Sidor

onsdag 29 augusti 2012

DeadBall

Alltså, imorgon klockan 12.00 är det dags att testa på en av Sats höstnyheter. Jag har ångest, vad fan ger jag mig in på? Kommer jag att överleva?!?


tisdag 28 augusti 2012

Det är som att dricka en efterrätt

Nu är det dags att tipsa igen och denna gång blir det frukost dricka....


Japp, Grönt Roobios té! Karibisk smak, dvs en len och kokosnötig smak. Hm, typ pina colada fast varm och utan sprit? YUCK! Alltså den förklaring lät inge bra, men alltså lita på mig! Drick drick!!

måndag 27 augusti 2012

Ett obetydligt steg för mänskligheten...

Men ett stort steg för Mig!

söndag 26 augusti 2012


En perfekt blandning, till mellanmål, mellis eller frukost!

Keso, banan, hackade vindruvor och liiten skvätt av smällta frysta jordgubbar :) MUMMA!!

Chewie har tappat huvudet?

hehehehe

Frustration

Jag har märkt att jag på sistone inte alls är överens med spegeln, den visar för mig en tjej som inte alls tränar hårt och har inte gått ner i vikt. Snarare fastnat i samma spår utan någon förändring, tror det är för att jag har ett mål som jag inte alls är nära att uppnå. Jag gillar inte min attityd alls mot mig själv, den där obekväma :"Ser jag tjock ut?" attityden som sänkt mitt självförtroende något. Jag älskar träning, jag mår bra av att träna men jag mår nog inte så bra av att sänka mig själv för att jag inte är där jag vill vara NU. Jag måste lära mig att ha tålamod, att lita på mig själv att jag klarar det och att jag visst är fin. Men nu måste jag påminna mig om det, förr kom det naturligt....


bild.
Jag ska lyckas och det här dåliga självförtroende ska VÄCK!

lördag 25 augusti 2012

En suddig divided från förr

tog kort på min outfit i veckan men glömde lägga upp den :) Tyckte det skulle vara lite kul med färglinser på men fan vad jobbigt det blir när man har torra ögon :D

Så here it goes:

Divided klännig med svalor


Över detta hade jag en kavaj och ett på fötterna ett par svarta gubbskor.



På kvällen ser man tydligare hur mina ögon ser ut med linserna på  (trött i ögonen? jaaaa)


I fredags var jag i stan och mötte upp Lillan, mor och kusin (värsta släktträffen!) Vi stosade runt i stan och var ute efter lite nytt till garderoben. Mamma var där för Lillans skull men det var mysigt att få träffa henne igen. Kusinen var ute efter byxor och tröjor och hon hittade superfina saker! Så sätt igång och blogga nu!!! Min lillasyster hittade ett par nya jeans som hon var i stort behov av och jag? Jag hittade en tröja på Gina (ska visa i nästa inlägg), en topp på Vero Moda (som jag ska lämna tillbaka, alldeles för vågad i think), en bas t-shirt från H&M och ett par jeans från Weekday (som sys upp) som är höga i midjan. Sen vart det lite nödvändigheter, som ansiktskräm, hårsnoddar eftersom dom försvinner hela tiden.

Bilder kommer snart upp på det :)


AJ!

Fruktansvärd träningsvärk, jag behöver BCAA igår!

UPDATE: ps! Jag tränade BodyPump i fredags, det i kombo med bodyCombat is killing me!!
Men, det vart 6 dagar på raken, yay! Nu i helgen vilar jag

torsdag 23 augusti 2012

Det här med mat och träning

Jag och syrran efter bodyCombat, helt slut med glada!


Idag åt jag frukost, lunch och en Swebar men kände mig ändå sjukt hungrig (?!?) när jag åkte till BodyCombat:en kl 18.00, fick köpa en banan innan träningen. Som tur var kunde jag ta ut mig rätt mycket på passet, men jag kände ändå att jag borde ha fått i mig lite mer mat. Eller?

Hur många måltider ska man äta egentligen? Hmmmm....jaja

Hur var bodyCombat:en då? Det var grymt jobbigt och jätte kul!


Bodycombat på Sats

Jag är pepp inför mer träning! Detta är nu femte dagen på raken som jag kör, men jag varierar mig iaf! Dag 4 på denna vecka och då är det ett bodycombat pass som väntar, har inte kört det på åratal! Är spänd inför det, ser fram emot det samtidigt som jag bävar! :s Får återkomma med slutbetyg :D

On my way! Trotsar regn för lyckorus!

tränings update

Igår körde jag Cykel & Core på Sats och fan vad det kändes! Jag var hungrig konstant! Tycker inte Heat tabletterna hjälper så mycket på den fronten men fan vad jag kan ta i med dom tabletterna. Känns som om jag kan fokusera bättre med dom, ger inte upp lika lätt. Kan bara jag som inbillar mig med äsch det funkar!

4:e dagen på raken, 3 dagen på raken denna vecka and more 2 come. I love it!

Idag ska jag köra Bodycombat, mest för att min kusin har uppmanat mig att gå på det. Hon har alltid en rejälträningsvärk efteråt så jag hoppas på något sånt till fredag :P Men då är det dags för BodyPump:en och då släpper träningsvärken en stund iaf :D

Gårdagens outfit kommer senare :)

onsdag 22 augusti 2012

Protein pannkakor

Idag gjorde jag en sats med protein pannkakor, så himla goda! Fick tipset av Nina som brukar göra dom, recept finns nedan :)

bild från min instagram, pepita_83 heter jag. Hoppas du gillar detta recept lika mycket som jag!

Protein pannkakor/ Amerikanska protein pannkakor


Vispa ihop 2 ägg (eller 1 helt ägg och två äggvitor men jag gjorde två ägg) med 100g kessella/ kvarg lätt till en jämn smet.

I en annan skål blandar/rör du in följande torra ingredienser:

0,5 tsk bakpulver
2-3 msk vanilj protein (jag tog 3)
1 msk fiberhusk

Om man inte har vanilj whey så kan man använda sig utan 1krm vanilj pulver (obs! ej vaniljSocker utan 100% vanilj pulver som finns att få tag på bla Coop ekologisk)

Man behöver även kokosolja (ex. Kung Markatta) att steka i, annars kan man ta liiite olivolja. Men kokosolja är bra och nyttigt! Du kan ha det i smoothies också!


Blanda försiktigt ihop det torra med äggsmeten, så att det blir en jämn smet sen låter du det (fiberhusken) svälla i mellan 3-5min. Värm pannan under tiden på mellanvärme, sen så klickar du ner den rätt tjocka smeten och vänder på den när den ser gyllene ut på undersidan. Känns efter så att det inte är smetigt i mitten genom att platta till dom lite med stekspaden.

Till det kan du ha tinade frysta osockrade jordgubbar/bär eller blanda lite kvarg med proteinpulver. Jag blandade kvargen med min jättegoda Skogsbär & Vanilj från Fitnessguru och så mosade jag tinade jordgubbar på pannkakorna. Det vart supergott!

Betyg: 4/5





Äntligen!


Gold Standars Casein


Nyinflyttad och väldigt efterlängtad!

När motivationen tryter


Så tänker jag på att hon gjorde det, så då kan jag också!

tisdag 21 augusti 2012

3 dagen

Idag vart tredje dagen på raken som jag tränat och det känns toppen! Är bara så extremt hungrig nu och det känns ovant efter ett Zumba pass. Brukar känns så här efter Bodypump nyligen. Jag berättade för min kusin att jag äter sockerfri smaksatt yoghurt med keso och hon rynkade på ögonbrynen men det är asgott! Ska testa med tinade hallon och lite nötter blandat med keso imorgon, kanske är lika gott? Men en sak är säkert! Och det är att jag känner mig mätt längre och har energi. Till det tar jag en kopp te och ett kokt ägg, yummy! Dreglar bara jag tänker på det! Fan kan jag inte vara framme ngn gång, känns som om jag tuppar av snart! GE MIG MAAAT!!!0

Godenmorgon!

Alltså jag är pigg fast jag på utsidan ser riktigt sliten ut :)


Heat tabletter


Idag ska det tränas Zumba! Men först jobba i 3 h, sen hem och äta! Jag har redan börjat känna av effekten av Heat tabletterna, fick gå på toa typ 4ggr inatt! (Nr.1 så klart!) Tog min heat tablett i morse och är redo att ta ut mina vovvar på en ordentlig prommis nu. Jag brukar annars fortfarande kämpa med att komma upp ur sängen, nackdelen med dessa tabletter är att jag känner att jag bör dricka mer vatten. Hinner aldrig med det när jag jobbar, men jag ska ta med mig vattenflaska nu till jobbet så kanske jag kommer på att dricka upp allt innan jag slutar.

Idag ska jag nog testa mig på fitnessnudlarna, finns att köpa här. Recenserar dom i eftermiddag!

Hörs sen igen kära ni, nu ska jag ut med vovvarna <3 br="br">

söndag 19 augusti 2012

Hihi, jag har shoppat! :S


Jag har beställt!

E ville också ha nya bars så nu har jag Fairings och Swebar så att jag kan varva :) Hoppas Casein Gold är god nu, har hört så bra om det från Nina så att jag typ suktar efter att få äta något som jag aldrig ätit haha!

Har hittat grymma recept till Ultra Loss Shake:n, kommer Inte använda den istället för en måltid. Det har jag Fitnessguru One Meal för, kanske ska beställa lite därifrån också? ;p

Imorgon sätter jag igång med Heat tabletterna och fan vad jag ser fram emot den här utmaningsveckan! :)

2 veckors schema

Jag har planerat in ganska mycket träning för två veckor framöver, kommer bli hårt nu. Heat tabletterna kommer fram, mer protein och mindre onyttigheter och framförallt resultat och glädje! I och med detta (side note :VARFÖR VILL FOLK HA LÅNGA NAGLAR FÖR?! jag HATAR att ha långa naglar, måste redigera varannan mening eftersom dom gör så att jag trycker på fel knappar!! Varför jag har långa naglar? Har inte orkat klippa dom, ska göra det bums!! back to business) kommer jag att fixa mina tider också! Blir tidiga morgnar och rejäla träningsdagar för att kicka igång allt :) YAY!

Morgondagens träningspass blir detta:



och



ser fram emot det! För HERREGUD vilken träningsvärk jag har!!

Schema: vk 34
Tänk på att ditt träningsschema är lika viktigt att följa som ditt arbetsschema!!

Mån: DanceAerobics - check!

Tis:jogga + bodybalance (?) Zumba får det bli! - check!

Ons: SatsCykel 30min & Core 30min - check!

Tors: Vila /?? Nope, det blir bodycombat!

Fre: Bodypump

Lör:

Sön:VILA

vk.35

Mån: BodyPump + danceaerobics

Tis: Zumba

Ons: Vila- kanske ska träna? det är ju ändå sista veckan på hårdträningsveckan (Boot(y) camp!)

Tors: Deadball /

Fre:BodyPump

Lör:Deadball, blir jobb istället :(

Sön Bakis?

Ska fixa iordning schemat mer imorgon, men hårdträning!!

lördag 18 augusti 2012

Händelserik fredag

Idag var sista dagen på semestern, men det är lugnt! Har en soft vecka framför mig så då gör det inte så mycket. :) Idag körde workouten nedan, försov mig för bodypumpen kl 11.30 (!) så jag missade den. Fick följa med E till hans sparring så att jag kunde använda mig av vikter och mattor där.



I love Jennifer Nicole Lee! :) Sen när jag var Helt slut i benen så gick jag ner för trapporna till där E sparrades med två andra, det tog seriöst ca 5 min att ta sig ner! Typ 20ggr långsammare än vanligt hahaha, så testa den!

Väl nere stretchade jag och började med magövningar men då helt plötsligt skrek E som en galning, ett revben blev brutet. Så efter 15 min så orkade E upp så fick vi skjuts till Danderyd Akutmottagning, jag i helt intorkad svett och efter ett par timmar hungrig som en VARG!

Vi kom hem med starka värktabletter och "det läker av sig självt", tur att inget vart punkterat bara!

NU sova, ska upp om 6h.....blööö

måndag 13 augusti 2012

Jag kan och jag ska!

Jag är snart inne i ett års hårdträning och känner mig starkare och nöjdare än på länge men jag har inte riktigt nått mitt mål. Jag Ska nå det innan min födelsedag den 26:e oktober, vikten lägger jag inget större fokus på men jag har en mental bild på hur jag ska se ut. Sen har jag ett par jeans som ska sitta bra och en skjorta som ska sitta snyggt. Med rätt kost och hårdträning bör jag nå mitt mål innan deadline! Heja heja!!

Osis helgen

Jag överansträngde mitt ben i fredags, tog för mycket vikt tror jag på bodypump:en. Kände av benet under fredagen men det blev värre under lördagen. I kombination med för lite kläder och platta ballerina skor så ville mitt ben döda mig. Inte så kul att börja gråta av smärtan, dumma ben! Men en alvedon, vetekudde och sömn gjorde susen! Idag var det bättre men det är först nu som det känns nästan som normalt igen- phuu!

Oufit bild!




Idag har jag bara tagit det lugnt, haft vetekudden som sällskap både till svanken och benet. Nästa vecka är sista semesterveckan, det ska avnjutas. På lördag börjar plikterna igen men jag ser fram emot det! För då kickar jag igång min hårdträning, den 26 oktober ska ni få se på BIG changes ;)

lördag 11 augusti 2012

Blö!

Klockan är halv sex på morgonen och jag vaknade för 15min sen av mensvärk from hell! Olidligt det här, jag måste göra något åt detta :(

Hoppas det lugnar ner sig snart, har planer för idag! Bla träning och party, men inte om jag mår så här!!

Så här såg jag ut igår btw:

divided linne, svarta gamla åhlens byxor, ballerina från H&M och halsband- indiska (oldie)

gammal mc-tröja

påklädd och klar, poncho-divided (förra årets)

Jag körde naturlig make up, endast mascara och lite rouge.

fredag 10 augusti 2012

al natural!


Skönt att jag börjar få bukt på min hud alltså, snart 29 år gammal med en hy som passar in på en tonåring tack vare PCO:n men nu vågar jag faktisk pusta ut lite. Det har börjat bli bättre, äntligen! Fyra år av komplex för min hy är inte roligt, men då är det ytterligare ett hurra för träningen. Tack för att min kropp börjar bete sig normalt igen!

Har fixat håret nu, nu är det över till kläderna. Vad jag ska göra? Ut och bli bjuden på middag av min baby, han har fattat hur man uppvaktar sin tjej nu. Visst 5 år senare men hellre sent än aldrig- right? ;)

torsdag 9 augusti 2012

99:- för 3 st

Är helt kär i Gina tricots nagellackskollektion, att man kan köpa 3st för 99:- är ju super. Hittills är jag riktigt nöjd med färg och kvalitet på nagellacket. Så här kommer mina tre favoriter som jag skulle vilja fylla på i min naggellackslåda.

Gina Tricot- Nagellack


här kan du köpa den.
 Monaco blue nr. 77 / 39:- st
Här kan du köpa den.
 Silver nr. 13 / 39:- st
Här kan du köpa den här.

Wicked green nr. 80 / 39:- st


Så fort jag går förbi Gina ska jag köpa dessa tre, sen vart jag sugen på lite kläder också men det är en annan femma (inlägg). ;)

Tippen och sen då?

Hello alla! Varit på en riktig semester-mode denna vecka, slappat och ätit gott och faktisk tränat! Vi fixade och donade i trädgården, man orkar bara några timmar i taget sen är kroppen helt slut! I tisdags började vi, då klippte vi ner en plätt med ca 1m högt gräs...för hand! Alltså herregud vad jag fick träningsvärk, dessutom hade vi en värdelös kratta som fastnade på gräset hela tiden. Jag kan säga att jag hade VÄRLDENS träningsvärk igår! Dessutom kom åskan och med den huvudvärk med stort H, så igår rensade vi i rabatterna och klippte häckarna och först Idag åker vi till tippen med allt. Tack och lov :)

Tippen kläder- slappt och skönt :)

I måndags tränade jag Danceaerobics
i tisdag tränade jag i trädgården (hehe)
igår tränade jag bodypump
idag blir det Sh'bam, om min kropp inte strejkar för ouch vad det känns i kroppen idag. Men träning botar träningsvärk ;)

I tisdag åt jag en jättegod jordgubbstårta för vi firade Es systersons 4års dag, vad tiden går fort alltså! Får en att tänka på ett och annat....time fli!es 

kalasklädsel på tisdagen- alla kläder är oldies, skorna är mina nya favvisar. Din sko- leo 199:- (rea)


efter detta fixade jag mitt hår, fönade och plattade och det blev riktigt bra. Dagen efter så tränade jag...lyckat!

Well nu har släpet kommit så vi ska lyfta över allt. Vi hörs snart igen!

ps. efter semestern kommer jag att komma igång ordentligt med träning och kost. Nu är jag rätt nöjd med träningen men kosten är sämre men vänta bara till min födelsedag ska ni få se förändringar! Heat tabletter och träning OCH bra mat kommer göra susen :)

fredag 3 augusti 2012

Ombre= Resultatet

 Tadaaa!!



Nikita Hair

Min frisör i Sollentuna Centrum, Gullan på Nikita Hair ska få en blomma av mig för alltså jag är så SÅ nöjd varje gång jag varit hos henne! Hon såg att jag var lite rädd inför den mörka ombre:n men att jag faktisk ville göra något åt det hållet så hon fixade och trixade och det blev så fint! Nästa gång ska vi göra lite mörka slingor i håret om jag vill ha det som Lily Aldridge, får suga lite på det då. Men jag är så nöjd! Tänk att man fått tag på en så bra frisör att man blir finare!

Jag fegar ur lite...

Jag är sååå osäker om jag ska klippa lugg eller inte?!!? 


BAAAAH HUR KAN MAN VARA SÅ OSÄKER??!!


Ombre - hur ska jag göra?


Sen så har jag nojjat lite över ombre färgningen såååklart, vet inte hur pass markant jag vill ha "utväxten". Kanske ska fega lite och inte köra så mörkt som bilden på Ashley. Lutar mer åt det här hållet, jag tror det blir så...hm....blööö!



Kl tio är jag igång med nya frisyren imorgon, åh jag hoppas jag gör rätt val nu!!

torsdag 2 augusti 2012

Batman och Vapiano

Idag tränade jag Cykel och Core i kista, det var sjuuuukt jobbigt! Kände att jag borde ha fått i mig något mer än ynka proteinshaken innan passet kl 12.00 för sen när jag kom hem så hann jag bara få i mig en pyttemacka innan duschen och långpromenaden med hundarna. Vid 16 körde vi in till stan och satt i bilköer i ca 1h, lyyyyyckat! Jag var riktigt j-kla hungrig när vi kom fram till stan.

Dagens!
efter maten, då kunde jag le igen :D (av ngn anledning brösta jag upp min rejält, obekväm?
Klänning- Divided, skor- din sko, väska- gina tricot, solisar- ray ban

Vi gick och åt på Vapiano och det var riktigt gott! Å andra sidan hade dom kunnat ge mig en död råtta på ett korvbröd och jag hade säkert njutit av det också! hahaha!

Jag hade btw korta shorts på mig under, invigde mina nya bekväma skor också!

Filmen då? Så sjukt bra, gick det verkligen 2,45min??? :O Så bra var den gott folk! 5/5 fick den av moi :)

onsdag 1 augusti 2012

Leopardtanten i mig

Jag tror jag är en tant, en riktig överklass tant med alldeles för stort behov av bling bling och leoprint! Så fort jag ser något med leoprint måste jag testa, idag testade jag ett par kilklackar och ett par sandaler i.....leoprint! Tur att ena paret inte fanns i min storlek annars hade jag kommit hem med två par leoskor. The horror!!

fast jag är fortfarande sugen på kilklackarna...rea dessutom...finns i närheten av mitt hem....ujuj
Men jag kom hem med ett par skitsköna leosandaler och jag äääälskar dom!

tadaaaa:




Ska användas redan imorgon!