Sidor

onsdag 30 november 2011

Away

Har en sån där dag då allt känns fel, alla kläder sitter fel och spegeln visar en mycket ofördelaktig bild av mig. BAH! SKa ut med vovvar nu sen till Muay Thai. Hoppas jag är gladare och mer positiv efter det...

tisdag 29 november 2011

29 November

Pust! Jag är helt slut från att jobbat en heldag på jobbet, det har varit full rulle hela dagen. Så pass mycket att göra att vi inte hann ta en fika paus och så kom jag iväg på lunch 30min försent. Jag skulle lätt kunna sova nu för mina ögon går i kors men jag väntar på E som ska fixa middagen (ja vet supersent) och sen ska jag kura ner mig i sängen med vovvarn...längtet!

Dagens!
Höstoutfit nr 1 hahaha
klännning- H&M (oldie), cardigan - hope, ring- lindex, nagellack- Maybelline


till detta hade jag mina bruna gubbskor, sköna och fina kläder helt enkelt :)


ÅÅÅÅHHH JAG VILL SOVAAAA :)

måndag 28 november 2011

Snyggaste lackningen?

bild lånad av Linda Hallberg
Spana in vad snyggt detta är! Vill boka in mig hos Annelie på NailHouse i gamla stan i Sthlm, hur många vill göra det samma? Raise your hands pretty ladies!

Önskningar

Jag tror att jag blivit vuxen!! Jag har nämligen redan köpt en julklapp, i veckan kommer jag köpa fler så att jag slipper julruschen och kan slappna av :) (vi får väl se om det faktiskt blir så). Jag har bett alla nära och kära göra lista med saker dom önskar sig, själv lovade jag detsamma. So here it goes;

bild från ginatricot.se

Gina Tricot Lucy Bag 199:-
Grönt är skönt...att vila ögonen på iaf :) Piggar upp vilken outfit som helst!


bild ginatricot.se
Snygga små ugglor (tröttnar inte på dom!) från Gina tricot, fanns på hemsidan förut men nu finns dom inte kvar där. Hoppas dom finns i butik iaf!

bild lånad härifrån.
Björn Axen Straight & Curl 799:-
Jag behöver verkligen en locktång och en plattång med lång sladd och här får jag båda isåntfall! Med denna kan jag välja om jag vill ha riktigt lockigt eller mer stora lockar/vågigt beroende på hur många varv och hur snabbt jag gör det.
bild från nelly.se
Nelly White label- Mara 699:-
Jag är ju en sucker för klackar med platå och tjocka klackar, man vill ju inte vingla omkring som bambi på hal is ;) Dessa ser till och med ut att vara sköna att ha på jobbet, det blir verkligen ett plus i kanten!

bild från ginatricot.se
Gina tricot Leaf och tube drop earing 59:-
Jag behöver ju lite längre örhängen (går alltid runt med små örhängen)  och denna verkar lagom långa, har inte så lång hals så det får liksom inte förstärka det :)

bild från ginatricot.se
Bella Nail polish 39:-
Nu har Gina börjat med lack också, denna föll jag rejält för!




Lackväska lindex 149:-
Denna väska ska komma ut i butik och shop online v. 49, så det går inte att köpa ännu. Detta är en riktigt "cravings" väska! :)
bild från lindex.se Shop online
Lindex Orm/tiger ring 79,50:-
Har fått en grej för ringar, lämnar typ inte huset utan ringar. Innan tyckte jag bara att dom var störande, men nu har jag vänjt mig :) kommer till butik v.50.


bild från monki.se

 Monki- Talia 300:-
Fick låna kusinens på den spontana utekvällen på debban förra helgen och jag blev kär, vill ha!


bild nelly.se

Chloe Sweater- Three Little Words 299:-
OMG, hoppas tomten lämnar denna under granen ;) 


bild nelly.se
 Expose long top- Vero Moda 179:-
Har knappt några överdelar i garderoben så denna är efterlängtad (och en walk in closet hehehe)


bild nelly.se
 Hanna Top- three little words 129:-
Perfekta ärmar och längd... och som sagt välkomnas överdelar i min garderob :)



Sist men inte minst, parfym. Har helt slut på min favorit :s

bild från bikbok.se
Jenny Skavlan design- Plattform Boots 599:-
Kul med lite färg på fossingarna! Dessa ser dessutom inte ut att vara extrema som många är (får lätt svindel haha) så det borde jag palla utan att bli svimfärdig :)

bild kyssjohanna.se
Karma halsband- 599:-
Ett halsband som funnits med i min önskelista ett tag, så simpel med så fin!



bild från Zara.com
 699:-


bild zara.com
Stod inget pris, för dyrt för att köpas kanske? :)

Daisy- Oh so fresh 

pretty pls Santa!

tisdag 22 november 2011

Sover borta



Hallå! Har inte varit inne på bloggen idag för att jag haft fullt upp med hundar,jobb, träning (yes jag kom iväg!) och en dejt med mina vänner. Nu sitter jag hos kusinen och har precis tagit en kopp thé och en massa skratt, fy fan vad livet hade varit tråkigt utan mina fina kompisar. Älskar dom så himla mycket! :) Ska sova här inatt, skönt att få sova ut :) Imorgon ska jag försöka få ut min sambo och vovvarna, vore kul att släppa dom i skogen. Sen blir det Muay Thai på kvällen, längtar samtidigt som jag bävar.. hm jaja nu ska jag sussa!

Hoppas ni haft en bra dag! Nattis

måndag 21 november 2011

I lördags

så firade vi min storasyster, hon har hunnit mycket under år 33 så det var dags att sätta igång 34 :) Under året som gått har syster gift sig, fixa jobb och är nu gravid! Inte illa! :) Innan vi kom hem till mamma så åkte vi till Kungens kurva, men innan vi drog dit så åt vi i skärholmen. I efterhand så var det dumt (dock så hade vi båda svimmat vid entrén men ändå) för babyland stängde kl 16 och vi var där 10 över. Nästa gång hon kommer så Ska vi beställa en barnvagn :)

Tatooine och storasyster med tillhörande kula :)

Jag var rätt sliten efter två nätter á 4h så det blev en lugn kväll hos mamma och så slocknade jag vid tolv och sov till elva på söndagen :) På söndagen tränade jag Sh'Bam och hade planerat min träningsvecka så här:
mån- danceaerobics
tis- zumba
ons- muay thai
tors- vila
fre- zumba
lör & sön- vila (jobb helg)

Men icke, vi hade ett möte inbokad idag kl 17, den gick över tiden och så missade jag träningen helt. Men imorgon ska jag bannemig träna! ;)

söndag 20 november 2011

Håret...


Jag vill ha den här färgen! Vad tycker ni? Lite mörkare än det jag har men inte så orange som jag har just nu. Frågan är väl om jag kan få den färgen eller om det blir svårt?

Ska till frisören näst nästa fredag, ska klippa luggen igen och ha lite mer etappklippning. I think?

Typ så här?

Fast inte lika kort....men luggen! Jag älskar den!

Fredagskväll

Äntligen hade storasyster kommit upp till stockholm, hon hade verkligen blivit större! (det går fort nu!) Den lilla divan kom till våran bokade filmkväll kl 21.30 (vi hade sagt 20) men det gjorde inget. :)

 Vi hyrde 500 Days of Summer, den var helt okey. Jag ger den en trea (åh andra sidan såg jag den när jag var aptrött).

 Jag köpte med mig en brownie också, eftersom alla vart sugna så skar vi upp den i småbitar. Det gjorde att det smakade godare :)

Det var tända ljus i hela lägenheten, så det var mysfaktor till max!

Eftersom vi hade så mycket att ta igen (syster bor inte i sthlm) så blev det inte förrän vid halv tolv som filmen sattes igång...efter 5min så sov storasystern och mamma satt upp och snarka på soffan. Själv hade jag så mycket energi kvar i kroppen så jag föreslog en spontan utekväll för kusinen, hon nappade direkt :)

Det blev alltså en mycket händelserik fredag för mig; jobb, myskväll med släkt och sen ut en sväng till Debaser Slussen. Det var grymt kul! Mera spontanitet tack! :)

Nu ska jag fixa maten! Hörs igen lite senare :)

fredag 18 november 2011

Oscar Magnuson 8671


Nya brillor! Jag valde ett par i en annorlunda färg, en transparent grå :)


Mina nya brills, Oscar Magnuson 8671! Ska glasa dom också innan jag kan använda dom men vad kär jag är i dom! Denna gång så har jag även en giltig orsak till nya glajjor, jag har nämligen sänkt mina styrkor med 50% och nästan alla mina glasögon är för starka just nu (resultatet= migrän) så jag måste ha ett par till i lägre styrka :)

Hoppas ni tycker om dom lika mycket som jag gör.

Åh är så pepp inför helgen för imorgon kommer storasyster hit! JIPPIEEE!! Ska sova hos mor el kusin imorgon och på lördag ska jag umgås med släkt hela dagen. Det blir middag hos mor och på söndag så ska jag träna!

torsdag 17 november 2011

Borta ok men blogga bäst

Hello! Jag skrev inget igår för att jag inte har haft något att berätta. Min dag igår bestod mestadels av att titta på en massa serier, har missat tre avsnitt av "How I met your mother" så det fick hålla mig sällis några timmar, sen blev det "Glee", sen "Once upon a time" (ni måste börja se den!) och till kvällen så avslutade jag serietittandet med "New girl" (vilken cruch jag har på hela gänget!). Så nu vet ni att jag är en seriejunkie. Då kan jag lika gärna komma ut med hela listan:

1) House
2) Glee
3) Once upon a time
4) 2 broke Girls
5) How I met your mother
6) The big bang theory
7) Terra Nova (mer för att jag tittat från första början och liksom hoppas på att den en dag ska bli bra. Så börja inte titta på den, den suger verkligen!)

Har ni några favoriter? 

Efter några timmar av sysslolöshet så tog jag hundarna ut för att väcka mig från datakoman, var nära på att skippa Muay Thai eftersom jag kände mig seg och nästan lite sjuk. Men jag tog mig dit! Sen körde vi slag och försvar det avslutades med armhävningar (smala och breda) och slutligen armhävningar med belastning på fingrarna (oh my!! klarade typ av en!).  Idag har jag alltså, muskelvärk i mage, axlar, rygg och stel nacke (tack o lov blev det inga clinch). Dessutom har jag ett antal blåmärken överallt, mestadels på framsida smalben, det var Inte kul att råka få för hårda slag på smalbenen när man skulle öva försvar. En gång slog vi så hårt så att jag fick stjärnor i ögonen, skojar inte!! Både jag och E blev kritvita i ansiktet, han tog sig samman lite snabbare än mig dock.

Nä nu ska jag göra mig iordning, för det blir jobb nu. Kanske tar mig till träningen idag efter jobbet också, det vore något! :) Nu när det är kallt så tänkte jag att alla skulle få tro att jag fryser om fingrarna hehe ;)
Peppermint Fusion


Nu är det dags att skynda!

tisdag 15 november 2011

15 November

Idag har jag haft en mycket bra dag, en dag med vänner och att bara få vara....mig? :) Lite bilder från idag:

Promenad med min fina vän, som lät mig prata av mig. Tack så mycket för att du orkade lyssna och gav mig så bra råd, är så tacksam för din vänskap! <3

Vy från bänk till höger...
 Vi satte oss ner en stund på en bänk, framför oss så sprang några ungdomar med jämna mellanrum. Vi kände oss som två riktiga latmaskar :)

 Vy från bänk till vänster...
Vädret var helt magiskt, vi hade med oss take away kaffe/thé. Så att den kyliga dagen inte kändes så kyligt :)

 Vackra Dockan!
Vi hade båda en fläta åt sidan, så det var tur att jag inte hade på mig likadan jacka för då hade vi nog sett ut som Bill och Bull :)

 Satt på bänken ett tag och njöt av utsikten..vilken ro det gav mig.

Dagens!
Jacka- Zara (oldie), skor- din sko, Polo- Gina Tricot, leggings- Lindex, Hatt- ?

Det lustiga var att hon hostade och jag nös, sen fick hon ont i ryggen och när jag kom hem så fick jag världens sendrag från rygg ner till gumpen (!?). Fick problemet redan igår, men jag tror det är åldern. Vi är gamla och skröpliga redan, hahahaha :)

Ikväll så gick jag och E till Olearys och åt middag, är sjukt mätt fortfarande! :)



 Vi hann med AW menyn :)

 Hungrig!

Visst ser han glad och gosig ut? hehehe

Nu har jag matkoma, mina ögon går i kors och jag känner att soffan (schäslongen) kallar på mig, en powernap kanske?

Update: somnade på soffan, sov i 40min...

måndag 14 november 2011

14 November

Imorgon fyller min storasyster år, det ska vi fira i helgen. Till hennes lilla kalas med familjen tänkte jag fixa en hemmagjord glass, hoppas det blir lika god som jag tror den är :) Ska försöka hitta lite godsaker att ha i bara :) På fredag ska jag sova borta, hos mor min där mina syskon kommer vara. Jag nästan räknar med att det bara är jag och Lillan som kommer vara vakna efter 22.00 men det är lugnt. Då får jag och Lillan göra glassen ifred :D

Har varit ledig idag, inte gjort mycket mer än att gått ut med vovvarna, ätit och tränat (danceAerobics....ajajaj vad ont det gör nu). :) Om man tränar 2ggr i veckan i typ 8 veckor (i think) på Sats så får man en belöning :) 
 
Belöningen!
Helt ärligt blev jag en aningens besviken (hade hoppats på en vattenflaska), men sen kom jag på att jag mycket sällan duschar på gymmet. Så då är det grymt bra att ha en varm mössa under vintern som skyddar mitt fuktiga (svettiga) huvud från att frysa :) 

Nu måste jag sussa, ska hälsa på min kusin på sjukhus imorgon. Hoppas hon slipper sjukhus på ett tag framöver.....

lördag 12 november 2011

12 November 2011

 leggings- lindex, myströja- kusins, skjorta- H&M



Det var ett under att jag kunde få upp knuten så högt upp på huvudet, jag har fortfarande en grym träningsvärk! Blev mitt nya läppstift till det hela också :)

Idag ska Lillan besök oss, det blir myskväll. Ska fixa i ordning lite saker först (kattlådan, guacamole) sen ska jag möta upp henne för att handla godsaker (typ någon god kaka?). Sen blir det soffläge, mysigt! Imorgon ska jag ta denna möra och sköra kropp till Sh'bam (ouch), hade tänkt ta mig till hälsomässan sen men jag hade lovat E att följa med till Täby så jag missar det :S

Vad har ni för er denna helg?

Tröttsamt?

Hade ett ganska så givande samtal med min fina N idag, det var länge sen vi hade ett sånt samtal. Där vi liksom vågade vara förtrogna, vi har varit bästa vänner väääldigt länge...sen andra ring :) Men det hände något som fick oss att liksom komma bort från varandra, sedan dess har vi liksom inte riktigt haft våra samtal så ofta som vi hade förr i tiden. Men nu hade vi det och det kändes helt underbart, älskar henne så mycket och är så glad att hon är min vän! <3

Ibland vågar man liksom inte säga saker högt, man vill inte säga det till andra för då är det sagt och gjort och går inte att ta tillbaka...förstår ni vad jag menar? Jag har blivit ganska bra på det, ganska bra på att gå runt och tänka och älta och säger inte saker högt. Borde kanske våga mer...jag har blivit en riktig fegis på äldre dagar. Det blir inte lättare det här livet, snarare mer komplicerad och svårare att ta beslut.

Men en dag får man nog, men då vet jag att mina fina vänner finns där för mig. Precis som jag finns för dom <3

fredag 11 november 2011

11 November 2011

Hade ni koll på klockan idag 11.11.11? Idag den 11/11-11 ? Jag hade faktisk ingen koll alls, låg och halvsov eftersom jag haft en fruktansvärd nackspärr. Så fort jag rörde mig så hög det till i nacken, E fick hjälpa mig att klä av och på mig idag (och nej, det var inget naughty över det). Sminkade klarade jag av iaf, väl på jobbet så var jag det full fart (många "aj" och "fy fan för träningsvärken" och "aaaoooo" kom dock ut ur munnen) så jag värmdes upp snabbt. På väg hem så stelna jag till igen, men nu ska jag äta en mysig enmansmiddag då min sambo är ute ränner :) 

Dagens!

 Det var bågvisning i butiken så jag ville vara lite extra fin, så måsvinge på ögonen blev det :)


skjorta- H&M (ny!), kjol- monki, halsband- oldie

Nu är det matdags! *längtar*