Sidor

söndag 30 januari 2011

Lchf och utgång

Idag är en mycket mindre bra dag än igår....ehm jo för att när man är ute och svirar och bara går på lchf kosten så mår man iiiiinte så bra dagen efter (typ snälla ge mig kolhydrater jag vill döööö och några burkar cola skulle verkligen sitta fint) men nu så äntligen börjar det lugna ner sig men jag har fortfarande känningar och huvudvärk men jag hoppas att det är borta tills imorrn. Vägde mig idag btw, jag har gått ner 2,1kg sen i måndags- helt sjukt! Men verkligen uppskattat, det har jag fokuserat på idag när mina bakiscravings satt igång.


Dagens! 
(fast egentligen en gårdagens...)
Blus- H&M Divided, bälte- Gina Tricot, sammetsleggings- Bikbok

Fick ingen bild på gårdagens sviraroutfit (får bara ont i huvudet när jag tänker ordet "svirar" blöö jag tror det är en mycket dålig kombo att gå på lchf och att jag börjar bli gammal) men jag återanvände en mycket kär guldtopp med en puderrosa kjol och eftersom jag hade ont i vaden så blev det låga skor från Nelly till det. Jag kan iaf meddela att jag hade super kul och dansade häcken av mig, tack dockan för grymt sällskap och en superkul utekväll!

Nu ska jag gå och lägga mig igen, hoppas sömnen kommer snart!

torsdag 27 januari 2011

Hallå!

Idag bestämde jag och mina kompisar att vi skulle dra ut på en spontan utgång imorrn (det är väl spontant då?) Så imorgon ska vi dansa lite och skaka roooompa :) Men vart ska man dra ut då?


Jag och min lillsyster, även kallad för lillan här på bloggen. Inte så liten längre denna tonårstjejen...buhu tiden går för fooort!

Vi har ätit en god middag och nu ska vi ut med vovvarna <3

Nattis på er. Vi hörs imorrn igen!

Patsy

from Monki!!
Underbar färg, kommer användas flitigt i vår <3 kostar bara 60:- (underbara monki rean!)

onsdag 26 januari 2011

Hej huvudvärk, kan du dra nu?

Ursch vilken huvudvärksdag jag haft idag! Man är tacksam över att vatten och alvedon gör sitt jobb för att lindra den, har varit orolig att jag skulle få migrän eftersom jag har lätt för det. Men ännu så har jag sluppit! *peppar peppar*

Lejonbols Taittinger Nocturne " Tatooine" aka Tattis

Om några minuter ska jag ut i kylan för att gå ut med lilla skrutten och prutten :) Vi var hos uppfödaren idag och skrev under alla papper så nu är det klart att vi har en liten skrutt som heter Tatooine hos oss, men hon kallas oftast för skitkorv, skithund och ibland för Tattis :D Hon är en riktigt bushund men idag fick jag se att hon kan bli trött!! Hon lekte som bara den med hennes syskon och ville vila hela vägen hem och är fortfarande rätt lugn. 

Eftersom jag har slarvat med blogginläggen så tänkte jag visa gamla oufits som jag haft under månaden på mig, har iaf orkat ta korten men inte lagt upp dom :S *skäms*  So here we go!

13 Jan Oufit
skjorta- Gina Tricot, kjol- Monki, Strumpbyxor- H&M, glasögon - Vasuma

14 Jan Oufit.
Tröja och halsband- Gina Tricot, Leggings- H&M, Glasögon - Vasuma

Dagens! 26 Jan
Tröja- Gina Tricot, Byxor- H&M Trend, Scarf/sarong- H&M, Glasögon- Oscar Magnuson

Nu ska jag ut med mina bebisar, ska även ha besök ikväll så det blir skoj!! :)

tisdag 25 januari 2011

Tips!

Förlåt att jag varit frånvarande, har haft fullt upp här hemma. En massa saker som har behövts redas ut och rutiner som måste sättas (i och med en ny valp) men nu ska jag försöka se till att vara mer aktiv!

Jag är som många andra otroligt trött på min garderob Men tänker vänta med det mesta av shoppingen tills april och Juni. April för då ska min storsyster gifta sig och Juni för då ska jag ha uppnåt mitt mål och kommit igång med träning och rätt kost :) Ni får helt enkelt följa med på den resan också? :)

Tänkte tipsa om något som jag är hur nöjd med som helst!!!

Fick en smyckesväska av min kära mor som jag nu hittat på nelly.se

Så här hänger min på badrumsdörren, nu har jag koll på alla mina smycken och det ligger inte huller om buller och trasslar ihop sig med andra halsband :) Den får faktisk 5/5 möjliga i betyg, så köp!!

Här är Nellys:



liiiten liten fjuttbild :) Men klicka på den så kommer du till större bild :)d

fredag 21 januari 2011

Fast och möten

Har ju berättat att jag sökt lite olika jubb, har haft ett extra/tim tjänst i en butik som jag nu har fått fast tjänst på! Tjohoo!! Men det är halvtid som jag ville så att jag kan jobba med eget, vara med vovvarna och jobba ute i butik :) Jag jobbar med glasögon nämligen, är ju en glasögonorm så det passar mig utmärkt att få fortsätta nörderiet ;) Nu kommer säkert bloggen handla mycket om glasögon och även solisar som (tro det eller ej) kommer att behövas inköpas snart :) Har ni frågor om glasögon, solglasögon eller bara nyfiken på glasögontrender så hojta till (har jobbat aaaaalldeles för länge i den här branschen så jag kan nog svara på det mesta, dessutom är jag ju en fashion addict så jag är trendmedveten.)

Över till annat, så var det morgonmöte idag på mitt jobb då mina kollegor pratade om nya arbetskläder (hihi, mina kollegor, mitt jobb...tjoohoo!!) Så kände jag för att skissa fram en liten board med förslag på vad man kan ha på sig, jag tycker att det ska vara trendigt men ändå propert men med variation för jag känner tjejerna. Dom (och jag) tröttnar efter ett par månader och så är det inte så fräscht att ha samma tröja på sig 5 dagar i veckan i några månader (klart man tvättar kläderna men ändå!)

Arbetskläder- Förslag!
casual clothing


Vad tror/ tycker ni? Bra kombo? Skulle ni tycka att vi klädde oss fint och modemedvetet utan att vara för tråkiga? Tacksam för feedback!!

Update!- klänningarna är till sommaren!

Nu Måste jag sova!!

torsdag 13 januari 2011

Smått och fint!

Jag ska ha det här, helt otroligt fint!! Löjligt egentligen hur man surfar runt efter prylar, men det är sånt här som gör mig så glad i vardagen. När man får ha det fint hemma och duka upp med fina saker som gör att hemmet känns som ett....hem?

Lagerhaus!

 


onsdag 12 januari 2011

Biokväll 6 Jan

Jag gick och såg Tron med lillan, hon bjöd mig! *bortskämd* Den var faktisk helt okey, men inte världens mästerverk....ser fram emot att se Megamind!

lördag 8 januari 2011

Sminkdagen?


Idag tröttna jag helt på att se som vanligt ut så...jag sminkade mig med ögonskugga! Folk som träffar mig på fest vet att jag oftast inte går ut med ögonskugga men har nu tröttnat på den vanliga Pepita och vill testa att sminka mig lite mer, fast bara till fest egentligen. Idag skulle jag och lillsyster på bio men då hennes kompisar hörde av sig och meddela att det skulle bli klassfest så tyckte jag att hon skulle passa på att umgås med sitt folk och inte bara vara med oss gamlingar :) Det blir bio imorgon istället! Då ska vi se Tron- The Legacy med kusinen och min fina lillsyster ska bli hur mysigt som helst!

Just nu sitter jag och min baby i samma rum så när jag skulle ta kort så satt han framför mig och mobbade mig, kunde knappt hålla mig för skratt på varje bild....

Dagens!
 skjorta, strumpbyxor- H&M, halsband- Gina T - allt är oldie but goldie!


två sekunder efter det så skrattade jag åt Es gliringar.
Jag vet att många klagar på kylan och snön men allvarligt, is och regn är inte något att hurra för speciellt inte nu när det är så grått ute. Det kan börja töa om 1,5månad istället :)

Några sista bilder nu innan ni tröttnat helt...
 Säg Hej till min lilla familj! (fattas två missar och en sambo i bilden..)

senaste tillskottet, huliganen Tatooine :)

Hoppas ni alla mår bra där ute!!

fredag 7 januari 2011

Helg!

Nu är det helg! Inte för att det gör mig något, har ju varit helg redan den här veckan så det känns konstigt att det är helg igen :) Vi har varit hos E's föräldrar och ätit god mat och snackat en massa, bl a så kom jag och Bea överens om att vi ska gå och se Megamind!

En dagens!
Topp- Gina T, Leggings- MQ, nagellack- H&M Envy Me, Glasögon- Prada
Jag gör en Nasseliten...

Strax efter bilden skulle det bli mat, så här glad blev jag över det!!

 och så ska man larva sig lite också!

I helgen vill jag försöka ta mig in till stan för att träffa storsyster som är uppe och hälsar på, tänkte ta med mig huliganen på den resan också. Passar på att åka mycket kommunalt nu när hon är en valp och nu när syster är här för att umgås så passar det perfekt! Dessutom har storsyster två julklappar här hemma som väntar på att bli testade.

På söndag så ska Lillan bjuda mig på bio! Det uppskattas mycket ska ni veta, att hon är så givmild mot sin storsyster! Vi tänkte se på Tron, har ni sett den? Ska bjuda tillbaka med popcorn och godsaker till filmen hade jag tänkt :)

Vad har ni för planer för helgen då?

Jobbansökan

Idag har jag sökt jobb, har fortfarande min konsultverksamhet på gång men ja, ni som känner mig vet hur rastlös jag kan bli. Vill ut och möta en massa människor och inte bara designa på photoshop eller skriva framför datorn hela tiden. Jag vill ha lite mer fart och fläkt, kanske mer Glitter och Glamour? Fast jag blir urnöjd med bara lite Glitter ;) Så håll tummarna där ute för mig!


Just nu så leker lilla huliganen på sängen och ska snart få somna, hon får sina små stissiga stunder strax innan läggdags men mina ögon går i kors så då ska det banne mig bli tyst i sovrummet! hehehe

Julklapp!

Fick presentkort på Lindex av storasyster. Blir peeeerfekt! Har önskat mig lite nya undisar i julklapp så det ska jag gå och leta efter nu när jag blivit friskare :)


Nu säger jag God Natt!

måndag 3 januari 2011

Julklapp 1

Hurts- Berns 5 mars
Detta fina fick jag av kusinen! Ska bli så kul att gå på konsert igen, det var alldeles för länge sedan :)

Volym 1 av 2011

Måste säga att jag är grymt bortskämd med så mycket kärlek som jag får av mina vänner och familj och tackar så mycket för den finaste present en person kan få- er kärlek!

Jag älskar er! <3

Utan er hade mitt nya år varit grått och trist, men nu ser jag fram emot ett nytt år med er i den. Min jul var underbar, fick vara med min stökiga familj och min lilla eurasier Tatooine (Tattis kallas hon, el mja hon kallas även för Monstret, Huliganen, Tattinatti osv osv) äta god mat, skratta en massa och njuta av att ha en sådan underbar familj *blir helt känslosam* Min storsyster var uppe med sin fästman, och nu när jag tänker på det så blir jag alldeles för känslosam men jag önskar att hon bodde kvar i sthlm. Dagen efter kom resten av min familj (utom missarna, dom är inte så förtjusta i att åka bil) dvs min baby och vår håriga bebis Chewie. Vi åkte hem sent på juldagen och var proppmätta och nöjda över en härlig jul.

söndag 2 januari 2011

Frånvaro och anledning

Hello alla fina! Nu hoppas vi på ett bra och rolig 2011! Själv har jag kickat igång mitt år med att få feber och bli dunderförkyld!

 Stackars meeej! :(

 Men det här är den lilla huliganen som har tagit mig bort från mobilen, bloggen, facebook osv osv.
Hon heter Tatooine och är Eurasier också, så nu har vi nog med vovvar! :)