Sidor

söndag 27 februari 2011

Lite dagens och sånt :)

Jo jag vet, när det är helg så brukar min blogg också ta helg an någon anledning...strange egentligen borde jag skriva mer då man "egentligen" ska ha mer tid. Jag är väl uppbokad mest på helgerna, men nu kommer jag vara ganska upptagen den här veckan som kommer då jag är gräsänka med två busiga vovvar hemma. Som tur så är lillan här och håller mig sällskap, jag ska jobba tre dagar så då får hon betalt för att passa mina lurvbollar! Som tur är så har jag lyckats muta henne att offra en lördag den 5:e så att jag kan gå på Hurts konserten som jag fick i julklapp! TJOHOOOO!!

Nä men nu måste jag göra mig i ordning, ska ut med Chewie sen ska jag åka in till stan för att hämta post och en massa räkningar. Då tar jag med mig Tattis, tycker det är bra att socialträna henne och vänja henne vid pendeln, tunnelbana och buss :) Sen blir det gosa med bebisarna ikväll, apropå ikväll.. ska ni se Oscars Galan?

Nä nu ska ni få se lite försenade "dagens".

Dagens 25 Feb
 Tröja & Halsband- H&M, Blus- Gina Tricot, byxor- Bikbok, glasögon- Pepe Jeans

Dagens 26 Feb
leggings- bikbok, skjorta- Gina Tricot, Cardigan- MQ

Nä nu måste jag rusa! Hörs snart igen! ;)

lördag 26 februari 2011

Blöööö

Hinner inte skriva mer än : Godmorgon på er! Nu måste jag sminka mig, klä på mig och rusa till bussen då jag segat mig för mycket!

Min söta lilla bebis får ni se nu istället :)

fredag 25 februari 2011

Löjligt men sant: CRAVINGS!

bild.

Karin- Gina Tricot 249:-

Kommer till butik och på deras onlineshop nästa vecka, så nu ska jag hålla hårt i plånkan (hela jag vill ut och shoppa, har snålat så länge!) men jag ska försöka hålla ut till nästa vecka åtminstone!

torsdag 24 februari 2011

Blue

blåbär och nu blått nagellack, mitt humör kanske påverkar mina val? Feeling a bit blue maybe? hehehe
Nä men nu mår jag bättre, är bara oerhört trött och det ser man på bilderna nedan. Påsar ner till knäna (seriöst, jag skojar inte!) och osminkad! Fast jag gick inte osminkad till jobbet, ville ju inte skrämma bort kunderna ;) Men det kändes bra att ta en dusch för att vakna till lite när jag kom hem, tyvärr gjorde den det bara värre :) Men! Det jag skulle komma till var att jag har blivit nykär i ett nagellack som legat och samlat damm, nämligen ett blått nagellack från Essie!

Mesmerize - Essie
var tvungen att bättra på den, inte så smart att pyssla med aceton när man har nagellack....

Jahapp...

Ännu en sån där dag, när ska dom ta slut?!

onsdag 23 februari 2011

Gott med blåbär!

Jag har fått en grej för blåbär och då jag tipsat om ett blåbärsté innan så tänkte jag fortsätta med frukosttips :)


Havregrynsgröt -Great

Från Axa
Det tar bara 1min innan den står färdig att äta och innehåller även solroskärnor, kardemumma och aprikoser. Förutom blåbär och havregrynsgröt såklart :)

tisdag 22 februari 2011

Väck

Jag har varit helt värdelös idag, har försökt koncentrera mig på jobbet men icke! Somnade framför datorn och har haft världens huvud- och magvärk, så till slut gav jag upp och la mig på soffan (tack och lov för en skön soffa!). Jag hoppas på en mycket bättre dag när jag vaknar imorgon!

(Går)dagens
klänning- Lindex, cardigan- MQ, Scarf- H&M

Igår var jag åtminstone lite piggare!

Idag har jag varit vääääldigt dålig, har druckit cola och proppat i mig choklad och Ingen träning! Men det kommer inte bli så imorgon, jag lovade mig själv att jag ska träna imorgon :) Jag behöver träna för att känna mig pigg och glad, men så är det väl för de flesta?

Tummen upp för en ny och bättre dag!

buhu

Åh det är så synd om mig alltså, mår riktigt dåligt. Har så himla ont i magen då det månatliga har kommit på besök igen, att jag aldrig vänjer mig vid skiten! :(

Så nu tröstar jag mig med att "fönster-shoppa" på nätet, såg den andra varianten av den här fina klänningen på Nasseliten's blogg. Jag blev också kär i den :)


Hanna Dress
Klänning från Gina Tricot 249:-

måndag 21 februari 2011

I'm alive!

Hej på er! Hoppas ni haft en lika bra helg som jag! Vi gick ut hela gänget till Gran Garbo och dansade tills stället stängde, har lite träningsvärk på benen och magen då jag skrattat som bara den! Var lagom trött när jag kom hem igår då jag bara fick 3,5h sömn innan vi gick ner till frukosten och satt igång med söndagens utbildning :) Men det var det värt!

Innan vi åkte till utbildningen så gick jag förbi Lindex och köpte med mig ett par urfina strumpisar, man kan inte ha för många :)
Strumpbyxor- Lindex

Lindex Shop Online - StrumpbyxaDom kostade bara 79,90:-, ser ni att den har som stora svarta ränder?

lördag 19 februari 2011

It's party time!

Nu får ni en snabb update, efter många maträtter och goda drinkar blir det att dansa ute med mina fina kollegor. :)



 Snygga va?

klockan är för mycket

Varför är jag så puckad för? Att först kolla på en film och slappa för att sedan när jag är astrött sätta igång och packa?! (kom ihåg detta nu!) Jag ska alltså bestämma kläder för morgondagen, festkläder OCH kläder för söndag på 1h? Hahahaha, vad.tänkte.jag.på??? Nu har jag påsar ner till tårna och är stressad över att jag bara får sova några timmar, sen ska man vara social till ett på natten imorrn... önska mig lycka till! :)

Dagens 
(morgondagens men jag visar er nu utan smink och hemskt hår)
man ser verkligen hur trött jag är
shorts & strumpisar- H&M, blus- Veromoda, älsklings cardigan- Gina T

Hjälp mig nu hörrni, vad ska jag ha på mig imorrn kväll? Det blir middag och utgång så ni får göra era röster hörda :)

Party outfit :1
klänning- H&M Trend 349:- (ny!)

Party outfit :2
gammal klänning - H&M Trend, blus -Monki

Party outfit nr:3
gammal shortsdress- Divided exclusive, blus - Monki

Jacka har jag inte ens valt....och jag får absolut inte glömma packa ner rulle! Och smycken kommer efter att jag valt outfit, har med mig min smyckesväska. Pallade inte testa det också :)

fredag 18 februari 2011

Presenter

Idag fick jag presenter av chefen, det var inte bara jag så ni behöver inte bli chockade :) Alla tjejerna fick varsin kabinväska (nice!) och en necessär fylld med bra saker!

Clarins

 
Fin resenecessär..vad kan det vara i den?

 

Gissa vad glad jag blev när jag såg innehållet! Det blir perfekt nu när man ska bo på hotell en natt, vi har nämligen konferens den här helgen och då får vi sova över på Scandic hotell. Ska bli gott med hotellfrukost på söndagen! Men först ska vi skaka rumpa allihopa så jag hoppas jag pallar mig upp till frukosten!

Så nu har jag kitet och en kabinväska för en weekend av konferens, fest, middag och gott sällskap!


Nu åter till frågan....vad ska jag ha på mig på festen? ;)

torsdag 17 februari 2011

17 Feb 11 Dagens Tips!

 129:- Gina Tricot

Jag blev blixförälskad!

Fortfarande ont...

Men jag ska ändå ta mig till DanceAerobis, kommer bli pinsamt om jag ramlar ner när vi ska böja oss ner (mina lår is killing me!) men äsch! Då får jag någon att skratta åtminstone! Idag har vi haft besök över, Es mamma, pappa och Bea (syster) var här och fick ta del av vår gigantiska tårta nu ska resten frysas ner vi kommer nämligen aldrig få i oss den.  Vi har även pratat om att styra upp en bowlingskväll (dock inte när jag kört shape för jag suger tillräckligt mycket utan handikapp), det var ett tag sen vi fyra umgicks så det vore skoj om vi lyckas styra upp det hela nu!


Dagens!
blus & klänning - Monki

Nä nu måste jag rusa!!


Hör sen igen!

Nej nej nej neeeej!!


 Min pojkvän har varit krasslig sen i lördags men ikväll så verkar den har tagit över helt, stackars sjuka födelsedagsbarn. Det jobbiga är att jag sedan igår har känt lite i halsen men idag eller rättare sagt just nu mår ganska krassligt. Känns som om febern är på väg...antingen det eller så är jag så mör att jag tror jag är sjuk. Hoppas det går över efter lite sömn! Kan inte bli sjuk nu när jag har kommit igång med träningen! Skulle ju vara typiskt va?

Nu håller jag tummarna för att vakna pigg och frisk imorgon!

onsdag 16 februari 2011

Födelsedagsfirande!

 Idag firar vi sambons födelsedag, tyvärr så är jag halvt invalid idag (man borde spela in mig så att ni kan få skratta ihjäl er) så jag känner mig lite värdo. Men nu ska jag försöka ta mig till en kiosk i närheten för att köpa manjar, manjar är en slags kolasås som vi chilenare gillar :) Jag pallade mig upp och ut ur huset vid 12 (då låg födelsedagsbarnet fortfarande och sov!) och köpte lyxfrukost. Det blev havregrynsgröt ,äppeljucie, en halv mörk ciabatta med en massa goda frön och nötter i och mosad avocado med skinka på. Det sköljde vi ner med Creamy Bluberry té, från Friggs (det är rooiboste med blåbär och vanilj) supergott!

Det får bli dagens tips btw!
bild lånad av friggs- ekologisk thé som smakar super!

Ikväll bjuder jag på entrecôte med chilibea och lite potatis och sallad och så självklart en delvis (kom igen! Jag dör av träningsvärken, pallade verkligen inte baka hela tårtan....Okej, nu skäms jag) hemmagjord tårta med manjar!

Så nu ska jag masa mig iväg till kiosken som ligger aaaalldeles för långt bort men jag ska klara det, med båda vovvarna dessutom. Jag kommer att dö.

Innan jag dör:

Dagens!
 blus- Monki, leggings- Bikbok, halsband- Present

Ont, redan?!

Hej på er! Förlåt för ett mycket tråkigt tidigare inlägg men jag var verkligen heeelt död!
Alltså jag körde ett passs som heter Shape på sats och jag tog i för kung och fosterland, jag har en sjuk träningsvärk redan...redan?! Hur kommer jag komma upp ur sängen i överimorrn? (upplever den värsta träningsvärken 2 dagar efter) Men jag fick blodad tand, nu kommer jag nog fortsätta att plåga mig på det passet, men med mindre vikter då jag verkligen gick till överdrift idag :) Mina ben är som gele, min överkropp är helt slut (det är seriöst jobbigt att skriva det här inlägget för mina armar vill bara ligga stilla) Har halkat tusen gånger idag och så gnyr jag så där mjäkigt när jag ska plocka upp efter mina hundar...men vad gör man inte för att se fin ut? :) (jo jag älskar att plåga mig själv...tror det är mest det)
Två av mina bebisar, Prutten och Skrutten uppe på sängen!
Nu är det dags för nattprommis med bebis nr.3 dvs Chewie (om ni bryr er så är bebis nr.1 Hampus, nr.2 Alfons nr3 Chewie och slutligen min lilla bebis nr 4 Tatooine :)

tisdag 15 februari 2011

Helt död!

tjena, ska sussa lite nu. Har tränat slut mig själv, vill gå i ide :)

Men först!
Crazy Outfit 15 Feb 2011

kofta- MQ, leggings- Gamla h&m, Topp- Monki, glasögon- Vasuma

lördag 12 februari 2011

Tatueringar för handleden

pic unknown.

pic unknown
Något sådant här skulle jag vilja ha på handleden, dock mindre (min handled är ju inte så stor) och med mitt namn ;) Tycker det är fint när det "fortsätter ut" från texten som ramar in bokstäverna. Om ni förstår det jag försöker förklara....(knappt så att jag förstod mig själv!)

Vilken tycker ni är finast? Skulle verkligen uppskatta er åsikt!

fredag 11 februari 2011

Skitfredag

Idag var det ingen bra dag för mig, det enda positiva är att jag fick tag på A som är en tattuerare och bad honom skissa på något fint till min handled. (Frågan är om man man typ testa tatuera sig utan att faktisk göra det så att jag vet att jag klarar av smärtan? japp jag är en fegis/klenis). Ska se om jag hittar något på nätet som kan visa honom....

Nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund innan jag säger godnatt till sambon!

Dagens först sen läggdags!

leggings- H&M Divided tror jag (fått låna av kusinen), jeansskjorta - gammal H&M, bälte- H&M (ny), Kofta- Gina Tricot
ps! Jag måste seriöst skaffa en digitalkamera! Eller funkar dessa bilder tycker ni?

torsdag 10 februari 2011

Lackgubbskor - i love 'em!

köp lackskorna här!
Asos- Marky Patent Leather Traditional Brouge
ca 400:- för dessa snyggingar!

Har letat efter fina lackgubbskor och så snubblar jag över dessa vackra saker! Vill ha något liknande (om inte just likadana) fast i läder också, gärna i brunt läder.
Imorgon har jag ganska mkt planerat, ska träna body pump *ångest*, ringa käftis, boka in mig på kiropraktor tid och gå ut med vovvar innan det är dags att gå (läs:släpa mig med träningvärk?) till jobbet. Sen ska jag hinna klämma in frukost, lunch och jobb hemifrån....stesskänslan kommer krypandes.( Hur klen kan man vara egentligen?!?)

Trist!

Jaha nu är det snöstorm, sitter och tittar ut genom fönstret och konstaterar att det Inte kommer bli kul att ta sig hem sen. Jag har en såndär dag idag, där allt känns knas. Allt sitter fult på mig, jag har inget att ha på mig och till råga på allt så känner jag mig ful, japp rakt igenom ful! Men jag vet att det kommer gå över det jobbiga är bara att jag jobbar i butiken idag. Man vill inte känna så när man ska vara trevlig och sälja saker och till råga på allt så är man omringad av speglar överallt...blööö

Nä nu ska jag sluta tjura, måste röra på påkarna. Visst är det jobbigt att ha sådana här dagar?

Färg!


Asos- Faux Croc Day Bag


Skulle inte ha något emot att få svinga den här på axeln! Den kostar ca 400:- och verkar vara helt underbara i färgerna!

onsdag 9 februari 2011

Tatuering

Jag har länge varit sugen på tatuering, speciellt en på insidan av handleden. Vill ha mitt smeknamn där, dvs Pepita! Jag var ganska nära på att göra det men så fega jag ur eftersom jag drömde flera nätter på raken att det blev felstavat (vilken mes man är!). Men nu när man kikar på Tattoologist bloggen så längtar man ännu mer efter den plus lite till, vill ha en på insidan av överarmen och sen på sidan av underarmen.... Farligt att kika där! :)

Samtliga bilder är lånade av Tattoologist

Är du sugen på en tatuering? Vad skulle du vilja ha för något då? Kika på bloggen om du behöver inspiration. Mycket fina bilder!

Längtar till våren!

bild lånad av Columbine
Clutch- H&M 399:- bild från H&M

Klänningen är från Carin Wester och är tagen under modeveckan av Columbine, väskan finns i butik nu. Nu jagar jag efter ett vitt nagellack, tror det kommer bli snyggt!

tisdag 8 februari 2011

Dagens 8 Feb 2011


 leggings- h&m, skjorta - Gina T , bälte -H&M (ny!), glasögon -Vasuma

Hej! Jag lever om ni var oroliga ;) Har så mkt att göra numera att jag knappt hinner med, men imorgon ska jag unna mig lite egotid. Jag ska nämligen träna på sats, det blir cykel (30min) och core (30min) direkt efter, jag kommer må så himla bra efteråt!

Hur går det annars med mitt Lchf? Jo det går väl okey, jag har haft problem med bröstkorgssmärtor, har känt som om någon ställer sig på mig och hjärtat dunkar i 2000  slag i sekunden. Som tur är så pågår det inte hela tiden men det är rätt jobbigt, det får mig att överväga att sluta med den trots att den verkar funka på mig. Jag ska ge den veckan ut, sen ska jag ta mitt beslut. :)

Nu ska ja få i mig lite mat, är dödstrött så det blir nog sovdags snart.

fredag 4 februari 2011

Going bananas

H&M Nagellack- Going Bananas 39.50:- (ny)


precis lackat mina naglar till den här färgen och jag älskar den! Så kul med lite färg också, innan det började snöa så trodde jag att våren snart skulle komma till kalla och gråa Sverige...

Ni får se färgen på sen!

torsdag 3 februari 2011

Shit vad jag vart dålig på att blogga!

Nä nu får jag ta mig i kragen!
Vad sägs om att jag kickstartar min nya uppdaterade blogg med lite bilder?


Dagens: 1Feb

Jeans skjorta,leggings & sarong- H&M (sponsrad?)

Dagens (skrev först degens) :2Feb

 Kjol- Whyred, linne- H&M och cardigan- Hope, skor- Nelly och glajjor- Pepe Jeans

Dagens : 3Feb

Topp- H&M Trend (ny!), halsband-H&M, Byxor- Bikbok

Igår var jag på Elin Kling event på H&M hamngatan, det var mycket folk och rätt så trångt och hade det inte varit för skitSL så kanske jag hade fått tag på väskan från kollektionen men det tog rätt snabbt slut tydligen :( Bussen kom 6min sent så jag missade tåget som skulle ha tagit oss fram 30min innan insläpp men istället fick vi nöja oss med 15min innan. *pip* Men vad är materiella saker egentligen? (fortfarande besviken) äsch, jag får hoppas att jag hittar någon liknande väska helt enkelt, men jag kom inte tomhänt! (såklart) Köpte en mintblå topp (den jag har ovan), en puderrosa klänning (kommer jag någonsin tröttna på puderrosa?) och ett brund (?!!? menar brunt) flätat bälte, ett apsnyggt nagellack och en ansiktskräm (mitt ansikte jublar, jag började seriöst flagna om nosen) men det får ni se mer utav senare för nu är jag trött och mina ögon ser i kors!

Planer för resten av veckan består av : Jobb (eget), ut med hundar, hjälpa till att passa Es systerson?, träna på söndag och sen ska jag hem till mor och passa småsyskon. Ni får hålla tummarna att jag kommer in på Zumban, jag står som reserv!