Sidor

onsdag 31 augusti 2011

Nytt- tunika

Tunika H&M- 249:-

Den här finfina tunikan köpte jag på Vip/ Frida fahrman kvällen. Den finns på alla hm, alltså ingen trend. Det var 20% på allt då också så det blev extra bra pris :D

VIP & Frida Fahrman

bilder lånade av Frida Fahrman/ Foto: Fotograf Will Leach    
Jag var på Vip shopping kväll på H&M på drottninggatan igår med fina Nasse och M, vi gick runt från insläpp till stängning och man kände ändå att man inte riktigt hann med :D Nasse köpte En tröja till sig, M en jacka, scarf, strumpbyxor och mja, det var det tror jag? Jag köpte; jacka till E, strumpbyxor, klänning (trend), vit divided skjorta, topp och tunika. Glömde såklart att ta med mig guldbonuschecken hemifrån, hade nämligen helt missat datumet och trodde det var den sista Augusti det skulle vara men icke sa nicke och guldbonuschecken låg kvar hemma i en annan väska...typiskt! Vad jag köpte? Det får ni se snart! ;)

Nu mat!

Rapunzel

Kanske skulle ta och kapa ca 10cm? (jag vill men jag vet inte om jag vågar?)

Nöjd!


Mjukiströja som testades från bikbok. Ganska mysig faktisk men det blev inget köp, fast detta skulle jag bara använda till och från träningen på morgonen.


Så här fint blev det när min frisör färgade bort utväxten- är så imponerad! Hon färgade inte sist men kunde ändå följa sin magkänsla och rätt blev det! Nu har man lugg oxå, gillar det grymt mycket. Har lite mer att berätta om idag men det får bli senare, först! Utgång med min håriga bebis Chewie <3 


Jag ska upp om 5h, ouch det svider kan jag meddela!

tisdag 30 augusti 2011

Frisördags!



Morgontrötta Pepita är på väg och fixar utväxten och klipper luggen igen :) måste medge att jag e nervös, hoppas det blir fint! ( och inte för dyrt hihi) BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

måndag 29 augusti 2011

Till mina älskade!

Jag hoppas att ni vet att det är er jag tänker på, mina fina som inte förstår hur fina, underbara och vackra ni är! Jag har markerat det jag tycker ni verkligen behöver komma ihåg! Pretty plz, kom ihåg detta! <3

Made a wrong turn
Once or twice
Dug my way out
Blood and fire
Bad decisions
That's alright
Welcome to my silly life

Mistreated
Misplaced
Misunderstood
Miss knowing it's all good
It didnt slow me down.

Mistaking
Always second guessing
Underestimating
Look I'm still around

Pretty, pretty please
Dont you ever, ever feel
Like you're less than
Fucking perfect

Pretty, pretty please

If you ever, ever feel
Like you're nothing
You're fucking perfect to me

You're so mean

When you talk
About yourself, you were wrong
Change the voices in your head

Make them like you instead

So complicated
Look how we all make it
Filled with so much hatred
Such a tired game

It's enough
I've done all I can think of
Chased down all my demons
I've seen you do the same

Oh

Pretty, pretty please
Dont you ever, ever feel
Like you're less than
Fucking perfect

Pretty, pretty please

If you ever, ever feel
Like you're nothing
You're fucking perfect to me


The whole worlds scared
So I swallow the fear
The only thing I should be drinking
Is an ice cold beer

So cool in line
And we try, try, try
But we try too hard
And it's a waste of my time

Done looking for the critics
Cause they're everywhere
They don't like my jeans
They don't get my hair

Exchange ourselves
And we do it all the time
Why do we do that?
Why do I do that?

Why do I do that?

Yeeeeaaaahhh
Oooooooh
Oh baby pretty please

Pretty, pretty please
Dont you ever feel
Like you're less than
Fucking perfect

Pretty, pretty please

If you ever, ever feel
Like you're nothing
You're fucking perfect to me

You're perfect, you're perfect


Pretty, pretty please

If you ever, ever feel
Like you're nothing
You're fucking perfect to me

DansAerobics!


Jag gick till träningen, hade skitkul! Fy fan vilket härligt pass det var, känner mig som pånyttfödd alltså. Typ som att jag fick gå ut och klubba utan alkoholen, så kul hade jag! Härligt härligt - nu är jag svettig och vrålhungrig (vrål är mitt nya favvo ord) så det blir dusch och matlagning :)

söndag 28 augusti 2011

Helgen

Jag har verkligen haft en hektisk helg men samtidigt rätt underbar :) Man är tacksam över vilka fina vänner man har runtomkring sig och alla tillfällen till skratt man har! I lördags vaknade jag tidigt och var ute med mina håriga bebisar sen bar det iväg till jobbet...på den "sista sommardagen i Sverige " så fick jag sitta inomhus och avnjuta den från fönstret istället :( Då är man glad över sina fina kolleger, att man kan ha kul på jobbet trots att man kanske vill vara ute i solen :)

Kräftskiva 27 Augusti
 Den här fina tösen är min kusin, på hennes första kräftskiva! :)


 ....och jag ser bara trött ut, fast det är bättre än att se grön ut...jag mådde ganska illa den kvällen. Är inte så värst förtjust i kräftor, tycker dom ser ut som stora insekter och...mja ljudet som min älskling gör när har suger på dom är inte mitt favoritljud direkt ;) (Kräftskiva är inget som är tradition i min familj, har gått på det nu när jag är ihop med E men innan så har jag bara gått på det En gång)

 Jag och min baby <3


medan alla åt så spexade jag, hatten hamnade på sniskan hela kvällen. Innan ni tänker tanken på att jag skulle vara berusad så kan jag meddela att jag drack cola hela kvällen förutom en hel snaps. Var så himla trött och illamående så det gick liksom inte att dricka annat. Men när alla slutade äta då fick jag i mig lite paj och dockans otroligt goda chilli & vitlöks majonäs, sen så fick jag två skalade kräftstjärtar och det gick hem :D

När jag vakna nästa dag (tidigt som fan för jag somnade vid halv ett) så kurrade magen högljut så då var det dags att ta sig till närmsta brunch och äta sig mätt! Vi drog till Café Sirap och åt numer 5, oj vad det var gott! Tur att vi gick runt stan lite innan vi åt för efter brunchen så drabbades både jag och min fina kusin av matkoma. Då sa vi hejdå för att få somna på vägen hem :)

28 Augusti - Brunch /slappar outfit
I Söndags- Leggings -Lindex, skor- Nelly, linne- H&M, Blus- Gina T, glasögon -Oscar Magnuson




Hittade såklart världens finaste stickade tröja på H&M trend, men 399:- när jag ska på clubkväll känns onödigt mycket. Hoppas den finns på onsdag!

USA Update: Han har fått svar från båda, en intervju idag på "GC" och en till senare i veckan för "T". Ska nog ta vovvarna till veterinären för vaccinationer nu.

Ursnygga säger jag bara!

från scorett

onsdag 24 augusti 2011

En dålig dagens

 
klänning- H&M trend (oldie), skärp -h&m shop online, Cardigan- Oldie, ring- Divided
 
Fick ingen bättre bild på dagens, till detta hade jag converse...
 
 
Ingångna! ;) 
 
Idag gick jag upp kvart i 6 på morron, gick hemifrån vid kvar över 6 och det var kallt och jobbigt att ta sig till träningen. Kanske för att det var lite spookey ute...

 
Anledningen? Jo träning jue! Efter träning (och efter dusch) så kröp jag ner i sängen bredvid min baby men inte somnade jag. Jag kanske dåsa till lite men fick ingen sömn, så jag är verkligen dödstrött nu! Efter att jag gått ut med hundar, ätit lunch (typ brunch), betalat räkningar, fyllt i anmälan till utställning för våra hårbollar så var det dags att göra sig iordning för en date med bästaste Nasse <3 Vi träffades vid halv fem och umgicks till 20 och det var så härligt! Måste göras om snart igen!

Nu ska jag sussa och försöka få igen lite av sömnen jag missade idag!  

Min nya sjal


sjal (ny)- H&M shop online

Jag.Vill.DÖÖÖÖÖ! (el åtnstonde få sova meeeraaaaa) Lovade bättre bilder på nyinflyttade sakerna i ass garderoben- stor och fin precis som jag vill ha den!

tisdag 23 augusti 2011

O learys

poncho (ny!)- Divided, halsband (ny!)- H&M, topp (oldie)-H&M 
När min baby sa att vi skulle ut och äta så sprang jag till garderoben och plockade fram nåt vardagsligt men lite festligt. Sen passade jag på att inviga min nya poncho! Den är så varm och mysig utan att vara stickig, ett riktigt kap med andra ord!

   
Sen satt jag på mig mitt nya halsband och ett par färglinser (endags), när vi var ute med promenaden (E följde med på den också eftersom Chewie ville gå på familjepromenad...hur han visade det? Jo han flängde med huvudet mot E och sen så sprang han efter E för trappan och tryckte sig mot honom- det i samband med mina hundögon så följde han med oss. Victory!) så gjorde jag en indiandans för E blev nämligen inspirerad av ponchon heheheh (hoppas det inte var regndansen bara!)
 
 
Min baby och jag åt: Entrecôte med french fries, jag tog det easy med stripsen (ska ju träna imorrn!) men gick hårdare åt deras hot & smokey sås- mums! Sen delade vi på en pecanpie (alltså man KAN INTE låta bli den goda pajen!) Nu är jag proppmätt och ska sussa, jag ska vara hos tränaren klockan 06.30 ombytt och klar! 
Varför gör jag så här mot mig själv? (träning klockan sex på morron alltså)  Vilken ångest jag kommer ha när jag går upp imorgon!!!!
Nu ska det sussas!

ps! Grymt god mat! Jag rekommenderar maten starkt på O'learys! 

ps 2! har ni märkt att mina bryn är ljusare? ;) Grymt nöjd är jag iaf....

Överraskning!

Min baby har jobbat över ganska mycket och vi har inte haft något tid för oss själva så nu kom han hem tidigt och överraskar mig med middag på Olearys! weeehooo!

Tell you more later, när jag är mätt och belåten ;)

måndag 22 augusti 2011

Ytligheter

Jag vet att jag är rätt hm "ytlig" här på bloggen och att mitt riktiga "jag" inte riktigt kommer fram. Alla mina tankar och rädslor kommer liksom inte fram här, men jag har dom. Man vill ju gärna vara lite lättsam för att man helst vill slippa tänka 24/7 på alla ens små/stora problem i vardagen. Som t.ex. att vår soffa och bäddmadrass är förstörda pga en unghund och en kisse har en fejd som resulterar i kiss på bäddmadrass och soffa. Det i sin tur skapar slitningar i vår vardag och man kan faktisk inte tala ut eller medla mellan katt och hund ;D Men jag har bestämt mig för att vara lite mer öppen, man kan faktisk vara arg på hund/katt/sambo. Men det går över helt enkelt (som det gjort hittills iaf) och man löser ens problem men det vore kul att få lite mer jag i den här bloggen förutom kläder och shopping :)

Den osminkade sanningen!


Så lite snabbfakta.

1) Jag har hetsigt temperament ( E skyller på latinablodet..jag håller med :D)
2) jag är en fantasy/action/sci-fi nörd filmnörd :)
3) särskrivarens okrönkta drottning
4) är allergisk mot kiwi
5) är 83:a och skorpion ;)

Jo det hela USA flytten, fortfarande ett stor frågetecken om det hela...jag tycker det är svinjobbigt!! Nu har ju ytterligare ett företag hört av sig till E och frågat om han kan tänka sig jobba för dom, kan Amerikat lägga ner nu?!!!!

Nu måste jag äta :)

Ehm...bara lite?


Shoppat från H&M Online
Har handlat nödvändigheter (och lite onödigheter) från h&m's online shop, så praktiskt ;) Det blev två pack trosor, mascara (borde egentligen köpa en oftare...dumsnål!...och där var det slut på nödvändigheter hehehe. Köpte en sjal -för jag trodde inte att min snälla vän skulle hitta en och vara så snäll och köpa den till mig! Men nu har jag två fina, bra variation. Den här är stor och fin som min förra var så det är en keeper! Sen blev det en poncho (jo jag vet, indian Pepita kommer gåendes men!) , ett höstnagellack (ett nagellack till!? (mitt samvete) ) och ett fint halsband. Ni får snart se sakerna på, för nu ska det duschas! (blö för Pepita)

Alltså jag har storstädat och svettats, är äcklig så därför måste jag duscha igen...

söndag 21 augusti 2011

Ett kap på dinsko!




Kängor med snörning, 399:- Dinsko

Var inne och kolla på dinsko på lunch break:et, skulle egetligen försöka hitta ett par gummistövlar på rean (hittade inte det) men så snubblade jag över ett par kängor. Storlek 37 och allt, jag såg säkert ut som ett fån då jag gick fram och tillbaka med skon till "Nyheterna" där den lappen sa att dom kosta 399:-, jag kikade i in i skon som jag höll i handen minst 4ggr för att vara hundra på att det var en rea lapp på min. Den hade inga fel eller så utan var likadan fast....rea? Jag gick fram till kassören som också tyckte det var konstigt att dom rea:des ner men antog att det var så för att det var från förra året. Modellen ovan är en repetetition av modellen jag köpte, så jag gick därifrån med kängor som ovan som var halva rea priset dvs 149,50 :- :)) NÖJD!

ps, plus att mina fina bästaste nasseliten har hittat och köpt(!!!) en sjal som liknade min älskade som blev snodd (morr). Superfin var den, vilka fina vänner man har! <3

Bildfest

 
Idag när jag skulle köpa frulle så gick jag förbi nybakad wienerbröd, det vattnades i munnen på mig. Men jag stod emot såklart ;)

 
 
Invigde mina nya leggings från Lindex, 149 spänn. Bekväma var dom också ;)
 
 
 
En Hampus som skulle titta på medan jag tog bort nagellack :)

Glömde nämna att jag i fredags bokade in mig för färgning utav utväxt med det sker inte förrän efter löning, men vad jag längtar! Ska klippa lugg igen och fylla på schampo stashen....ska kolla på lookfantastic om dom har några bra produkter att ta hem. Blev ju rekommenderad att testa Morrocanoil av den här tösen, mitt hår behöver något eftersom jag dagligen ser ut att ha genomlidit tusen watt genom kroppen (seriöst det enda som fattas från mitt frissiga hår är röken!) så det kan vara värt att testa :)

Min lördag spenderades ensamen i vardagsrummet med ögongodis på teven, E har en massa jobb han måste slutföra nämligen. Men han sa faktisk idag att han vill ta ut mig på middag på onsdag för att kompensera för hans distraktioner- utan att jag på något sätt framtvingat det! :D

Nu ska det sovas!

lördag 20 augusti 2011

Tatooine fäller

Så mycket det är ett under att man går hemifrån med svarta kläder och inte beige/gråa...



Bevis a) Hårtuss upptäcks på väskan på väg till pendeln...

Alfons klagar på maten...



Torrfoder? Igen?!? 

fredag 19 augusti 2011

H&M Vinter 2011/2012

bild lånad.
Okey, nu vet jag vad jag ska satsa på för jacka, en blå! Sjukt fin jue, hoppas den är varmfodrad för det skulle verkligen liva upp en i det tråkiga och kalla Sverige :) Sen gillade jag tröjan, gillade ni något av detta?

Annars då?
tränat (fy fan vad jag har träningsvärk!!), varit hos läkaren (b12 brist?) och jobbat. Nu ska jag slappa!

torsdag 18 augusti 2011

I Påsen

 en liten choklad cupcake från Espresso House, mums!!


Nu äter jag upp dig!!...fast ändå inte, jag tittar på den, smakat lite på glasyren (himmelsk!) Men jag var tvungen att äta middag först, nu ska jag duscha sen ut med vovve sen te med min godsak :)

Update: jag vart för mätt efter maten så jag fick inte i mig den, men ikväll!! ;)

För varmt för att jobba

Jag planerade min outfit igår, helsvart skulle det vara men när jag gick ut med hundarna idag så svettades jag järnet (klimakteriet?)! Det var ju inte alls 13 grader kallt och regn SMHI!!!! Så det var bara att ta i nödlösning, men jag höll kvar vid mina matchande naglar och örhängen....

Dagens 18 Augusti (?)
japp, det blev linser idag :)
japp, det finns katter i hemmet hehehehe


Nu ska jag äta maaaat!

Socker junkie



Fyfan vad svag jag är! :( * hänger ner med huvudet och skäms* BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Morrn!


Mint Candy Apple- Essie
känns som om dagens blir black as night så då är det bäst att liva upp med lite mintgrönt :)

Go'natt

Mitt sovsällskap har lagt sig tillrätta så det blir att släcka taklampan och tända på nattduksbordet för lite skräpnovells läsning innan jag somnar.

Vi hörs imorrn igen!

onsdag 17 augusti 2011

Captain America just stole my heart

Var på bio idag med kusinen, som en slags belöning för att jag masa mig till träningen idag och körde järnet :) Hur det gick på träningen? Jag hade en mantra som jag repeterade tyst för mig själv under passet: Spy inte, spy inte, spy inte. Då min käre E lagt undan min korthållare (med sats kortet, id-kortet, busskortet, id kortet osv) så kunde jag inte handla en banan efter träningen och fick gå med skakiga ben hem. Väl hemma så duschade jag och sen kröp jag ner i sängen för att somna om- jag somnade inte om men det var skönt att ta igen sig lite. Frågan är nu: Hur ska jag palla gå på jobbet på fredag efter ett sånt monsterpass?? Och hur kommer jag må imorgon? Haft rejäla träningsvärks känningar, typ när jag skrattar gör det ont (skönt att veta att det tog men ändå!). Ni får väl veta imorgon helt enkelt. Över till filmen:



Captain America
Vad jag tyckte om filmen? Jag gillade den skarpt, den hade ganska mycket humor och så var den spännande. Sen så var det plus i kanten att huvudrollsinnehavaren var grymt snygg!! Jag fattar inte varför fler tjejer inte går och ser dessa filmer? Man får ju en massa ögongodis (ja killar får det också i form av hjältinnan), tyckte den var så bra att jag LÄTT ser den igen....och det snart...mycket snart! Betyg: 3/5 (stark 3:a, nästan en 4:a faktisk...kanske ändrar när jag ser den igen)

Nyinflyttad hjälp till tanten

En shoppingvagn!(kärringvagn)
Jag är den som handlar mest här hemma, mest för att jag tycker att maten som ska tillagas Ska innehålla alla goda ingredienser. Förstår inte vitsen med att äta om det inte är gott, korv med bröd, köttbullar (om det inte är hemma gjorda,mums!) och dylikt kan slänga sig i väggen. Japp en matsnobb kan ni tycka men det straffar sig, för när jag ändå är på väg för att t.ex köpa pinjenötter till salladen (pricken över i:et) så kan jag passa på att handla mjölk, juice, kolsyrat vatten, toapapper...you name it. Det orkar inte klena jag bära på så då fixade jag denna! (mobba mig inte.)

Har jag ens sovit?



Är vaken- tror jag? Ska byta om nu för nu har jag första träningspasset med gruppen buhu/tjohoo! Hör av mig om jag överlever...är rädd för hur jag kommer må sen ;)
BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

torsdag 11 augusti 2011

Resee Witherspoon - California Denim

bild.
 Lindex <3 Reese Witherspoon

Nya ansiktet utåt för Lindex - Reese Witherspoon! Vad tycker ni om henne som modell? Jag tror hon stal mitt hjärta när hon var med i "Legally Blonde". Tycker det är superskoj att dom har valt att samarbeta med henne och kollektionen verkar dessutom grym!

onsdag 10 augusti 2011

Jag vill ha!

Scarf- By Malene Birger
519:- ord. 799:-


Nu när min favorit sjal stals från mig på midsommar (jäkla midsommar fest!!) så har jag ingen stor och härlig scarf att använda längre *snyft*. Men så hittade jag denna! Superfin och påminner om min gamla *snyft igen* men det kostar mucho mer än min gamla från H&M.

Kan inte bara någon snäll själ ge mig den?

Tröttmössa


sneak peak på dagens- hoppas jag inte var för trött för att klä mig. :)

Alltså hur ska jag orka gå upp 06.30 två ggr i veckan i 8vk?! Är så himla trött... Men imorgon får jag äntligen sovmorgon, inatt somnar jag nog tidigt ;) 

tisdag 9 augusti 2011

Zumba!




Det här körde jag igår och det känns idag kan jag meddelar- men fan vad kul det var!
Tror jag fick extra träning på magmusklerna eftersom jag skrattade så mycket. Ni måste bara testa detta!
Apropå träning så har jag nu anmält mig på "Small group training- weight loss", det sätter igång nästa vecka och jag ska köra 2ggr i veckan med 5 andra och en personlig tränare i 8 veckor. Wohooo, nu ska jag komma igång! Behöver energin och framförallt få upp flåset igen (men det kommer Inte bli någon träningsblogg detta inte :) vi får väl se hur det slutar?)

söndag 7 augusti 2011

"Rätt så mörkt.."

Hej på er! Idag ska jag på bio med mina favorittjejer (några saknas) och se Bridesmaides- äntligen!


Mitt hår har ju ljusnat så mycket så att jag ibland undrar om det är för ljust (typ att folk tänker: "shit den där brunetten vill verkligen bli en blondin- big fail") men så var jag förbi frisören för utväxten igår. Då sa hon:"Ja, det behövs bara färga utväxten. Speciellt när det är så mörkt..." MÖRKT?! Jag är nästan blondie väl? haha, skönt att folk inte tycker jag gör bort mig i den här färgen iaf. Onödig info men jag blev iaf nöjd.