladare. Kom hem och duschade mina vovvar (och det är inte Lite jobb!), duschade mig själv sen åkte vi till Kista för att äta middag. Vi gick förbi Indiska och handlade hem två utemattor som vi båda blev mycket förtjusta i samt tre lyktor.

Utemattor till balkong- Indiska


199:- kronor styck och det är dom lätt värda! Sköna mattor att gå på också, ska köpa en eller två till. Lyktorna får ni se en annan dag, när jag köpt blommor och har tända ljus i lyktorna :)

Innan jag drog iväg på träning så gjorde jag proteinpannkakor som Tasty Health hade lagt upp på bloggen men jag ändrade lite eftersom jag inte hade kesella hemma och var mer sugen på en jordnötssås över men recept kommer senare, om ni vill ha det?

Choklad proteinpannkakor - 


kom på att jag skulle fota innan jag åt upp allt, så ni får liksom se vad som fanns kvar på tallriken :)
 Med jordnötssås, vaniljsås och ringlade jag chokladsås över med lite skivad banan. MUMMA!!! (obs ingen socker förutom det som naturligt finns i bananen)

Ja innan jag avslutar för idag kan jag bara berätta att det gick KANONBRA PÅ KÖRLEKTIONEN IDAG!! Weeeehoooo! Fan vad bra det känns! Som om jag vunnit på lotto typ!! Fick höra kommentarer som :"snyggt!", "bra hanterat! Det var ju t.o.m överkurs men det klarade du galant!"

Det ska jag bära med mig resten av veckan, nattis <3 br="">

Note to Self

Glöm inte för i helvete kissa innan du tar bussen hem! Annars får du köra knipövniningar i 58min varav dom sista 8 kommer att kännas som 8h.

tisdag 14 maj 2013

Stress

Jag känner verkligen hur mitt hjärta slår alldeles för snabbt och hur det svider i magen: stress.

Jag klarar av jobbstress, oftast blir jag lugn av det. Tror det har med att det är en roll, ett jobb. Men när folk runtomkring mig mår dåligt Då blir jag verkligen stressad. Mina ansvar och mina nära & kära kan seriöst ta knäcken på mig! Så tack och lov för Träning! Nu flyr jag undan och rår över Mig och får ner pulsen. Snart kommer "aaaahhh" känslan att få ta över. Min misse är hemma, han matvägra på sjukhuset. Det första han gör hemma är att gräva ner huvudet i matskålen :D



Min lunch: världens största avocadosallad! Mumma!

Skrev det här btw igår innan träningen

söndag 12 maj 2013

Lördagen

Jag har haft lite jobbiga och intensiva dagar sedan i torsdags, det börja med att sambon bröt foten. Lagom till att jag påbörjar ett nytt jobb, sen så blir min lilla perser kisse sjuk. Så i fredags kl 17 satt jag i Albano Djursjukhus väntrum i 2h innan vi fick hjälp. Jag åkte taxi med en kisse som hade 39.9 grader feber, när vi fick hjälp så hade han 41,2. Inlagd över helgen så visste jag inte riktigt hur jag skulle göra under lördagen eftersom jag var bjuden på en 30års fest. Sambo hade bruten fot, hundar kunde inte rastas om jag inte var hemma, visste inte hur missen mådde (veterinären skulle ringa under lördagen) så jag visste inte riktigt hur allt skulle lösa sig. Men sambons far fixade en inhägnad till vovvarna som sambo kunde släppa ut hundarna på, veterinären ringde vid 16.00 och sa att Hampus var på bättringsvägen men hon ville att han skulle vara kvar en dag till.

Så jag drog till träningen i lördags, körde streetdance sen körde vi vikter i 30min. Jag var riktigt trött och hungrig när vi var klara :)


Förstora jeansshorts

Dagens träningsoutfit!





jag vart heeelt slut efter streetdance, svettet bara rann!!

min übergoda frukost! Fibergröt med björnbär, banan och jordgubbar

på väg till 30års festen, jag kom iväg! Vid 19 var jag framme, bara 2h sen :)

låg efter med vinet, gjorde en god drink istället....fast idag ser den ut som träsk

på väg hem från en trevlig/rolig fest :) Kusinen och jag

Jag och Dockan, jag sa att hon inte behövde huka sig Så mycket men jaja. För en gångs skull så ser jag lång ut hehe

lördag 11 maj 2013

I torsdags

I torsdags bjöd svärfamiljen på grillat, det vart mycket uppskattat! Det som var tråkigt med torsdagen är att E bröt foten, på träningen...igen! Så nu är han lite låg över det, jag blev både upprörd & chockad. Ett benbrott igen, men mest vart jag orolig över att jag ska börja ett nytt jobb på heltid som gör att hundarna kanske hamnar i knipa. Men Es snälla pappa hjälpte oss och nu har vi en hundrastgård som vovvarna inte kan smita ifrån! :))

Det har varit några kämpiga dagar, men nu ser jag ljuset på tunneln. Imorgon ska jag se nya Star Trek fimlen, hoppas den är dålig (haha) tråkigt om man längtar efter en till uppföljare! 

Dagens- torsdag 9 Maj

fredag 10 maj 2013

Finfina skor!

Står i väntrummet med min kisse, Hampus. Hoppas på att dom kan bota honom :(

tisdag 7 maj 2013

Måndag

Jag har haft en riktigt skön och lugn måndag. Solen besökte Stockholm, så jag satt på balkongen och läste bok. Åt en god fruktsallad till mellanmål, ska visa er den senare! Jag glömde och dricka ordentligt så jag fick en huvudvärk som heter duga efter Streetdance! Tyvärr så påverkade det min upplevelse på avslutningsmiddagen som vi hade idag. Jag ska nämligen byta jobb och har tre dagar kvar innan jag börjar på nytt. Berättar mer framöver! ;) Så huvudvärken är kvar, jag hoppas att det bara är tillfälligt! För på onsdag ska jag få fira min allra bästa och äldsta (alltså i hur länge vi varit vänner inte ålder) vän som fyller 30år. Hon är tyvärr först ut av oss bästisar, men hon ser ut att vara yngst! Det blir middag och kanske någon drink eller två :) Bilder kommer i veckan hehehe! Imorgon ska jag övningköra igen! Tjoohooo!! Så nu ska jag läsa lite i teoriboken innan John blund knackar på, nattis!









söndag 5 maj 2013

Lördagskvällen

Igår bjöd jag mamma på middag ute, så där spontant blev det. Det blev middag på American Steakhouse med en välkyld öl :) Sen gick vi för vidare för en kaffe, men innan vi träffades så hade vi pratat om ett par kämpiga dagar hon haft så det var kul att få henne på andra tankar. Belöna henne för hennes ansträngningar och se fram emot hennes framgångar! Timmen innan vi sågs övningskörde jag med sambon, det var riktigt kul. Jag gillar nog att köra, även om jag vart helt svettig av det. Fick lära mig att backa dessutom! :)



lördag 4 maj 2013

Streetdance idag!

Åh hörrni! Det ömmar precis överallt, tänkte försöka få bort träningsvärken med att träna idag. Jag får återkomma med hur det gick ;) Idag ska jag köra Streetdance med Lillan på Sats Odenplan! Så like streetstuk på träningskläderna fick det bli!





fredag 3 maj 2013

Överlevde!

Mitt i PT passet fick jag springa ut till toan och kräkas. Ja, då vet man att man tagit det allra sista av sin energi för att lyckas. ;)

Det sjuka är att jag är så glad efter passet och så nöjd. Vill göra om allt ( fast först vila i några dagar hehe) och vara bättre än idag.

Zumba & Pt Malin

Idag skiner solen så fint och härligt i Stockholm! Äntligen! Jag har långledigt nu också, har en massa jag ska hinna med innan den 15:e Maj. Då ska jag äntligen få sätta igång! Jag är rätt klädintresserad som ni kanske märkt ;) Så jag tänkte att det är lika bra och visa dagens träningsoutfit också? :) Är på väg till Zumba just nu med Ari (typ fest inför helgen) och sen ska jag träffa världens solstråle, min PT! Hon är världens grymmaste! Lyser upp ett rum & får mig att kräla till omklädesrummet med ett leende på läpparna :) Så det ska jag höra, kräla till omklädesrummet alltså. Det är typ tradition efter ett pass med henne!