Sidor

fredag 26 oktober 2012

måndag 22 oktober 2012

Ledig dag

Alltså, jag tycker det är hur mysigt som helst att vara ledig på helgerna men att vara ledig en vardag är ju så tråkigt!

Är det sjukt att jag vill till jobbet?

Sitter hemma och skissar på en design till en kampsportsklubb, något kreativt måste jag ta mig till annars kommer den här dagen kännas onödig. E tycker jag ska ta det lugnt och vila, det är ju nu jag har helg men det kryper i skinnet. I have to do something! Ikväll blir det iaf BodyPump och DanceAerobics! (enda fördelen med ledigheten i guess hehe) I morse var jag på en långis med hundarna, snacka om att dom var lyckliga över att inte behöva gå i regn eller pölar. Dom skuttade omkring som kossorna gör när dom får släppas ut i hagen, kändes helt overkligt. Bushundar, men jag lät dom. Tyckte så synd om dom förra veckan!

Veckans träningsplaner?

Mån: danceAerobics + bodypump
tis: deadball
Ons: vila/ fria vikter
Tors: Vila/ deadball
Fre- sön: Vila

Jag fyller år på fredag så jag bjuda de närmsta på middag sen ska vi ta en drink ute. På lördag blir det nog en afternoons tea bjudning här för svärföräldrarna, sen middag ute med sambo sen möter vi upp vännerna för en drink (vi ska fira bästa vännens fästmans 30års dag). Blir nog en lugn lördag för på söndag firas jag av min släkt. En festlig helg med andra ord! Tror denna vecka kommer bli toppen!

söndag 21 oktober 2012

WOW!!

Bild Weekday
PC Show Shoe
500:- för det här grymt fina paret skor! 

Nu när hösten är här och vintern närmar sig så känns dessa som ett grymt bra alternativ till klackar. Inte för att det blir så många utgångar men när man väl ska på finmiddag eller på ehm, ja fest :)

lördag 20 oktober 2012

Nytt i badrummet

Har köpt lite nytt till mig från look fantastic, allt gick på (inkl frakt) 500:-!! Schampo, balsam, inpackning och foundation från Bare Minerals. Ett kap! :)

Mitt hår hösten 2012

bild lånad härifrån

Denna bild ska jag visa frisören på tors/fre (ska försöka fixa detta på torsdag men vi får se) men inte lika mörkt upptill. Mer brunt som det mörkaste jag har i mitt hår idag (färgat), mer chokladbrunt skulle jag säga.

Vad tycks? :)

En fin höstbild

Åkte till Hundöarna/Drottningholm förra Lördagen, fick två fina bilder på promenaden. Tänkte att ni skulle få se dom :)

 Linda & Martin - mina älskade småsyskon 


Min kärlek och Erik (haha)Tatooine (Chewie sprang runt och tjöt "Freedoooom!!")

fredag 19 oktober 2012

1 vecka kvar...

Hej bloggen, sorry för dålig uppdatering men mitt liv har varit så himla stressigt. Har mycket på jobbet, kommit hem väldigt sent (stänger butiken varje dag denna vecka) och utmattad efter en mycket fartfylld dag och efter träning så vet jag inte vad jag heter längre. Tyvärr verkar min rygg säga ifrån också (ålderkrämpor?!?) så det blir nog att ta sig till kiropraktorn på måndag. Well well det var nog med tråkigheter. :)

Eftersom min bästaste vän är i Thailand så ska jag försöka berätta vad som hänt sen sist utan att tråka ut er alldeles för mycket :)
 

 

Looper - 5/5

I måndags körde jag DanceAerobics igen efter 3 missade lektioner och som tur var så var det mycket som jag kände igen. Lillan hakade på det passet också, hon var grym! :) Vi gick därifrån med stort leende, som vanligt :) I onsdags träffade jag mina bästisar (minus en), vi gick och såg Looper. Alltså jag tror alla vi blev imponerade av filmen. Den var verkligen mindblowing good! Jag är grymt imponerad på hur dom har lyckats hålla tempot, man tappade aldrig intresset! Jag vill se den igen! :) Ska gå och se den snart med E, ska nog bjuda honom på American Steakhouse innan bio också hehe (internt skämt) Det var inte så mycket action, typ smart action/sci fi dramisch aktig? Svårt att ge den en kategori, men gillar man Inception så kommer man digga den här!

Jag har blivit påmind ett par gånger om min födelsedag nästa vecka, jag har iaf bestämt att jag ska fira mig själv genom att klippa och färga håret! (hej lugg!) Hurra för mig då haha, hur jag ska fira med vänner har jag verkligen ingen aning om! Vill gärna ha folk över hos mig men samtidigt...vore skönt bara att vara med mina tjejkompisar men kusinen kommer nog inte hem förrän på natten eller dagen efter. Jag ska egentligen jobba fredagen också men jag har ansökt om ledighet, skulle vilja dricka drinkar men ska ut kvällen därpå för att fira N's fästmans 30års dag. 2 kvällar på raken var jag förbi för kanske 5 år sen, fan vad gammal och tråkig man är!  På söndag ska jag iaf bli firad av släkten, det ska verkligen bli mysigt! Ska börja nästa vecka med bakandet så att jag slipper stressa på söndagen.

Idag är jag ensam hemma, det är ganska mysigt. Jag gör det alla varmblodiga latinakvinnor gör som blivit upplärda av sina mödrar....nämligen tvätten! haha, nu kan jag städa i fred! WOOHOOO, det är en tvätt som är i torktumlaren medan en tvättas..aah ljuvlig musik i mina öron :) Sen ska jag faktisk unna mig, har tex ätit hamburgare till middag! Det blir en långdusch sen inpackning (nytt från Kerastase) och sen mys framför tv! Men nu ska jag ut med vovvar, som förövrigt är mycket missnöjda med denna vecka. Det har regnat hela veckan, vaknar av att det regnar, somnar till ljudet av regn, går hem i regnet. Hundarna hatar regn men verkar motvilligt ge med sig, dom måste ju ut! Men då blir det runt lilla kvarteret, inge kul det heller! Kan inte sluta regna nu så att jag kan övertyga dom att gå en lång promenad med mig och sen vara glad och inte så här. Griniga och överenergiska hemma. Blä för det :)

Vi hörs snart igen, jag ska visa er vad jag köpt!


söndag 14 oktober 2012

Vecka 42

Nästa vecka är det vecka 42, jag har insett att jag inte kommer nå mitt mål fram till 29års dagen men aja, man får ta lite misslyckande och låta det sporra en lite mer för resten av året.




Har varit sjuk i 2 veckor, haft problem med huvudvärk from hell till och från (ska kolla upp det!) och varit allmänt hösttrött...så kosten har inte varit optimal och träningen fick lida pga sjukdom men nu kommer en ny vecka och fan vad jag ska träna! (Inte bli sjuk...inte bli sjuuuk!)

Träningsplaner:

Mån: Danceaerobics (kan inte gå på dubbelpass, jobbar till sent)
Tis: Deadball
Ons: Vila
Tors: Deadball
Fre: Bodypump
Lör & Sön: Vila alt besöka gymmet en gång för att göra rumpövningar...hmmm

Tur att det finns något som peppar mig, idag sa jag nämligen hejdå till min lilla prins. Mitt hjärta går sönder varje gång jag måste säga hejdå till storasyster och Zackarias. Fy vilken hjärtesorg, vill typ gråta nu när jag skriver. Om 4 veckor får jag lukta på hans mjuka kind, skratta med honom, bära och krama honom. Om 4 veckor får jag umgås med syrran igen, då kan vi skoja och skämta med varandra, stötta varandra och lätta hjärtat lite. Saknar dom redan! <3 br="br">

hallen

Fick veta något förra veckan som jag fortfarande inte kan greppa, har haft tankar om den nyheten och det har liksom påverkat mig varje dag. Inte så att jag går runt och tänker på det hela tiden, mer undermedvetet men det känns. Jag har lagt lock på det meeen det typ kokar över varje dag en liten stund, sen håller jag det under kontroll. Jag tänkte att det får jag ta och analysera ordentligt när jag har tiden, just nu är det för mycket som kommer i vägen för analysen. Vågar inte riktigt uppleva det till hundra procent, men den dagen kommer :)

Nu till hallen! Min stil inom inredning har gått rätt mycket åt det lantliga, det började med att jag gillade lantliga kök och har eskalerat till hallen och vardagsrummet och ja alla rum? Däremot gillar jag fortfarande mörka möbler i sovrummet! Fast jag skulle vilja ha mörkare trägolv alt vitt golv i sovrummet. Men det är nog bäst att inte ha vitt golv då jag har vovvar som sover på golvet:D (fast nu kollar jag på bean bags för hundarna, tycker inte om hur det låter när dom ska ställa sig upp).

Space stripe silver- Rusta Tapet

rusta- 169:-
Tycker den här såg rätt fräsch och snygg ut! 


Byrå Strömstad

rusta -699:-
Behöver mer förvaring nere i hallen, allt ligger just nu huller om buller.

Väggpanel- Combi


från mio.se

Ännu en smart funktion för hyllor (hundkoppel, hundhandduk, skoputsmedel osv) och för att kunna hänga upp



allt från Mio.se
Tillbehör att hänga på väggpanelen, måste kolla närmare på krokarna, vill kunna hänga upp nycklar på dom nämligen. Annars får jag leta efter ett nyckelskåp också...är lite sugen på en från Jula. Enkel men fyller sin funktion! Ska visa er...

Trappskydd- måla trappan!


Så här vill jag ha golvet, trappan och trappskyddet. GE MIG NU!


torsdag 11 oktober 2012

11 oktober

idag är det torsdag och det innebär för denna vecka...långheeeelg!!!!! AAHHHHH, ledig imorgon till måndag så det är som det stora andetaget innan jag ska dyka in i en jobb vecka som heter duga! Jobbar 6/ 7 dagar nästa vecka men äh, jag är van! ;)

Dagens
 läpparna- penna-frosted berry & läppstift- havanna glossy, kofta- Gina tricot (ny!), t-shirt - oldie, jeans- Weekday, glasögon - oscar magnuson



Annars då? Trött som attans, dags att laga mat och sen ut med vovvar! Men det stoppar mig inte från inredningsplaner för hallen, det ska tapetseras och möbleras om, sen så ska en vägg vid trappen få en fondvägg i mörkfärg, frågan är bara vilken färg? Vill även slipa trappan och måla i vit el grått och skaffa sådana trapp/halkskydd. *drömmer mig bort*

Ska visa er lite senare hur jag hade tänkt mig på ett ungefär, hoppas ni tycker sånt är kul?

På väg

Imorse på väg till jobbet så passade jag på att fota mig så att ni kunde se mitt nygamla läppstift på! Det är läppenna och läppstift från Make up store, invigde ny mössa och matchande halsduk eftersom jag hade tvättat håret och mina öron är känsliga mot blåsten. Har haft läppstiftet ett tag men inte vågat mig på den då jag varit för feg att använda så mörk färg på läpparna men nu känner jag att det är riktigt snyggt på!

Opepp

Har varit borta från gymmet i nästan 2 veckor pga sjukdomar och så har jag varit bortrest så idag är första dagen som jag faktisk kan träna.....men jag vill bara krypa ner i sängen och skita i det! Blä, bara efter några dagar så börjar motivationen att tryta wtf?!?


Det ovan här skrev jag imorse, bokade av mig...gick på promenad med vovvarna och ångrade mig. Så jag packade väskan och körde 45 min hård bålträning, 15 min powerwalk dit och 15 min powerwalk hem. Nu svettig och glad! Ibland känns det som om man vunnit något när man kämpar emot sig själv. Det finns verkligen ingen värre bov än en själv, ingen annan kan få mig att inte träna än mig själv...jobbigt tidvis men kul när man övervinner det!

Nä nu måste jag duscha, sen lunch sen till jobbet!


onsdag 10 oktober 2012

Min nya mössa

Köpt nya accessoarer till höst/vinter, jag älskar nämligen mössor och halsdukar! Det är typ istället för mitt ointresse för smycken (som nu börjar att dyka upp!), jag har även köpt en halsduk och mössa i rosa. Varmt och mysigt!


hahaha fett läskigt öga jag har! :)

tisdag 9 oktober 2012

Skitkvalitet

Hello bloggen! Idag jobbade jag, vaknade feberfri och glad trots mina 3h sömn (min sömncykel rubbas Helt när jag är sjuk). Slutade tidigt och så kom min baby och hämta mig efter jobbet, bjöd mig på middag och jag är helt såld! Kär och galen! haha

Ska snart ut på promenad med vovvar, det jag ville berätta var att jag kom på att jag skulle ta kort innan mjukisarna skulle på så jag tog första bästa....nämligen Photo Booth. Som ni vet så levererar den inte direkt några skarpa och fina bilder men äsch! det duger :)

Dagens 9 oktober 2012
 Kände för lite piffigt rött idag :)

//hälsningar från Lejonet Pepita!

Nä nu ska jag ut med vovvar, kryper i kroppen. Måste vara helt frisk imorgon så att jag kan träna på torsdag! :P

måndag 8 oktober 2012

Dagens

Jag drog ju till stan för lite frisk luft, orkade inte sunka hemma igen när det är så fint väder! Tog två alvedon och mötte min fina storasyster i stan....och Zacharias så klart! Han har mig runt sitt lillfinger den där fina ponken! Han skrattade och jollrade med sin moster, sen fick jag ha honom i bärselen till han somnade. MYS!!

Iaf jag gick förbi Åhlens när jag skulle möta syster, såg en massa fint som jag ska lägga till i önskelistan hehehe. Sen strosa vi lite i stan i solskenet, jag hade på mig solglasögon för huvudvärken har varit mitt sällskap hela dagen. Gick förbi en tele2 butik då min sprillans nya Iphone 5 måste skickas in för reparation (?!) då det inte går att svara med headset för då är volymen på högsta och så går det inte att sänka utan jag måste då lägga på och ringa upp.....japp besviken...blir av med den i 1 vk dessutom. BLÖ

Well well, ska sluta klaga på I-landsproblem och vara glad över det fina i livet istället :)

Dagens
 Jacka- MQ (NY!), skor- vagabond, kjol - Monki (oldie), tröja- Gina Tricot (ny!), väska - H&M, ring - Lindex


vovven- Tatooine :)


där ser man kjolen titta ut....titut! (tråk)

Sjukling

Haft en stressig vecka- alltså förra veckan i kombination med en jobbig urinvägsinfektion och kollegor som varit förkylda. Så igår på min lediga dag hade jag sprängande huvudvärk hela dagen (låg på soffan hela söndagen vilken ångest!) och idag vaknade jag med huvudvärk + feber + ont i halsen. Jahopp, då vart man ordentligt sjuk mao! Buhuuuuu!! Har iaf klätt mig ordentligt (svettas) och ska banne mej njuta av dagens fina väder!! En kaffe i solen sen så hissar jag upp den vita flaggan.


söndag 7 oktober 2012

MQ jackan

Exakt så här ser färgen ut, höstig och fin! Hoppas halsduken och mössan matchar den bara...



Har tyvärr ingen bättre bild med jackan på mig men ska be storasyster om hjälp imorgon, ska nämligen ses för en promenad i Drottningholm! Tar med mig en termos med varm choklad och mackor, ska bli mysigt att bara prata och titta på lillen som är så himla fin!! Älskar den lille finingen, så underbar han är alltså! Tom när han är trött och lite gnällig vill jag hålla honom - det är kärlek det!

Jag längtar efter när han är gammal nog för en sleep over här, typ om syrran vill gå ut och äta middag en kväll med vänner så kan jag ta honom! *värker i livmodern*

Önskelista - födelsedag

Då närmar sig min födelsedag med Stormsteg! *buhu* Snart är man 30 minus 1 år och innan man vet om det är man förbi klimakteriet.... jaja, nu ska jag inte börja planera min begravning utan ta en dag i tagen ;) hehe

Önskelista var det! 
Fick nämligen ett fint litet sms av Nasse som ville veta vad som önskades så here it goes (varning: listan kan komma att fyllas på ju närmare födelsedagen kommer!)


finns hos Fairings

Vaniljprotein - behövs en "neutral" smak ibland och då känns den här lockande. Iaf om man ska baka proteinpannkakor el dylikt. Annars funkar en annan vanilj, med den måste vara god! (Har gammaldags vanilj hemma men den är godast att dricka och för typ söt för annat?)

Sour apple låter göttigt

 BCAA: Trött på att ha ont i kroppen hela tiden, ge mig BCAA som jag kan dricka under passet (måste vara gott!).

199:- bild från ginatricot

vill ha i stl M


Tröjan från Gina Tricot har jag i vitt och det är min nya favvis, vill då ha en likadan i andra färger då jag är helt kär! Tröjan heter Dorothy knitted Sweater och kostar 199:-


finns på adlibris bl a!
 Bok. Har blivit fast för den här författaren, vet att den bara finns i engelska but I don't care! I'll read it in english, cuz I love the authors way of writing! Om den finns i pocket på engelska vore det att föredra!

Lindex Shop Online - Tote bag
Tote Bag 299:-


Lindex Shop Online - Fuskpälskappa
fuskpälsjacka i stl M , 699:- från lindex

Lindex Shop Online - Kjol
kjol 249:- i M Lindex

Lindex: Hittat denna snygga väska, kjol och jacka där. Har inte testat jackan ännu, tänkte göra det i veckan men blev helt överförtjust i den! Så väskan eller presentkort på Lindex :) Update: Testade jackan (love!) och hittade en grymt snygg pennkjol!

den svarta eller rosa tack! :)


Vattenflaska!: Alltså en ordentlig vattenflaska med handtag som är i gummi så att man inte tappar den när man ska dricka snabbt (mellan alla danspass- pauser) Den som sats har är great, dock har jag tappat bort min så en ny behövs!

dessa t ex. från H&M 79,50 :-


Örhängen i modell mellanlång, som jag kan använda till vardags tack! :)

limegrön kuvertväska Åhlens- 199:-
Camilla kuvertväska- 199:- Åhlens


Väskor: Trodde aldrig jag skulle säga att jag önskar mig en kuvertväska (för jag har förespråkat för att dom är otympliga och opraktiska) men eftersom jag lever ett rätt praktiskt liv så kanske jag ska våga mig på en sådan? ;) Dessa två var så himla fina, fina färger dessutom! Jag skulle nog helst vilja ha den som är orange då den har en rem för handleden men jag älskar lime färgen på den andra! Sen finns det en plånbok i samma härliga gröna färg! - update!

Byxor , Ladies Technical Harem Pant , MXDC Sport - NELLY.COM
bild lånad från Nelly / byxa MXDC Sport Ladies Technical harem pants 599:-

vill ha dessa från H&M fast i svart, jättefina dragkedjor i silver med lila fickor och bred resår upp vid midjan.
 249:- H&M mjukisar/ träningsbyxor

Älskar trycket på dessa!
199:- / stl M 
Är dom väldigt strechiga så S så får jag börja använda dom i december hehe

seamless sportbh 149:- stl M


Träningskläder: Jag tog rätt nyligen hem mjukisarna i grått och oh my god vilka sköna byxor! Vill ha likadana i Svart tack, tillräckligt fina att gå på pass i också. Kan man få nog av träningskläder? Jag tränar (i vanliga fall) ca 4-5 ggr i veckan så träningskläderna går åt och blir smutsiga så bh:n och träningsstrumpor går åt! - update

Ja det var det...än så länge fyller på när jag kommer på nytt :P


torsdag 4 oktober 2012

Krägga fort..

ja men då fortsätter vi om Krägga Herrgård...

Innan middagen så somnade vi 1h på den supersköna Hästen sängen, tur att man satte väckarklockan! Traskade till behandlingshuset där 1timmes njutning väntade, nämligen massage och ansiktsbehandling. Min hy alltså! GLOW! sen gick jag hem och mötte E på väg till rummet, han skulle gå på 60min massage. Jag passade på och fixa mig i ordning medan han njöt av massagen.

klänning- lindex (ny!), skor- divided (nya!)
Ja jag vet, drogad? Men E kan inte ta kort på mig, han misslyckas 4/5 ggr! Men här ser man på ett ungefär vad jag hade på mig...


det var blomkålssoppa med friterad mussla och fisk terrin- vitt vin till
Vi gick nöjda och glada (och jag vingligt till middagen då mina klackar inte gick ihop med gruset. Om du ska dit och vill ha klackar ta då kilklackar!!) Jag hann inte ta kort på förrätten, jag var för hungrig! haha Både jag och E kom på det försent!

pumpapure med hjortstek, rödvinssås och vildsvinskorv, med lök terrin och potatis med kantareller i en bröad och friterad sak..

Mumma alltså, så himla god middag! Jag tyckte för en gång skull att korven var supergod!

grönmögelost,  hårdosten som jag och E älskade! - Himmelsraften och vitmögelost gjord av getos. Till det en god hjortronsylt och fruktbröd.

Det här var en aningens för avancerad för mina smaklökar, det som gick hem var hårdosten allt annat vart för mycket smak för mig. E tog en portvin till osten, jag tycker portvin smakar alldeles för mycket russin för min smak.

 Mitt fina sällskap *kärlek*


äppelkaka, vaniljcreme och vaniljpuddig med äppelmust
 Desserten! Den tog jag ett glas dessertvin till och det vart så bra ihop, E tog en Cappuccino.

Middagen fick 4,5/5 möjliga och det var bara för att jag inte tyckte att ostbrickan var helt lätt för mina smaklökar men jag njöt verkligen av allt annat (och av hårdosten). Servicen var helt makalös, vi kände oss uppassade och uppmärksammade så den kan jag verkligen inte klaga på! Sen gick vi med mätta magar och ostadiga ben till hotellrummet.

Vi busade lite....nämligen...

klicka på bilden för en större bild.
tog roliga panoramabilder med mig i olika delar av rummet, hehe det tyckte vi var jätteroligt!

Allt som allt hade vi det Perfekt! Vi är så nöjda och glada över den här upplevelsen och så jag rekommenderar Krägga starkt!!