Sidor

fredag 29 oktober 2010

Inför festligheter...

Mina händer gör ont, jag har skurat och städat och fixat och donat hemma. Inte ensamen! E fick hjälpa till, men att ta bort klädseln från våra stolar gjorde verkligen ont, dom satt verkligen fast på stolen!
Vi var och handla inför imorgon då några vänner är bjudna över för lite småplock och umgänge, har tröttnat lite på det där med att ha Fest. (Usch vad tråkig man blivit?) För på söndag kommer mamma och låtsas-pappa med familj över, saknat dom som fan. Älskar min familj, blir lite ledsen när jag ser hur grabben växer och jag inte riktigt hunnit med honom. Min lillebror är så fin, men han har ett temperament som heter duga :)

Men så fick E för sig att skämma bort mig lite idag, när vi inte hade tid. Så passande....hm..*misstänksam* hehe.. Iaf! Då ville han att jag skulle köpa lite kläder till mig, hans treat. men det fanns inte tid att leta och orka testa och allt det där. Jag ville egentligen hitta en outfit för imorgon men icke, det fanns inget som tillfredsställde mitt tycke (ska jag nämna att jag var dödshungrig och lagom stressad?) men så tog han fram en klänning som han propsa på att jag skulle testa. Inget som jag faktisk skulle testat självmant, sen var det inte alls det jag var ute efter men det var ju hans present till mig så då är det klart att man testar! Och det var riktigt fint på!

Present från E 
(inte födelsedagspresent, det ska man påpeka..mer en present för att jag förtjänar det?)

Vad tycker ni? 
Sen fick jag strumpbyxor och eftersom vi inte hann kolla mer så lovade han mig att vi ska kolla efter skor till mig. Han tycker jag behöver ett par nya (mina kängor läcker in ). Ja det är snällt, mycket snällt att han ser till att hans sambo är varm om fossingarna :D

Nu ska jag vila för imorgon ska jag till jobbet och stressa hem för att fixa mig iordning och maten :)

Vi hörs nog på söndag igen!

Dagens utmaningar!

Idag var jag och lämnade blodprov, förhoppningsvis får jag ett bra resultat den här gången. Hatar verkligen att lämna blodprov, men vet att jag kommer få göra om det snart igen. Har nog dåliga järnvärden den här gången som måste kollas upp- trött hela tiden. Men det går att råda bot på det iaf, annars har jag haft en ganska bra dag. Träffade finaste V som gav mig en present, fick tryffel och vanilj thé (jo då, man är bortskämd!) som jag kommer njuta av snart ;) Sen gick det väldigt bra på jobbet också, det blir plus i kanten då!

Imorgon är jag ledig! Eller ledig och ledig, det blir iaf sovmorgon och sen ska jag jobba med vårat projekt innan jag måste handla lite mat och sånt inför kalaset. På söndag kommer min familj över för att fira mig, då får jag kramas med mina småsyskon och E får två fascinerade ungar som tycker allt han visar är intressant :D

Ni får en suddig dagens, blir så när man fotar med Photo Booth på kvällen :)

 Min favorittröja numera, varm och mysig!
Leggings- Lindex, Topp- H&M Divided, Halsband- H&M, Kofta- MQ (ny!)

Det blev över lite tårta från igår, min baby bjöd nämligen på god middag med efterätt igår också. Jag blev riktigt glad!

tisdag 26 oktober 2010

I am Inca!

Jag har suktat efter den här koftan ganska länge men dragit mig för att handla en tröja för 499:- (speciellt när den är liiiite stickig, petig med sånt). Men nu så gick jag förbi MQ och såg att dom har rea på massor av varor så då skynda jag mig igenom alla tröjor, hittade bara en för stor storlek men så ringde dom butiken i närheten av mitt hem och så hade dom den i min storlek! Jag skynda mig dit och pang, det var peeerfekt!


Sunshine Wrap Inka
 249:- (ord. 499:-), tror mamma kommer gilla den här :)

Dagens!
Med ytterkläderna, min vita fakepäls från förra året (i love it!), väska och mössa - H&M, Halsduk- Present.
 
Kofta- Hope (snott från baby), halsband- Weekday, Klänning Lindex, glasögon - Oscar Magnusson 
 
Jag måste verkligen justera mina bågar, både dom här och ett par till glider ner så förbaskat! Man ser halva mina ögon, jag justerar alla andras glasögon men inte mina :D 

Ni ska veta att jag haft en otroligt mysig dag, min finaste nasse med twins var med mig i förmiddags. Det vart mycket snack och en massa kel och pussar med tvillingarna. Sen grattades jag på jobbet och nu kurrar det i magen eftersom jag väntar på att min sambo ska komma hem med middagen! 

Hörrni, vad tycker ni? Ska jag köpa Lindex jackan eller?

Veckan kap från Lindex

Lindex - Ullkappa
Lindex Shop Online - Ullkappa

Kostar i vanliga fall 799;- men nu finns den i butik för 399:-!! (veckans vara hos dom)
Spring och köp! Den är jättesnygg på

My Birthday


Nu ska jag ut och njuta av den fina höstsolen med min fina vovve innan jag rör mig till Centrum för att få mysa med bästisen och hennes bebisar <3

Urmysig födelsedag va?

måndag 25 oktober 2010

Dödstrött

Alltså jag skulle lätt kunna säg godnatt nu, ska ut med vovven snart och sen kryper jag nog ner till sängs. Tror det här vädret får mig att vilja sova mer, eller så är jag bara en latmask!

Men innan ska ni få se på en mycket sliten och trött Pepita :D

Dagens 25 oktober 2010

trötta trötta slitna Pepita...
Olika nyanser av grått :) Det är så himla kallt på jobbet så jag måste ha på mig fyra tröjor för att hålla mig varm!

Vet ni, det gick rätt bra tillslut. Inget är bestämt ännu men jag fick sagt det jag ville säga. Jag kände att det kom ut på ett bra sätt och är rätt nöjd med vad som sades. Vi får se hur det hela slutar, oavsett hur det blir så är det nog för det bästa..

Nu ska jag ut med vovven, sen ska jag gosa ner mig och läsa en ny bok som min fina kusin tog med sig hemifrån med resten av min post. Imorgon ska jag få pussa på tvillingarna!!!


.....och så fyller man år, frågan är om min sambo kommer ihåg det :)

Nelly

Om ni gillar Nelly kläder lika mycket som jag gör så får ni ett tips nu! Nelly har en superbra rea, 50-70% på alla reaplagg. Klicka här, skriv in kod:FALLSALE

Alvedon & Ipren

 Jag hoppas att dom gör susen nu, för idag ska jag dra upp ärmarna och kräva det jag förtjänar!

....skitpirrig faktisk...


..........................................kanske bangar?

Nä!! Jag bangar inte, om inte jag tror på mig själv så kan jag inte förvänta mig att någon annan gör det åt mig :)

Men nu ska jag kila iväg, hoppas ni får en grym dag!

söndag 24 oktober 2010

Dagens 24 okt!

Hallå!Nu är det bara två dagar tills jag fyller år, har i för sig inte några förhoppningar. Mina födelsedagar brukar sluta med kaos så jag förväntar mig inget annat :) Men imorgon ska jag luncha med min kusin och sen blir det jobb på eftermiddagen. På tisdag (min födelsedag) ska jag träffa Nasse med tvillingarna, det är ju perfekt! Hoppas dom känner igen Tia Pepita :) Har sagt att jag ska pussa på dom en massa, det är ju en suverän present från dom! <3 Sen blir det jobb, hoppas jag får trevliga kunder!

Idag jobbade jag i butiken och är helt slut nu, har fått värken från hell! Tur att det finns Alvedon och Ipren, hur klarade sig kvinnor innan??

Dagens!
Först tog jag en allvarlig bild men sen så fick jag fnatt...

 

Tights- Weekday, T-shirt- Monki, Halsband- H&M, Glasögon- Vasuma

Nu ska jag ut med min lurvboll innan jag somnar, imorgon blir det spännande... Ska prata med min chef om min roll i butiken, är egentligen extra där men på sistone hoppar jag in ganska mycket (numera som en deltidare). Så nu är det dags att förnya min roll lite, se om jag kan få en deltidstjänst istället. Har en egen liten konsultverksamhet så jag vill inte jobba mer än deltid men det vore skönt med en fast tjänst som säkerhet inför framtiden :) Vi får väl se vad han säger, annars kanske det är någon där ute som är intresserad av en grym Optikerassistent på deltid? ;)

Hörs snart igen!

fredag 22 oktober 2010

Elak


Oj vad dum jag känner mig nu men min lilla bebis ser ju för rolig ut, han ligger i sängen nu. Både Affe och Chewie nosade som bara den på honom, som om det var en helt ny katt. Hampus uppskattar verkligen inte det nu i hans pinsamma uppenbarelse, han må va katt men stolthet har han så att det räcker och blir över!
Lite snäll är jag ändå, vill inte skämma ut honom helt!

Bilderna på skrivbordet är på 1)Till vänster, min lilla syster Linda. Hon passar sitt namn, Linda betyder Vacker på spanska. 2) Min underbara Lillan, en mini-jag som jag älskar som om hon vore min egna bebis. På bilden är hon ca 2år  och jag är 13år (på den tiden brukade jag bli som en chokladkaka på sommaren)

 Post-It's is the Shit!

Så här har det sett ut hos mig ikväll, jobbat hela kvällen/dagen med vårat projekt och nu är äntligen vårat internet och server uppe igen! Tjoohoo, nu kan man komma åt våra mappar och bildmaterial!

Har använt mig av post-it lappar för att spara på mina idéer och klottrat ner skisser för designen på papprena, Sen har en kopp Chai latte med tillhörande halva av en kanelbulle muntrat upp mig under kvällen :)

Nu ska jag mysa med mina lurviga :)

Shopping

Det var en sån här som Chewie skällde som en galning mot, hunden som aldrig skäller tyckte att den här grejen som flög väldigt nära vår balkong var extrem farlig och vi borde vara medvetna om den :)
Vi kanske åker till ikea nu, måste inhandlas lite grejer! E kan man alltid övertala med hjälp av hans mage, så fort mat kommer på tal så är E på. Jag-" Vi kanske kan äta lite köttbullar innan vi handlar på Ikea? Fast du kanske inte vill åka till Ikea förresten..." Då ser jag en liten glimt i hans ögon, klart att köttbullarna lockar!!

Mohahaha...

Update: Den som skrattar först skrattar sist :). Glömde tydligen bort att E är en tidsoptimist. I hans dygn finns det 4o timmar..

frånvaro

Hej bloggen! Sorry att jag inte har skrivit på några dagar men vi har haft strul med vårat internet. Men nu är jag en liten tjuv och hittade ett olåst trådlöst så det får duga så att jag får skriva av mig lite :)


Chewie den lilla linslusen passade på att vara med :)

Min misse Hampus är hos veterinären just nu, oroa er inte! Han är där för det var dags för en lejonklippning, min stackars pöjk ska bli näck! Han är den ende av mina håriga bebisar som inte gillar att bli fotograferad, jag tror han vet att hans charm med stor C inte fastnar på bild. Han blir oftast rätt ful på bild men ibland så blir det fullträff! (vanligtvis när man fotar utan blixt hehe). Däremot har jag Chewie och Alfons som mer än gärna står fint för kameran (Alfons kråmar sig fint istället)

Pss, ni vet guldnagellacket jag satt på mig häromdagen? Den håller fortfarande! :)

Hörs lite senare igen!

tisdag 19 oktober 2010

Dagens 19 okt 2010

Min baby lagar mat för fullt, det luktar faktisk gott! :)
Har hållit i en genomgång utav ett system vi fixat i ordning och pratat lite om kommunikativ marknadsföring, tror alla blev sugna på att sätta igång och det glädjer mig :)

Är sjukt sugen på cola, mmm cola burk

Men jag tänkte att ni skulle få se hur jag såg ut idag :)

Dagens!
Leggings- Weekday, Topp & halsband- H&M, Kofta - Hope, Glasögon- Pepe Jeans

Imorgon ska vi hälsa på en kennel som har Chow- Chow valpar på gång, E är sugen på en sån medan jag inte är 100%. Dom har ju haft så mycket hälsofel att jag blir orolig över att det kan bli fel, men vi ska iaf träffa kenneln imorgon så får jag följa mitt hjärta :)

Hipp hipp!

Dagen efter min födelsedag, kanske kan unna mig något då? ;)

En guldkant på livet

Hej bloggen!
Idag har jag varit upptagen större delen av dagen så jag har inte hunnit skriva något, var på en undersökning som varade i ca 4h totalt och var helt slut när jag kom hem. Men nu är jag pigg! (typiskt)

Guld!
Jag målade på två lager så vi får se hur länge det håller :)



Imorgon ska jag hålla föredrag, vi har nämligen skapat en hemsidan med tillhörande cms-system som jag ska gå igenom. Förhoppningsvis kommer folk med frågor så att jag inte missar något! :)

Så nu ska jag gå igenom vad jag ska ha på mig så att det är färdigt tills imorgon, för jag tror jag har lite för mycket inplanerat imorgon för att jag ska hinna med :) Ska bl.a. lämna in min tidrapport för jobbet, jobba lite med ett nytt projekt vi satt igång och fika med kusinen och sen hålla föredraget i kungsholmen. Men det är no biggie, jag älskar att ha mycket att göra! :)

måndag 18 oktober 2010

Grönt eller Guld?

Vilken färg ska jag måla naglar i? Arme grönt eller guld? Ja vilka I-landsproblem...

söndag 17 oktober 2010

Dagens 16 okt 2010

Hello! Varit lite frånvarande idag då min lillsyster är på besök, vi fixade en god brunch tillsammans och har sen segat på soffan och läst varsin bok. Snart är det dags för mat igen det blir fajitas! *dregel*

Jag hade riktigt kul igår! Jag skratta så mycket att jag fick kramp i magen, dansade så att jag faktisk har träningsvärk idag (någon mer som fick det?, jag måste vara sjukt otränad!) och avslutade natten med en halv grillkorv och så blev vi upphämtad av min baby! Jag vet att jag kanske tjatar ut det men jag är såååå tacksam för mina bästisar, ni är underbara!!

Nu ska ni få se hur jag såg ut igår innan jag ska äta igen, lugn jag ska träna imorgon :) SatsAfro, wish me luck jag kommer dö efter uppvärmningen :)

Dagens!
 Över detta hade jag min vita fakepäls jacka och mina svarta scorette skor.
 Stina Goya for Weekday- halsband, Blus/överdel- Monki, Lackleggings- MQ, Bustier & Väska- H&M
Läppstift från MUS!

Nä nu måste det tillagas lite mat!

lördag 16 oktober 2010

Tjejkväll med stort T

 Lets party like the old days! <3

Ikväll blir det tjejkväll med mina bästisar, åh älskar att gå ut med dom! Vi har så kul allihopa, alla andra liksom försvinner från dansgolvet och vi skrattar och dansar i vår egna lilla värld.

Det var jäätelänge sen vi var ute, vad sa Nasse nu igen? 1,5år sedan kanske? Sjukt länge sen och nu är vi äntligen samlade igen!

Men som vanligt som står jag här och har Inget att ha på mig, hur kommer det sig att detta alltid händer mig?? Kollar igenom mina minoutfit- bilder och försöker finna inspiration från vad jag haft på mig innan, vilken konsument jag är alltså. Hur ska det gå för mig om jag ska shoppa kläder varje gång jag ska ut?

Men jag säger detta med handen på hjärtat, jag har inga festkläder!!

fredag 15 oktober 2010

Dagens 15/10-10

Jag blev bjuden på en supergod middag av min älskling idag! Det var så gott allt så att vi nästan rullade hem igen :)


Snart blir det filmmys också!

Dagens Outfit! 

Mössa- H&M (ny!), Scarf- present, Handskar- Present
 På den här bilden ser man verkligen hur naglarna blev, I like very much! Vad tycker ni?

Utomhus Outfit :)

klänning- H&M Trend, Blus/kavaj- Monki, Armband- Jc
 hmm....inne i en röd period maybe? hehehe
Skor - Scorette


Nu ska jag terra min lillsyster lite nu när jag fått tillbaka min röst, el mja min och min röst. Låter så där whiskeyröst aktigt!

Nyinflyttad!

Idag kom min fina kusin över! Vi gick på en långpromenad i höstsolen, det var så vackert. Allt var i rött, gult och orange och jag kände hur min optimism fylldes upp och jag fylldes med mer hopp om framtiden. Jag behövde verkligen komma ut, få känna den kalla vinden mot mina kinder och den varma solen som värmde och fick mig att le under hela promenaden. Vi gick nog runt i 2 timmar minst, Chewie var helt död efter det :)

Tack kusin för att du tar dig ända hit och får mig att skratta :)

När vi gick för att köpa lite lunch passade vi på att kolla lite i butikerna, eftersom jag har shoppingförbud så fick jag bara kolla lite men jag tycker att jag förtjänar lite pepp (this time for real) så när jag hittade nagellack som var fina så köpte jag dom!

Nyinflyttade nagellack
 

H&M Nagellack- Gold & Envy Me
39,50 st
 Isadora- In The Army
39.50 :- Kampanjpris, annars kostar den 69:-
 Hoppas ni inte missar köpa Isadora nagellack nu när H&M har bra kampanjpris på sina :) Syns det att den är armegrön? Blev i alla fall helt kär i den här färgen..eller mja alla blev jag kär i :)

Naglarna 15 okt

 Jag gjorde som Ysl- naglarna, med guld och grönt. Vad tycks?


Nu ska jag ut med min älskade vovve innan jag ska fixa mig iordning, ska nämligen på en date. Med vem? Min älskling såklart!
Ehh, alltså...E! <3

Katten

 
Har presenterat min vovve för er så nu kommer resten av den håriga familjen upp :)

Man får sällskap ibland vid matbordet vid frukost, speciellt när solen värmer skönt på matbordet. Brukar inte tillåta det men jag kände att jag behövde lite sällskap :)

torsdag 14 oktober 2010

Dagens 14/10-10

Nu ska jag ut i mörkret med Chewie, fan vad deprimerande väder det är efter 17. Är glad att jag fick njuta av solen lite idag iaf, hoppas alla dagar är så där soliga och fina på förmiddagen.


Slappis Outfit! Fast det var lika bra då Chewie busade med mig när vi var ute tidigare idag...
Kunde ha valt en annan jacka idag med tanke på tassavtrycket jag fick på min fina vita...jaja :)

Nu går vi ut!

Roligt!

Nu ska ni få se på roligt!

bild.

onsdag 13 oktober 2010

Natti natt!

Är utmattad, har haft en ganska tuff dag.


bild.


Det enda som funkar just nu är kärlek.

Partyskor

För någon som är ute efter en varm partysko som inte är för dyr så har jag hittat den perfekta! (hade iförsej inte skadat om dom fanns kvar i svarta också!)

Reims 329:-

 
från  Nelly.com

Fransar

Ett tag sedan var jag i stan med kusinen, då hittade vi en jättefin väska som jag gärna ville ha med mig hem men inte kunde just då. Efter det så har jag letat efter det överallt men så var det slutsålt :(

Men sen så fick Shop Online in den! Beställde hem den och Voila! Jag har min fina fransväska!

Fransväska i shoppingmodell - 249:-
från H&M Shop Online
Den har axelrem också! Skönt att det finns sånt här ytliga saker som kan få mig att bli glad :)

Ni kommer få se den i dagens också..

Hörs senare igen!

tisdag 12 oktober 2010

Svart

Det är mörka tider, men jag försöker hålla mig kvar vid det lilla ljus som finns kvar.

Tack för att ni finns <3

Lipstick jungle

Jag är en sån som gillar använda mig utav läppstift, gärna när det är vardag också men känner mig oftast uttittad när jag har det till vardags så jag låter bli...oftast. Löjligt det där egentligen, ska man bry sig så himla mycket hela tiden?

Tänkte att ni skulle få se mina favoriter...
 Läppstift <3  Lancome & Make Up Store
Vänster: MUS, Lancome, MUS, Lancome

och så med dom vårdande läppgrejorna...
Jag lämnar inte hemmet utan Rosebud Salvan och är en flitig användare utav MUS Lip Care Mix.

Dagens 12/10-10

Kom på att jag knappt använt ett linne som jag köpte ett tag sedan, varje gång jag velat fick jag höra " ska du gå och döma en match nu?" av min kära sambo. Men nu har han faktisk inte sagt något, kanske ett något uttjatat skämt? hehe

Jag fixade till en tröja utav en cardigan, funderar på att sy den till den formen. Tyckte det vart fint!

Dagens!
linne- H&M Divided, byxor- Bikbok, tröja ( eg. en cardigan)- Gina T, halsband- Day

Väska från NY, pruta riktigt bra på den också :D

Hur har er dag sett ut?
Själv är jag supertrött, den eviga hostan (åh nej inte hostan nu igen) som väcker mig om nätterna. Måste ha sovit max 3h inatt innan jag gav upp och surfade runt.

I have a crush

Jag har letat efter den perfekta ryggsäcken, letat och letat men inte hittat någon. Helst ska den vara sliten och hade jag hittat en på någon secondhand butik hade jag varit mer än nöjd men icke. Nu hittade jag det som kommit närmast perfekt ryggsäck för mig.

Modekungen - Ryggsäck
väska från Modekungen.


Typiskt att den ska kosta 699;-, inget fynd direkt :S

Ysl glasögon på!

Mina nya glasögon!


Ja nu får ni verkligen se mig au naturell, nada smink! Stackars E som inte får se en snygg flicka luffsa runt här hemma, han får bara sjuka, hostande och mycket tysta flickvän.