Sidor

söndag 22 januari 2012

Ghost Protocol - Biokväll


Har precis betalat biljetter till biokväll nästa söndag, då ska vi se denna film ^
Vad jag har längtat efter en mega actionfilm! *nörd* Blev inte mindre sugen när jag läste Ninas recension och så såg jag trailern och bara längtar efter att få se den!! :) Det blir en sen biokväll för oss men no worries, jag har kollat hemresan åt oss gamlingar så att vi inte kommer hem för sent, man vill ju få lite skönhetssömn ;) Vi tar tåget 23.44 och är framme i S Centrum vid 21min senare :)

Så någon mer som längtar efter denna rulle?

Sneak peak nedan...


onsdag 18 januari 2012

Omotiverad

Har haft fullt upp här, träning, jobb och hundarna (jag ska t.ex. ut med dom så fort jag skrivit klart). Har inte hunnit titta på mina favoritserier ens! Fick nyligen veta att jag är ledig på lördag, yay! Då ska jag gå och se min lillasyster som medverkar i en musikal :) *stolt*

Jag ska bli bättre på att blogga nu, speciellt nu när jag har en massa recept på mat a la Lchf som jag kan dela med mig till dom som vill :)

På fredag ska jag träna Bodybalance, sen ska jag träffa min kära mamma för lite daughter - mother day :) På lördag ska jag antingen träna corepuls el danceaerobics vi får se vad jag kommer in i för pass, sen blir det musikal och så kanske vi hittar på något på eftermiddagen.

Men nu så tjatar Tatooine på mig, ut ska vi nu :)

Sov så gött!

Dagens!
blus - monki, leggings- bikbok (tråk! ge mig nya kläääder!!!)

måndag 16 januari 2012

Tävling den 10 Mars

Är helt död!!! Ville vila idag, kände mig hängig och lite illamående och hade ätit dåligt men jag lät inte min omotiverade kropp få vila, det ska den få göra snart ändå :) Jag belönade mig med ett bubbelbad efter träningen, var så himla trött i kroppen (Hej träningvärk!!) att jag hade svårt att sätta mig i badkaret sen så var det ett under att jag kom upp ur den! hehehe, nu går jag som en gorilla :D

Ja till saken nu då, E har en tävling den 10 Mars. Han vill gå ner en viktklass meeeen han har svårt att göra det själv. Alltså kosten blir svårt att ändra om själv så jag har lovat att stötta honom så länge jag pallar, jag hoppas att jag inte blir illamående igen. Han vill köra LCHF igen och jag försöker hålla mig på en GI- kost istället så kanske jag klarar av det helt enkelt :) Han har handlat det mesta av maten nu så jag håller tummarna att han kommer ner till "rätt" viktklass, det sista jag vill är att han ska utsätta kroppen för vattenbrist för att komma in i viktklassen han vill åt. Hur deal:en går till? Han står för maten och jag lagar middagarna, sen turas vi om det andra. Mår jag illa eller får ont i bröstkorgen så lägger jag av. Men för det tänker jag inte sluta äta godsaker på helgen, jag får helt enkelt göra det när E inte är hemma :) hehehe *little devul*


Så dagens middag blir:

Fläskkarre med vitlökssmör, avocadosallad och halloumi :) Mumma!

Imorgon då? Ge mig tips!

Red Rush- Nytt i sminkväskan


Min nya favorit i sminkväskan, när man känner för att synas så ska denna snygga och krämiga läppenna pryda ens läppar :) Jag varvar mellan denna, mitt lancôme läppstift som jag fick av mamma och min Pretty från MUs mest.


Utan läppglans på, funkar mycket bra utan. Tonar ner det lite men vill man ha det lite mer synligt al. festligare så ska man ha...


..Läppglans på! Det är nr 10 från Max Factor, red rush heter den :)

söndag 15 januari 2012

bild från i onsdags

Hej!

Har varit frånvarande för det har varit mycket nu, i onsdags så hjälpte min baby mig så att jag kunde få ihop träningen och jobbet. I torsdags jobbade jag och sen blev det häng i Sollentuna Centrum tills vakten kickade ut mig och Nasse vid 22, mycket skratt och funderingar mellan oss som vanligt. Älskar henne så mycket! Vi har känt varandra sen andra ring och det är *host* ett antal år sen :). I fredags så jobbade jag sen så somnade jag på soffan (såklart) men sov genom natten så jag vaknade pigg och glad vid 09.00. Insåg att E inte hade sovit så bra så det var bara att gå ut med vovvar och läsa bok (somnade om efter 20min), sen vart det kista galleria för käk och så försökte jag hitta en snygg klänning till mig men det verkar omöjligt! Ikväll kanske det blir bio, är ledig imorgon från butiksjobbet men då ska jag fixa klart en skiss till en hemsida så jobb blir det ändå :)


Nu sitter jag nyduschad och nått mitt mål för denna vecka, dvs tränat: mån- danceStep, tis- DanceAerobics, onsdag- cykel & core och idag: Shape (det var murder, death, kill pass!!). Fyra gånger med andra ord, jag är så nöjd med min insats!

Nästa veckans mål: Mån- DanceStep, Tis: BodyPump (kill me!!!), Ons: cykel (why oh why?!?), fre: BodyBalance, cykel tar jag bara för att det inte fanns något annat. Mitt mål är detta men sen får vi se om jag hinner/orkar :)


Nä nus ka jag klä på mig och gå ut med mina vovvar!

onsdag 11 januari 2012

Haha!

Hade tydligen satt på mig rosa strumpor också!! Hehehehe

Det här med rosa..

Tror jag är rätt nere i rosaträsket idag :) Under jackan har jag en ljusrosa tröja också! Hahaha, jaja jag bjuder på det. Jag får bli miss pink idag, efter träningen ska jag ha nude kjolen med nude/ljus rosa polotröjan som jag fick av min fina Nina! Well nu blir det 1h core och cykel, opepp! :S fick kramp i vaderna på väg till bussen men i can do this!!

tisdag 10 januari 2012

DanceAerobics

Oh yes! Så här glad är jag på riktigt efter ett DanceAerobics pass, är lagom fräsch nu. Ska snart in i duschen men först ville jag bara blogga lite och säga hej till er :) Så, hej! :)

Var inne i stan idag och skulle hitta en fin klänning alt kläder att köpa istället för klänningen som jag var tvungen att lämna tillbaka. Fick nämligen inte köpa parfymen av mor min och hon bestämmer eftersom det var hennes present till mig.....(försökte övertyga henne). Det skulle vara kläder, helst en snygg svart klänning som passar många tillfällen, tack mor för det. Det är alldeles för svårt nu ju!! Ska övertyga min baby att åka till barkaby i helgen istället, då borde man hitta en snygg klänning på Whyred, right?

Nä nu måste jag duscha, luktar lagom gott :) Imorgon blir det lunchträning, cyckling (snälla nej vill inte egentligen.....måste komma på en bra ursäkt för mig för att slippa) och core. Ska bli intressant och se hur mycket jag klarar av, har kramp i vaderna efter danceStep:en från igår och magen tar livet av mig när jag hostar (shape:n) men sen är det vila i tre dagar för på lördag ska vi på Eurasierträff i Trosa men på söndag blir det Shape igen! Och då ska min kusin med, ska bli skoj!

Är galet förtjust!

I min nya väska! Tack storasyster för den! Apropå syster så saknar jag henne som bara den, hann bara känna Bebben sparka en gång (men vilken känsla!). Ser fram emot att få hålla om bebben, kan ni tänka er att jag ska bli moster!?

måndag 9 januari 2012

Tips: Innan träning




Ett jättegott (och nyttigt) mellanmål innan träning alt. frukost innan träning är följande:

Blandnötter:
Paranötter (bra för immunförsvaret)
Hasselnötter (fylld med e-vitamin och bra för immunfösvaret)
Macademian (bra för kretsloppet)
Cashewnötter (bra för att öka ens dåliga blodvärden)
Valnötter (sublim källa för omega 3)
Mandlar (gott och "smal" versionen av alla nötter men det är bra för hjärnan och magen)

Jag brukar ta lite mindre än en näve av blandningen , sen hackar du i en halvbanan och tillsätter lätt yoghurt /fil till det hela och där har du en perfekt och nyttig mellanmål.

Skulle ni vilja ha sådana här tips? Kan fixa fram lite olika goda recept på smoothies med proteinpulver om ni vill?

Idag körde jag DanceStep, hade en rejäl träningsvärk innan passet (shape:n tog musten ur mig igår men så värt det!) och jag bävar inför imorgon (eller överimorrn!) men det var så himla kul! Hello, danceStep I'm hooked! Imorgon blir det DanceAerobics, yeah nu kör vi! (ser fram emot min belöning efter träningen dvs. min goda proteinshake)

Nä nu ska jag mysa ner mig i soffan, ska kolla på ett nytt avsnitt av Sherlock Holmes (tv-serien). Älskar den serien! Är det någon mer än mig som tittar på den?

träning och kläder




Som ni kan se på bilderna var jag Extremt trött och ville inte ta mig till Shape:n idag, men jag gjorde det! Kom som tur in på passet ändå (var på reserv nr 3) och var riktigt nöjd med min insats efteråt!

Imorgon blir det DanceStep, ska bli kul. Kommer säkert välta en stepbräda hehe

söndag 8 januari 2012

Filmtips! -Nick and Norah's infinite playlist



Handling:
Två ungdomars vägar korsas om och om igen under en sömnlös natt i New York, då det som gäller är blandband, rockklubbar, hög musik och sena nätter. Nick hänger ofta på ett av New Yorks indierock ställen i ett desperat försök att läka ett krossat hjärta samt att tröstlöst lära sig spela bas. Norah ifrågasätter det mesta vad gäller omvärlden. Trots att de inte har någonting gemensamt förutom musiksmaken, leder deras möte till att de tillsammans letar efter en hemlig spelning med deras favoritband. Händelser och hångel på de mest besynnerliga ställen gör natten oändlig och oförglömlig.

Jag tyckte den var grymt bra! En 90 min well spent på att titta på två duktiga skådesspelare och ger lagom mycket pirr känsla i magen. Man önskar att dom var ihop på riktigt ;)


Mitt betyg är: 4/5 dvs. SE DEN IDAG!

Helgen

Vilken långhelg det varit! Helt perfekt och det känns som om idag varit en myssöndag men det är det imorgon, är helt klart redo för jobb på måndag! :)

Mina småsyskon kom över igår, vi gick på promenad med vovvarna, köpte hem godis och fick äta E's goda hemmagjorda hamburgare med klyftpotatis (från E's morbrors gård). Dom spelade skyrim tills jag storkna och då var det dags att möta upp Lillan på stationen. Det blev en kvällspromenad med vovvarna och småsyskonen, när vi kom hem så kollade vi på film och somnade mkt sent :S Idag åt vi brunch och sen stack vi till favoritskogen där hundarna sprang lösa (och så rullade dom sig i kobajs...mindre charmigt) och E fotade porträttbilder på oss. När vi kom hem så tog alla varsin varm dusch och myste ihop oss i soffan då kom mamma och T över med Thai take away (mumma!). Jag bakade dumlekakor och bjöd på fika, det blev en långfilm (Die hard 4 - i love it!!) som Jag somnade till så småningom....(no comments) men som alla andra (utom Lillan) älskade (inkl mor). Dom åkte hem vid 23 och då var jag klarvaken :)

 Min fina lillebror - Martin

 Lillasyster Linda, så himla fin!

 Och jag försökte charma fotografen ;)

Tyvärr fastna inte Lillan på bild, vet inte om det var hon el fotografen som gjorde så att alla bilder blev suddiga...

Men vilken underbar helg! Önskar bara att storasyrran bodde kvar i Sthlm, det var bara dom som fattades. <3

Imorgon blir det Shape kl 11 (eller ska jag säga senare idag?) sen så drar jag hem till bästis och umgås.

Ps! Imorgon ska jag visa upp mina nya fina träningskläder, nu när man tränar så mkt som man gör så vill man ju se fin ut där också!

fredag 6 januari 2012

Dagens

hej, jag skelar ibland :)
Det blev lite suddiga dagens idag:
allt från H&M :)


kan inte sova

Hejje!

Sitter här i sovrummet och har alldeles för mycket energi kvar i kroppen, borde inte ha sovit 1h på soffan idag mao. Att man aldrig lär sig? Imorgon ska jag till stan för att vinka av storasyster som åker hem till Växjö, blir sorgligt...nästa gång man träffar henne kanske inte blir av förrän hon föder i slutet av mars. Ser fram emot att få träffa bebben men inte lika kul att inte få träffa henne igen på så länge. Annars då? Mår så himla mycket bättre nu, är mycket mindre andfådd än vad jag var dom första dagarna efter reaktionerna. Känner mig nästan som mig själv igen! Jag lovade att jag skulle recensera min nya proteindricka och jag måste ge den tummen upp! Den var supergod, en riktigt god belöning efter träningen. Så gå och köp en, NU!

Fick en superfin klänning från Zara av min kära mor (och familj) men den verkar inte finnas i min storlek. Min lillasyster fick testa den (hon är en stl S) i en M och den var riktigt tajt runt höfterna, man undrar hur dom tänker när dom gör vissa storlekar?? Så jag ska försöka hitta den i L och se hur den sitter annars så får jag överväga att köpa annat. Men jag vill att det ska vara något viktigt, eftersom klänningen skulle ha varit väl använd om den funnits i rätt storlek. Så jag funderar på a) J'adore Dior parfymen b) lägga undan och köpa en klänning på Zara som jag kommer in i :)

Jaaa..det var nattens grubblerier. Inget som kommer ge "world peace" men som går runt i skallen på mej hehehe

tisdag 3 januari 2012

Julklappar del 2

Lackväska- Lindex
Lindex väskan som jag önskade mig fanns under julgranen! Är helt kär i den, har använt den flitigt sen jag öppnade julklappen. Fick den av storasyster- tack så himla mycket! Går att vika i mitten och då blir det en snygg clutch!

Riktig fin insida också, kommer aldrig komma ifrån rosa förälskelsen :)

 Armband - Weekday
Ett så himla coolt armband från Weekday, stort och brett och så himla fin! Min kusin som gav den till mig, hon hittar alltid så coola saker :)

 den var lite svår att fota på kvällen...

Av E's andra lillasyster så fick jag presentkort på Stockholm Stadsteater. Ska dit med Lillan och E hade jag tänkt :)

Det finns lite mer julklappar men nu ska jag äta, känner mig fortfarande mör efter mardrömsresan till Sälen. Är glad över alla fina stunder där men tyvärr så överskuggades mycket utav akutbesöken och allergiska reaktionerna. Känner mig nästan helt återhämtat iaf, hoppas att jag kan sätta igång träningen snart igen.

Julklappar del 1

 Nya träningsbyxor utav min baby 

 Denna ska vara jättegod, ska betygsätta den imorgon då den ska testas :) Fick den av Bea.

 Mumsiga proteinbars, alltså dom ser sjukt goda ut! E fick smaka idag och den var rätt god tydligen, ser fram emot att träna nu alltså! Dessa var oxå från Bea :)

Har en storasyster som vet att det är rätt praktiskt att ha med sig små förpackningar med duschgele och loation i min favvo doft = musk! från Body shop till träningen :)

Sen fick jag pengar av E's mamma som jag la på två träningslinnen som kommer upp snart :)

Linne från Reebok, ett i lila och ett i svart. Fick av E's föräldrar förutom ett superfint halsband.
  
Kassa mobilbilder men äsch :)

Active Sports - Gina Tricot

bild från Gina tricot.
 Nu har Gina tricot gett sig in på sportmodet! Great, äntligen lite mer och kanske lite billigare träningskläder! Dessa ska komma ut i butik och online på torsdag, jag är riktigt nyfiken på materialet och om det sitter lika bra på en själv som det verkar göra på modellen. Priset? Ja det får vi väl se på torsdag :)

bild
Riktigt snygga detaljer på benen, men jag kan verkligen se mig fastna med tårna mellan varje räffling hehehe men det skrämmer inte bort mig från att köpa dom :D

Vad tycker ni om deras satsning?

måndag 2 januari 2012

Juloutfit




Kom på att jag glömt visa min juloutfit för er, hoppas ni hade en lika underbar jul som jag hade. En mycket minnesvärd och mysig jul med mina nära och kära <3

akuten akuten och akuten

....det skulle kunna sammanfatta mitt nyårsfirande i Sälen, sen hade jag såklart lite ljusglimtar (som otroligt god mat och vinterlandskap som var helt fantastisk). Hundarna sprang lösa, vi tog långa promenader och jag åkte längdskidor i 8km (så stolt över mig!) och jag fick bra stunder med min kärlek. Sen kom allergiska reaktioner som tog musten ur mig och nu är jag äntligen hemma, efter fyra dagar och tre akutbesök så känner jag att jag mer än gärna vinkar av 2011 och ser fram emot 2012!