Sidor

fredag 28 oktober 2011

Nytt!

Nya accessoarer!

 Ring från Lindex- 79,50:-

 fina armband från Lindex 79,50:- Jag köpte Orange och Teal.

Tycker armbanden är väldigt Hermes inspirerade (fast mycket billigare), tycker det är riktigt fint att slänga in lite färgklick till en kanske mer tråkig outfit. Det var svårt att bara välja två men jag är riktigt nöjd med valet, jag hoppas att dom finns kvar att köpa till nästa lön för då kommer den blå och rosa få komma hem till mig :)

Så ut till Lindex och fynda!

MNY

Maybellin - 446
14,50:- när rabatten var dragen, done deal!

Jag gjorde världens kap igår! Det är 50% på all smink från märket MNY Maybellin på Lindex så då passade jag på att köpa nagellack. Är helt kär i lacken, jag köpte en vanlig genomskinlig, en blå och denna snygging! 

Vad tycks?

Dagens!

Åh jag är proppmätt efter en middag på El Torro, det var grymt god mat och så fick jag trevligt sällskap också. Min älskling bjöd mig (present) på Parillada de Carne (massa olika kött; lamm, oxfile, entrecôte och chorizo), vi tog in en flaska rött och så delade jag och E på en Flan och till det tog jag en Café Espana. Åh så mätt jag är nu!!

Dagens 27 Oktober
 kofta- Lindex (ny!), kjol- Vero moda, armband- lindex (nya!)

nya armband från E, jag valde ut dom (så insatt är inte min älskling) och jag är helt kär i dom!
Jag tvättade håret igår med bara balsam och det blev så himla fint! (och rent) så det ska jag börja göra mer eftersom jag tränar så ofta så slits håret när jag shampoonerar så mycket.

Tadaaa- mitt hår blev sjukt lockigt!
Nu ska jag slappa lite, har lite att stå i inför imorgon, då kommer min släkt över för middag och mys!

kram!

torsdag 27 oktober 2011

Presenter

Var och träffade mina tjejer på en AW för att fira min födelsedag med dom, måste ha varit en av mina bästa idéer någonsin eftersom det blev så lyckat! Det är liksom som om mina vänner ger mig energi och det var underbart <3 Förutom att jag har fått en urmysig dag så har jag fått grymt fina presenter, tänkte visa er det jag fått av mina bästisar.

Cardigan- Lindex
Denna mysiga cardigan som jag önskade mig fick jag av min kusin Lellie! Tack fina du för denna, jag ser fram emot att använda den :)

Halsband - Gina Tricot
 Alltså jag är helt såld på det här halsbandet, E tyckte också den var riktigt fin på mig. Den fick jag av min fina Nasse och familj, jag kan redan nu berätta att den kommer bli en del av många "Dagens" nu framöver :)

 Glad tjej 83_a
 myspyströjan är på!

 Även denna fick jag av Nasse med familj, så jag är redo för köld! Höll på att svettas ihjäl när jag fotade mig i den, supermysig och varm. Har redan invigt den på nattpromenaden med vovvarna <3
Tack så mycket! <3


Klänning- Bikbok
Ni får ursäkta röran bakom men så brukar vårat badrum se ut :D

Fick den här fina skapelsen från Dockan, trodde den skulle vara lite för liten men den var alldeles perfekt på! Den 4:e ska jag inviga den, då ska det festas till! Tack så mycket för den här min fina vän, jag är så nöjd så nöjd med den. :)

Sen fick jag fina presenter från E men dom visar jag upp imorgon för jag är heeelt död nu :)

Jag är så tacksam för mina nära och kära <3

onsdag 26 oktober 2011

My birthday!

bild okänd.
Idag har jag firats ordentligt, vilken underbar födelsedag! Och vilka fina vänner man har -jag är så tacksam!!

Nu ska jag duscha efter ett Thai box pass och sen blir det mys med min baby, ska fota presenterna så att ni också får se vad jag fått av mina tjejer <3

tisdag 25 oktober 2011

En present från mig till mig?

Elsa 350:-
Funderar på att ta mig till kista galleria för att hämta hem denna fina blus, kommer nog vara en lika användbar som min svarta :)

lördag 22 oktober 2011

Små presenter...

Fick önskemål av min lillasyster om presenter som inte var lika dyra så att hon kunde köpa till mig, så sött av henne att vilja ge mig present tycker jag! :) Så här kommer några förslag!
Först ut:
H&M

5-pack strumpor

5-pack strumpor - från H&M

http://www.hm.com/se/s/020IFB

Finstickade strumpor. Tre par mönstrade och två par enfärgade.
H;amp;Mwww.hm.com



Mössa

Mössa - från H&M

http://www.hm.com/se/s/020J69
Grovstickad mössa med tofs i pälsimitation.
H;amp;Mwww.hm.com


eller vantar :)


Vantar

Vantar - från H&M

http://www.hm.com/se/s/020J6A
Grovstickade tumvantar med fleecefoder.
H;amp;Mwww.hm.com

Lindex
Lindex Shop Online - Boxertrosa
bild från Lindex Shop Online
När man tränar vill man ju gärna ha så sköna trosor som helst, dom ska inte kännas alls! Och det tycker jag boxertrosor passar perfekt till! Finns i beige och vitt också :)

Lindex Shop Online - Väska
bild från Lindex Shop Online
cool väska från Lindex, tror den livar upp en outfit ganska så rejält :)

Gina Tricot
från Gina Tricot
Så himla fin!!

BikBok

från Bikbok för ynka 199:-

Nars
vet tyvärr inte hur mycket den här kostar men den var fin :)
sminkpalletten från Nars, från kollektionen "Arabian Nights"

Cocoo
Butiken finns i stockholm också, denna fining som jag är helt kär i kostar 245:-.

Ën annan sak som jag önskar mig är presentkort på bio, älskar att gå på bio så det vore super om man fick upplevelsepresent också :)

torsdag 20 oktober 2011

Herrejösses och allt det där!

grusig bild på en trött tjej :)
Vilken träningsvärk jag har!!!

Men jag hade super skoj, eller mja att en kille på 30kg mer än mig och kanske 30cm längre än mig banka min sida sanslöst med benen (vi hade mitsar) så kanske det inte var kul just DÅ. Men när det var min tur så hade jag riktigt roligt! Jag har fått lära mig bra saker och har fått mer motivation att ta mig till gymmet och göra fler armhävningar, måste bli starkare. Men han var bra snubben jag körde mot, jag tyckte att han var en bra sparringspartner så jag håller tummarna att han vill köra mot mig igen :) Jag ska allt visa dom att jag kan :)

onsdag 19 oktober 2011

En vecka

Om en vecka så fyller jag 28år *gulp* Var har tiden tagit vägen? Jag har börjat titta mig själv i spegeln ganska mycket nu på sistone (alltså de senaste dagarna) och hittat rynka efter rynka och tycker att mina ögonlock redan hänger ner.....Men vet ni vad? Jag är så nöjd ändå :D En bra sak jag lärt mig med att växa upp med en ensamstående mamma och storasyster är att man ska älska sig själv och tro på sig själv- då klarar man av vilken utmaning som helst! :)

Fördelen med att fylla år är att jag får önska mig saker så here it goes:



Wishlist

Min älsklingsparfym är helt slut :( Är så van vid den så det känns nästan fel att använda mig utav andra det enda som kan kännas bra ändå är typ nytvättade kläder lukten så...
...den här platsar också på min önskelista :)
Monki- Blair

Monki- Giselle
Lindex Shop Online - Cardigan
bild från Lindex Shop Online



Gina Tricot- Maria knitted Polo

Gina Tricot- Maja Knitted Cardigan


Men mest av allt (hoppas att ni inte tror jag ljuger) så önskar jag mig en massa kärlek, en massa skratt och mys med mina älskade vänner och familj för det vore det ultimata! <3

Thaiboxning

bild okänd.

Imorgon ska jag sätta igång med thaiboxning- dvs om jag vågar :) Jag vill verkligen komma igång ordentligt med träningen igen och nu när Pt träningen är över så känns det som allt fallerar :( Jag vill verkligen träna 4ggr i veckan och så vill jag ändra kosten men det liksom skjuts upp hela tiden- men nu har jag satt en deadline för när det sätts igång. Från och med den 7 Nov till den 25 ska jag ändra helt på kosten (minska drastiskt på sockerintaget, minska på kolhydratera och dricka proteinshakes) och se om det i kombination med träningen gör någon större skillnad.  Det är bara 20 dagar, ska ha en nedräkning också hade jag tänkt :) Kommer bli tufft men va fan, det blir en kul utmaning!

söndag 16 oktober 2011

Help- vilket par?

bild från H&M
 Dessa snyggingar för 299:- eller...
bild H&M
dessa finingar för 199:-

Jag har velat ha ett par mer "vardags" klacksko som man kan ha till baggy jeans/byxor men som man kan gå ut i också. Båda är i mockaimitation, båda är lika jobbiga att gå i :) (klacken på översta är 9cm men det är 2 cm platå, nedersta är 7 cm klack) Dock är den första mer gedigen i klacken om man säger så, svårare att fastna mellan något men den nedersta ser liksom mer elegant ut? Men okey nu ska jag sluta ordbajsa och så låter jag er få ordet, vilken sko tycker Ni är snyggast?
bild från Zara Lookbook.
Kappa- kokt ull från Zara 1199:-

Jag vill verkligen ha den här snygga jackan, ska hålla utkik efter den här snyggingen för om den sitter skönt på så kommer den nog få flytta hem till moi :) Gå in och kolla själv på senaste lookbook:en.


lördag 15 oktober 2011

15 oktober 2011


Dagens!

skor- H&M/ kofta- MQ/ bälte- H&M /klänning- Hope

Idag har jag jobbat mellan 11-16 sen när jag kom hem hade jag stora planer för dagen men det slutade med att jag slappade på soffan.  : ) ikväll blir det inte så mycket gjort, känner redan att mina ögon går i kors! Hundarna springer som galningar runt i lägenheten eftersom vi leker "sök" med dom, belöning är falukorvsbitar i kongen :)

Nu ska jag äta och inte somna på tallriken :)

fredag 14 oktober 2011

14 Oktober 2011

Om 12 dagar fyller jag 28 år.....28 år....(gulp!) det är två år från 30..(!!!!!) Bara en tanke sisådär... :)


 leggings- Lindex, skor- Vagabond (lack kängor som behöver putsas :) )

röda läppar och naglar , oscar magnuson glasögon, halsband- H&M
Dagens detaljer!

kofta- monki, skjorta- Gina, leggings- Lindex 
Dagens!

TGIF!


Har bytt om till mjukiskläder (aaahhh) och nu ska det tillagas pizza! Har fuskat (såklart) och fixat pizza degen från Ica Maxi, men kycklingen ska jag rensa och ceasardressingen gör jag (nästan) helt själv från scratch!

Lite senare får ni se min dagens :)

torsdag 13 oktober 2011

Sleepy time

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

tisdag 11 oktober 2011

" "

bild.

Ingen bra bild


Men jag fick iaf E att fota mig! :D

Hurra för Svenska landslaget (utan Zlatan!) för segern ikväll, det var en mycket spännande match med en grymt bra sammansatt lag!

Imorgon ska jag på satsCorepuls kl 07.00....zombie! Men lika bra det tycker jag, då får jag det gjort :D

11 Oktober





tröja- Monki (oldie)/ skjorta - divided h&m/ shorts- lånat av Lillan

Till detta har jag mina fyndkängor från Din Sko och min vita Zara jacka, ska se om E kan fota hela sen :)