Sidor

måndag 31 december 2012

Stackars lilla skrutt

Min lilla tjej - Tatooine är så skotträdd! Upptäckte det i torsdags och i fredags jobbade jag hela dagen så vi hann inte till vet... Blir inget lugnande för henne mao men vi köpte lite luktspray som kanske hjälper lite, hoppas jag iaf! Men nu trycker hon i sig under handfatet i badrummet, så jag stannar hemma och övervakar så att hon blir helt galen... :/

onsdag 26 december 2012

Mellandagsrea

Köpte tre t-shirts till träningen, mycket nöjd över mina kap :)

fredag 14 december 2012

Vill verkligen!

Jag vill verkligen nå min dröm, jag Ska nå den! För jag Ska bli Zumba instruktör, så är det bara!! ( kanske Sh'Bam och annat också)


torsdag 13 december 2012

Jag bjuder på den

Bad min fina kollega ta kort på mig igår, hon höll på att skoja hela tiden så jag kunde inte hålla mig för skratt. Så nu fick ni se skrynkel-fejs Pepita :D Idag är det sista arbetsdagen för veckan, sen är det tre dagars avkoppling innan stressveckan slår till. Det blir jobb mellan 10-20 fram till onsdag och på torsdag ska vi packa bilen inför resan till Växjö. Hinner jag så ska jag klämma in lite träning, det är mitt lyckopiller, har varit rätt låg på sistone så jag har blivit beroende (men av godis oxå haha!) av träningen. Imorgon blir det Sh'Bam, sen ska småsyskonen sova över, på lördag ska jag och E se på The Hobbit och på söndag blir det Sh'Bam och sen spa med mina bästisar. Vem vet? Vi kanske klämmer in Skyfall också, sen är jag redo för en tung vecka :)

måndag 10 december 2012

Sh'Bam

Igår körde jag Sh'Bam igen, tycker det är hur kul som helst!! Har träningsvärk i hela kroppen idag :)

tisdag 4 december 2012

Önskelista - Jul

Jag har tjatat på folk om vad dom vill ha i julklapp men inte levererat några önskemål jag själv så here it goes: :D

som dessa tex. bild härifrån
eller som dessa i utseende, fodrade med bra sula! Bild härifrån


- Varma kängor! Jag har ett par som funkar superbra på hösten och våren men som är alldeles för låga nu i vinter (hej snö innanför skon=frostskador på ankeln). Så ett par som är vattentäta men tillräckligt snygga att ha på väg till jobb/stan/ute på promenad i skogen med vovvar. Jag har storlek 37 men vill ha kängor i stl 38 så att jag kan ha inlägg alt ullstrumpor.

som tex denna! härifrån


-Ryggsäck till träningen, gärna med många fack! Min gamla trotjänare har gått sönder så det är dags för en ny som förhoppningsvis håller i 15 år till hehe :)

som tex dessa ovan...


-Varma "skinnhandskar" &/ eller tumhandskar som är fodrade. Är ute ganska mycket med vovvarna så jag skulle uppskatta att få slippa stela och kalla fingrar (köldskador också kanske? ;) )



-Presentkort på Åhlens / Kiehl's, behöver en ny ansiktskräm från Kiehl's, eftersom jag har blandhy så vill jag gärna få råd av dom vilken jag ska ta :)

dessa är från H&M, ser varma och mysiga ut!

-Innertofflor, sådana som ser ut som stora sockor med en massa vaddering på insidan. Finns fina på H&M som bilden ovan men också lika roliga från Accesorize.

från H&M, nu på rean också!!


-Pyjamas, tex snoopy pyjamas. Dessa är från H&M

bild från Åhlens


-Morgonrock, en lång och gärna tjock material som jag kan vira in mig i :)



-Grillpanna Vi har induktionshäll så det måste man lägga till i beräkningen.

som tex dessa från Lagerhouse (fast helst i grönt tack :) )


- Deg & vispskålar samt bakgrejer Skålarna brukar komma i 3pack, behöver nya skålar att använda vid bakning. Vill helst ha i grönt eller vitt. Samt tårtfat i vitt/grönt och kakfat (våningar) i vitt.

bild från indiska


- Tekanna i porslin, som den ovan från Indiska. Det stuket vill jag ha på kakfatet också el med lila och grönt.

som dessa tex, bild härifrån


-Stavmixer, behöver inte vara något fancy men som kan klara av höga temperaturer och som gärna kommer med tillbehör som tex en liten skål man fäster stavmixer till och så hackar den löken!

Som tex denna från Nike, finns här.


-Oversize tränings t-shirt, märke spelar ingen roll bara jag kan träna i den :)



-Badlakan, ett matchande set gärna. Vi önskar oss i mörkblått eller grått.

-Presentkort på Rusta


Leslie - vagabond

Nu har jag inte bara en kusin som heter Leslie utan ett par skor också! Dom är störtsköna, stabil klack och fodrade dock inga gå ute i skogen vinterkängor :/