Sidor

torsdag 30 juni 2011

Mobilblogg



Inviger mina nya fina och (hittills) sköna skor! Nu är jag på väg till stan för att träffa mina bästisar! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

tisdag 28 juni 2011

Drömmen!

bild H&M
Blå bikini- H&M
Är det någon som vet om denna bikini har kommit ut? Jag måste ha den nämligen ;)

Shoe love that will hurt me?

bild från H&M
Jag har glömt att visa mina nyinflyttade snyggingar, har använt dom 1gång och fick lite svindelkänsla. Men dom är riktigt sköna på, fast min ankel håller inte helt med (den stukade) och vill gärna ge upp klackskor helt, jag försöker övertyga den att hålla ut. Jag vill ju inte stuka foten igen ;)

Dessa snyggingar kan ni hitta på Divided för 399:-

måndag 27 juni 2011

Yes!



Värmen är tillbaka!

söndag 26 juni 2011

Midsommar Pepita

klänning- Lindex, skor- H&M, solisar- Gucci

Jaha, den enda vettiga bilden på min midsommar outfit och jag gör världens konstigaste min- klockrent! Nu ser man iaf min hårfärg bättre, är grymt nöjd med färgen! Dock har mitt hår tjafsat som bara den efter den pärsen den fick gå igenom så det blev en ordentlig inpacking idag. 

Hur var min midsommar? Den var faktisk rätt trevlig, träffade en massa nya människor och så fick man lite mer insikt om sig själv. Drack faktisk onödigt mycket, tappade bort min mobil i skogen (var ute och gick med vovvarna) men en hjälte hittade den åt mig :) Hundarna? Dom Älskade stället, Chewie sprang runt oss och Tatooine var miss social. Hon verkligen älskade att vara i centum, tur för oss så kom inte huggormen som dom hade sett tidigare på dagen fram något mer. Jag bastade och hoppade i poolen, sen låg man i soffan dagen efter och spelade Uno. :) Jag gjorde en supergod melonsallad som jag tänkte tipsa om!

Vattenmelon, peccorino, ruccola,olivolja, svartpeppar och salt- vill man så kan man slänga in lite färsk timjan också efter smak. Det var supergott till grillat kött :)

måndag 20 juni 2011

En liten sak bara...

På jobbet så kom ett äldre par in, dom såg ut att vara runt 70 - 80år. Herren frågade om en putsduk till hans glasögon eftersom den han hade köpt var skitig, jag frågade honom om han prövat med att tvätta putsduken (just den putsduken är en specialare) för så länge man inte använder mjukmedel så funkar den utmärkt.
Konversationen:
H- Nä, för man ska tvätta den i 90 grader och vi tvättar inte en hel maskin för bara den.
Jag- Okey, men man behöver inte tvätta den i 90 grader det räcker med 60. Det är bara att man kan tvätta i upp till 90 grader. (jag visar informationsbladet)
Frun- Jaha, ja men då kan vi testa det.
H- Men vi tvättar väl inte 60 grader?
Frun tittar mycket oförstående på honom och skakar på huvudet.
F- Jo det gör vi, eller åtminstone jag. All frotte tvättas alltid i 60 grader.
Herrn tittar lite skuldmedvetet mot henne och säger:
hehe, men vad bra då! Då kan vi fortsätta med det så slipper vi köpa en ny duk.
Frun med fortfarande lite chockad uppsyn tittar på mig och säger:
Och han har jag varit gift med i 45år och han vet fortfarande inte man sköter tvätten hemma hos oss!!

Jag skrattade så att tårarna rann och tänkte på att jag en vacker dag kanske säger så om E :)

fredag 17 juni 2011

orättvisans dag

Fy fan, mitt hem ser för jävligt ut. Det stinker i hallen (E har lämnat något äckligt i en plastpåse som jag Inte tänker röra), det stinker i köket, det är kläder överallt!! (inte bara mina, mest E's faktisk). Det skulle inte förvåna mig om katterna och hundarna började kissa och bajsa överallt eftersom det både ser ut och luktar som en förbannad hundgård!!!!!!!! hahjajksajijvrfvlkewpewmvpowsö!!!!!!


För att göra saker bättre så regnar det ut, dvs att hundarna kommer hem dygnsura med grus/lera/sand i pälsen som lossnar när dom torkar och då..då är det dags för promenad igen!


ps! dessutom ser jag ut som en oljig gris i ansiktet med elektiskt hår. kom och hjälp mig tack.

torsdag 16 juni 2011

Tillbaka!

Lite snabbt lägger jag in att jag faktisk lever! ;) Har haft hårkris och varit ute på landet med mina vänner, sen så slungades man tillbaka till jubb. Igår var jag på passkontoret en lång stund, sen handlade jag present till E's kusin. Han fyllde 25år så det var bara att kolla runt i centrum en låååååång stund innan jag tyckte jag hittade något.

(Går)Dagens!
allt är från H&M :) gammalt som nyare.

Var och fixade om mitt hår, för varje gång jag gick förbi speglarna så blev jag chockad. Not så good :) Så jag bad om lite mörkare, men då det hade blonderats, färgats dagen innan så sög håret upp ganska mycket av färgen. Det har successivt blivit ljusare nu och är rätt bra i färgen just nu. Är nöjd en vecka senare (man blir ju trött på sig själv ;) ).

 Tadaaaa!
föressten, varför blir man alltid dålig på passbilderna? Jag såg ut som chewbacca fast typ som en chockad Chewbacca!

Sen åkte vi hem till E's kusin som hade lite tårta och öl/vin kväll. Jag och dockan delade på en flaska rosé och sen åkte vi för att hämta hennes pojkvän innan vi drog till donken och proppa oss fulla med gott skit :)
mitt hår ser mörkare ut...hmm.... well: tunika/klänning- Vero Moda, halsband- present från barcelona

Nu ska jag klä på mig, äta något och gå ut med vovvarna innan jag ska dra till jobbet. Efter jobbet blir det Grönan! Vi hörs lite senare, för nu ska jag banne mig få flyt på bloggandet igen!

Btw, vi har fortfarande inte hört något om USA. Extremt frustrerande att det ska ta sin tid, å andra sidan så får vi mer till kvar i Sverige om han går vidare.

tisdag 7 juni 2011

Total Makeover -Min nya hårfärg?

Vet inte ännu om jag kommer behålla detta då det blev mycket mer rött/rosa/blond än vad jag hade tänkt mig. Jag var mer för en mer rödbrun färg men gick med på att testa denna. Big misstake, BIG! (I think?) Jag känner inte alls igen mig, tycker själva färgen är grymt fin men kanske inte på mig? Min pojkvän sa att det "såg kul ut" den jävlen. Har han inte lärt sig efter 4år tillsammans att man kanske ska suga lite på orden innan jag slänger ut sig "kul", tänker automatisk att jag ser ut som en clown...


Kan funka med en sjal...


ehhhhh.....


Försöker hålla mig från att utbrista ett "BUHUUU"

Kanske blir bättre av att bleka brynen lite....eller så får jag orange:a bryn! *asgarv* Tur att fotbollen är igång annars hade jag suttit och gråtit ögonen av mig! Eller nej, jag hade gråtit inombords för jag kan förfan inte gråta för att min hårfärg inte är vad jag tänkt mig. Det finns värre katastrofer....

PS! Tack mina finaste bästaste vänner för att ni peppar mig! <3

lördag 4 juni 2011

Hemlisen..


Eftersom E har kommit till tredje steget i intervjuerna så kan jag börja berätta lite om vad som får mig att grubbla dag och natt, får mig att vakna stressad mitt i natten och få rmig att knyta ihop händer och bita ihop hårt med tänderna i sömnen. E har blivit erbjuden ett jobb i USA, ett kanonjobb men det ligger i San Fransisco. Det betyder att det inte bara är en "flytt" till USA utan till andra sidan av USA! 9h tidsskillnad (sommartid)!! Dock är det intervjuer som måste göras och inget är ännu bestämt, jag känner för att berätta detta för jag har så mycket känslor som måste ut och jag vet inget bättre sätt än att får ur mig det på alla sätt och vis (prata med vänner, blogga osv).

Vågar jag flytta till San Fransisco och vara beroende av min baby den tid vi är där...på obestämd tid??? Kan jag säga hejdå till min familj, mina vänner (dom har känt mig sen jag var 16år, dvs öööhh 5år..heheh skoja...12år GULP!), mitt liv och mitt jobb här för att följa med min kärlek? Kan jag offra min kärlek om jag inte vågar? Blä! Har så mycket tankar som upptar min vakna tid, har en klump i bröstet som jag vet kommer orsaka smärta på något sätt om E får jobbet....

fredag 3 juni 2011

På väg till jobbet


Jo, jag vet är inte heller överförtjust i fötter Men med det sagt så ville jag bara hur fint det blev med guldlacket från hm på bruna fötter :) BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Underbara väder!

Tänk om jag var ledig idag, hur nöjd skulle jag inte vara nu på en skala? Bara kunna lata mig på altanen och lyssna på musik, vara brun som en pepparkaka (yeah right) imorgon på utekvällen.... men icke!
Jag njuter nu iaf, ska snart gå och handla lite snabbt. Har verkligen Ingen mat hemma, magen klagar!

X-Men First Class

Men innan jag skyndar mig till affären (ska försöka slå rekord i hur snabb jag kan vara) så ville jag berätta att jag ska på bio ikväll men min lillsyster och mor! Sen kommer båda över och slaggar här, hur bra är inte det? Har aldrig hänt innan :) (lillan ja men inte mamma)

Update: Den var grymt bra! Absolut sevärt, längtar till nästa! (om det kommer någon mer?)

torsdag 2 juni 2011

1 juni 2011


Min dagens! Nu ska det sovas, min lilla håriga familj plus sambo är i Sälen och lever loppan! Saknar dom redan men innan jag vet ordet av det så är dom tillbaka :) god natt!

update: snygg bild det vart på mig! hahahaha (vad är det för min egentligen??)