Sidor

torsdag 30 september 2010

Frustation

Igår när jag träffade kusinen en snabbis (hon som tog korten på mig) så beklagade jag mig lite. Jag vill verkligen ha jobbet, jag tror verkligen jag skulle vara världsbäst där men jag har inte hört något :(
Jag håller fortfarande tummarna för en intervju, sista ansökningsdatumet har inte passerat ännu..

*positivt tänkande nu!*


Min fina bricka från ikea, blev inge vin men lite Baileys ist!

Så här såg det ut när vi fikade till ett nytt avsnitt av House, den serien är så sjukt bra!

Jackjakt del 3.

Hallå!
Fan vad jag tjatar om detta men jag behöver faktisk er hjälp! :) Igår testade jag två olika typer av jackor på H&M, alltså nu när jag bor här där det finns tre gallerior i närheten så känns det ganska omständligt att ta sig till stan men väl där så är det kul eftersom Trend inte finns här borta.

H&M Trend Kappa 799:-

Det konstiga är att alla mina kläder blev blåa på bilden, var tvungen att justera färgen på mina strumpbyxor på photoshop! Mina naglar är i ett grått lack men det ser blått ut! hahaha'

eller

H&M Trend Kappa 999:-

Så vad tycker ni? Vilken var finast? Eller tyckte ni att mitt "vindfynd" var bra? Let me know!

Dagens Tips!

Om du är sugen på ett par snygga leggings så kommer ett hett tips!
Lindex Leggings 

Lindex Shop Online - Leggings
Kostar 199:- fast denna vecka är den din för endast 99.50 ;- så spring till närmaste Lindex nu!

onsdag 29 september 2010

Jackjakt del 2.

Hej Bloggen!
Vet ni, jag hittade jackan, testade den och fyfaaaan vad den satt fult! Jag lovar, jag såg ut som ett tält, ett runt tält? hahaha! Så den var inte för mig, däremot hittade jag en superfin i blått som jag är ganska sugen på. Men hela grejen var ju att jag skulle kunna ha en ny höstjacka som jag inte behövde rolla bort katthår och Chewie hår. Min svarta mycket varma och sköna jacka drar ju tyvärr åt sig så himla mycket hår, ludd från halsduken att när jag sitter i pendeln så skäms jag...det ljuset visar ju allt! Det räcker att man ser sliten ut efter en stressig dag på jobbet men att se ut som om man kom ut ur soptippen är inte okey.

Kom på nu att jag har en gammal jacka som jag inte använt på ett bra tag, hmm.. *går och hämtar den från vinden*

Dagens!

 Strumpbyxor (nya!) Kjol- Divided H&M, Kofta -MQ, Blus- Gina Tricot

Hittade iaf jackan och mja, jag tror jag gillar den igen! Det är nog ganska bra att spara på jackor som man tröttnat på tidigare så kanske det blir ett vindfynd när man behöver förnya sig lite? Det är en gammal french connection jacka som har varit en trogen och mycket tålig vän för ett par år sedan. Sen var det många olika stilförändringar för mig innan jag förstod vad som passade mig. Tur att jag gjorde något bra köp när jag var liten! ( den här jackan är typ hm... 6 eller 7 år gammal *ångest*)

Ni får avgöra, försök bortse att den är skrynklig. Det ska fixas och den är alltså grå egentligen men min webbcam vill få den att se grön ut??



Jag tänkte att jag kanske skulle byta ut knapparna till samma nyans som bältet. Det borde piffa upp den eller vad tror ni?

Idag träffade jag min älskling i Kista C, vi skulle köpa present till min lillasyster som fyller 9år. Helt sjukt hur tiden går fort, har en bild på henne och mig. Det är när jag hälsar på mamma på BB och hon är inte mer än några timmar gammal..åh tiden bara flyger förbi jue! *sentimental* Iaf tillbaka till det väsentliga, det var skitsvårt! Vi stod kollade runt i butikerna i typ 1,5 timme för att hitta Linda kläder, både jag och E tyckte det var svårt men tillslut så hittade vi. Hon är super söt tjej som gillar att leka som pojkarna, klättra på saker och antar utmaningar som hon får från sina killkompis (en pojkflicka helt enkelt) men nu har hon specifikt önskat sig kläder, fina kläder *paff!!* Mode intresset bara slog till tydligen?

Nä nu ska jag slå upp ett glas rött till mig, jag förtjänar det plus att jag har sovmorgon imorrn!

tisdag 28 september 2010

Jackjakt

Nu ser jag att en bloggare har köpt jackan som jag har längtat efter! Är så rädd att den kommer ta slut men jag skrev på hennes blogg så jag hoppas att jag får tips om vart jag kan hitta den.

Nu ska jag ha en romantisk middag med min älskling, det blir gott vin och lyxmiddag. Ibland ska man bara unna sig!

Imorgon ska jag in till stan, måste haffa jackan!

Måndag

Hej bloggen!
Idag har jag sagt hejdå till lillan som sovit över hos oss sedan i fredags, kändes konstigt. Hon har ju varit här några dagar nu och då har man nästan vant sig vid att ha henne här, som att hon bodde här från första början. Nackdelen är att när hon åker får hon alltid med sig något från min garderob men hey det får man väl räkna med lillsyrror? ;)

Jag har dessutom hittat mitt drömhus, önskar bara att man hade handpenningen i bakfickan så att man kunde börja buda men man kan alltid hoppas! Det är visning på söndag och nästa vecka på tisdag, vi ska nog gå och se den på tisdag eftersom jag jobbar i helgen. Tänk om man fick flytta in där? *drömmer mig bort* 
Dopkläder 25 Sept

Allt från H&M (sponsrad? hehe)

I lördags var jag på dop, min bästa vän har fått tvillingpojkar som döptes i en jättefin kyrka här i vår del av Stockholm. Jag blev så rörd när vår fina vän läste upp en dikt hon skrivit när vi fick veta att dom hade fötts, kom en tår faktisk. Jag älskar mina vänner så mycket, dom är som en extra familj som man kan gråta ut hos och klaga över saker hos :D (man skrattar en massa också med dom såklart! )Sen var det fika och vi stannade tills vi var ensamma med Nasse så att hon kunde öppna vår present. Båda pojkarna var sjukt söta i sina dopklänningar och sen var dom värsta stiliga gossarna med sina finkläder. Jag kunde såklart inte motstå att ta upp Oliver och höll honom så länge mina armar orkade trots att jag svettades (vem kunde ana att lillgrabben kunde generera så mycket värme?). Så mysigt att gosa med sötnosen!

27 september Outfit
Leggings- MQ, Stickad Väst och Blus- Gina Tricot

Idag jobbade jag, dom har 10 års jubileum så det är ganska mycket att göra i butiken. Men jag tycker det är så himla kul! Tiden går fort och det är mycket att göra - precis som jag vill ha det. Hade så otroligt trevliga kunder inne i butiken idag och alla hade överseende med trängseln och väntetiden för servicen. Man vet att man gör ett bra jobb när kunderna frågar specifikt efter en, man känner sig så nöjd då. För då jobbar man bara inte utan man gör skillnad. Imorgon jobbar jag också i butiken sen så är jag hemma med eget fram till helgen innan det är dags att jobba i butiken igen.

Ja det var ett långt inlägg, borde skriva fler och kortare va? ;)


torsdag 23 september 2010

Dagens!

Hej bloggen! Idag har jag fått mer gjort åtminstone! Har sökt ett jobb, bara det är jag nöjd över! Har fått veta att jag haft luftrörskatarr hela den här tiden, förhoppningsvis så är jag frisk snart igen och att det inte går ner mot lungorna.. men det känns bättre. Inge feber ännu och jag hoppas att det håller sig. Imorgon ska jag nämligen handla present till Nasses tvillingar, dom små liven <3 Saknar dom, man känner att man missar så mycket när man inte ses varje vecka. Dom växer ju nåt otroligt fort! På lördag är det nämligen dop för gossarna och det vill jag ju inte missa! Efter det så är vi bjudna på kalas för E's kusins barn, får se hur jag orkar men det vore kul att få gratta lilltjejen också.
Dagens!

blus-monki/ linne- cubus/ sammetstights- Bikbok/ Halsband- David&Martin/ Skor- Scorette

Imorgon efter presenthandling är det tjejmiddag i stan, en gammal kompis är på besök i stan (hon bor i Gbg) så lite god mat, skvaller och kanske ett glas eller två gör vi oss förtjänt! Ska försöka ta mig in till stan tidigt så att jag kan jobba lite innan allt händer. Har märkt att jag är som mest koncentrerad när jag är i en stökig miljö, kanske därför jag trivs så bra i en stressig miljö?

Well nu ska jag gosa ner mig bredvid min lilla håriga familj (katt, hund och sambo hehehe)

onsdag 22 september 2010

Värdo

Jaha, vad har jag gjort denna vecka? NADA, jag har knappt rört mig utanför dörren förrutom då Chewie fått sig kvällsprommis (den enda promenaden jag inte dött av). Idag orkade jag för första gången gå och handla kattsand och det var tur det för mina stackars missar är inte nöjd med tillvaron där...

Jag tycker det är en utmaning när jag rör mig från sängen till toan, energin nivån är inte på topp och inte mitt humör heller. Vaknar med huvudvärk för att jag sovit dåligt pga jag vaknar av mina hostningar som väcker hela hushållet.

Jag tycker så SÅ synd om mig själv att till och med JAG har tröttnat. Fy fan vad jag är värdo just nu! Nu ska jag banne mig klä mig fint, spackla på mig lite smink och jag bryr mig inte ens om det försvinner 5min efter då jag måste snyta mig igen. För jag ska känna mig fin och värdefull!

tisdag 21 september 2010

Dagens!


tights- H&M trend, skor- Converse, gammal tröja, bälte- Gina T, linne- H&M

Idag har jag inte gjort många knop, hostat så att ryggen värker. Nysningar och rosslat hela dagen, en perfekt sjukdomsdag helt enkelt...:( Jag hoppas bara att min baby slipper bli smittad annars kommer jag säkert bli sjuk snart igen. Han lyckas alltid smitta om mig, fast jag smittar honom sällan och händer det så smittar jag inte honom igen... han har bättre immunförsvar än mig den jäveln :)

Vet ni? Jag längtar tills jag blir frisk :)

måndag 20 september 2010

tröstshopping....

Gina tricot news

söndag 19 september 2010

Val 2010

Fy fan, vart gick det fel?!

Var det misstag? Okunskap eller/och rasism?

Usch, vilken ångest! :(

onsdag 15 september 2010

Skor skor skor, men vilka?

Okey nu behöver jag verkligen er hjälp så hojta till nu! Jag vet inte vilken av dessa två jag ska beställa, är helt handlingsförlamad och står inför det här valet varje dag (en dag kommer skorna ta slut) och även om det är rätt ytligt så har det fastnat i mitt huvud. Jag kan liksom komma på mig själv att stå och fundera över detta på väg till jobbet, när jag äter, på pendeln, när jag pratar i telefon. Det har blivit ett irritationsmoment nu och för att göra det lite enklare för mig kan ni väl säga vad ni tycker? ;)


Nelly- Kate Boots
Kate Boots SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

eller

Kate Boots SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
från Nelly båda två, kostar bara 299;.

Har ett par i svart redan så båda går inte att köpa hem, så vad tycker ni? Vilken färg ska jag ta?

Nu ska det hända saker!

Nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag shoppa presenter med min älskade E. Men först ska jag förtidsrösta, det är viktigt att göra Sverige den tjänsten! Tyvärr är det mycket svårt för mig att just rösta för en specifik kandidat så jag låter nog bli det men jag vet iaf vad jag ska rösta på för parti. Här hemma är vi inte överens om våra politiska åsikter men vi är å andra sidan inte överens om mycket, förutom att vi älskar varandra Tror vi behöver motpoler för att det ska funka :)

söndag 12 september 2010

Outfit's

Japp nu ska vi se vad vi hittar, är så himla seg idag att det tar typ 3år för mig att få något gjort :)
Jag bjuder på en bild på mig där jag ser helt nollställd ut, min dator verkar också sjukt seg för när jag skulle ta kort med photobooth så fastnade bilden och det var därför den bilden togs. Men som sagt nu ska ni få se en nollställd Pepita!

Torsdagens Outfit

Blus- Gina Tricot, Tights- MQ, halsband- Weekday

Fredagens Outfit


Jeanskjorta- H&M, linne och Bälte Gina tricot och tights med imitations läder- H&M Trend

Dagens! (innan mjukisbyxorna kom fram)

Tights- Weekday, Tröja- Gina Tricot, Halsband- H&M
nollställd? Japps!! Älskar dom här kläderna, mysiga och tightsen var ett kap! På en weekday hade dom rea på dom, kostade bara 100 spänn men nu finns dom överallt för 250;. det ni ;)



Nä nu ska jag nog sova, ögon går ikors :)

NATTIS!

Baksmälla

Hellooooo......
Ursch, jag är så seg! Är glad att jag gick upp och gjorde mig iordning snabbt, ut med älskade vovven och nu har jag intagit soffan med besked! Har knappt rört mig ut fläcken, känner att bara knappa på min mac är en stor ansträngning. (ingen rättstavningskontroll nu) Men jag har surfat runt en massa och hittat en klänning jag vill ha från H&M.


Snygga frida har nämligen den!

Sen kom jag på att jag inte lagt upp några bilder på mina kläder dom senaste dagarna...skäms på mig! Gör ju mig en otjänst,tycker det är kul att kolla igenom mina outfits och få inspiration dom (många) dagarna då jag inte alls vet vad jag ska ha på mig :)

Ska fixa till så får ni se :)

torsdag 9 september 2010

Ingen bra dag idag..

Hej Bloggen!

Känner att jag vaknat på heeelt fel sida idag! Har så mycket tankar som snurrar runt i huvudet, vad är rätt och vad är fel? Hur kommer det sluta och kommer det överhuvudtaget sluta? Är jag dumdristig eller bara feg?



Nä nu ska jag ut i solen med min prutt och se om jag kan skaka av mig den här obehagliga känslan i kroppen. Solen brukar göra gott ellerhur?

Ikväll ska jag till jobbet igen, imorgon är jag ledig. Då ska jag träna lite hade jag tänkt :)

Puss

onsdag 8 september 2010

Tjejkväll

På fredag kommer mina fina tjejer över för att käka god mat och bara flumma som vi brukar göra. Undra om Ninas bebisar en dag kommer beklaga sig över hur omogna och larviga mammas vänner är när dom har sina middagar. Vi kommer alltid att ha varandra, älskar er så himla mycket!

Så nu ska det planeras middag och efterrätt och några glas vin ;) Stackars Chewie som kommer få lyssna på vårat kackel, E då? Jo han har jag bett hålla sig undan, hehehe

måndag 6 september 2010

YSL Rock & Baroque

Så här ska jag måla mina naglar idag, i den blåa kombinationen. Helst hade jag velat ha det i guld men inge guldnagellack :(

YSL Rock & Baroque

Coola kombinationer va?

torsdag 2 september 2010

H&M Shop Online & Monki!

Nu ska ni få se vad jag fått hem!

Monki 300:-

Nu fick jag hem toppen jag verkligen ville ha hem, är så nöjd! Min baby tycker det är en av det finaste jag köpt på länge- och det är ju bra betyg!

H&M Shop Online


Strumpbyxor är räddaren i nöden kalla dagar som dessa...

och så fick jag hem....

Leo Skor!

dock är dom rätt smala så ta en storlek större och så är dom en aningens hårda :S Så det gäller att gå in dom :)

Sen fick jag faktisk hem mina Nelly skor idag! Sjukt bra service eller vad!? Det tog 1 dag att få hit dom, med H&M fick jag vänta i 5 dagar när dom skickat paketet. Ni ska få se dom på, men jag är så himla nöjd. Så snygga så sköna och med skopåsar så att dom håller sig fräscha. Tog en storlek större på dom också.....frågan är nästan om jag fått storlek 38 på mina fossingar för 37 hade varit för tight :(

Världsvan

Ja, just nu känner jag mig världsvan. Känner mig som en karriärskvinna som har så mycket att göra att jag inte ens kan sitta i ett kafé utan att plocka upp min laptop. Men icke, jag har att göra men inte så mycket att jag måste hetsdricka kaffet och prata i telefon medan jag får i mig lite fika. Utan jag sitter och väntar på kusin som är sjuuukt sen, nu får väl jag igen lite :) *tidsoptimist*

Har suttit i möte i Bromma innan och det gick faktisk bra. Jag är nöjd med resultatet och tror att vi äntligen kan knyta ihop säcken, det som är så kul med att ha dessa möten är alla nya idéer man tar med sig därifrån. Hur enkelt vissa saker kan bli bara genom att bolla idéer!

Nä nu ska jag fortsätta med jobbet!

Ps! Jag är så himla kissnödig, men så har jag köpt en gigantisk latte och pallar inte ta med mig alla väskor in till toan...hur ska detta sluta? Med en pöl vid mina fötter kanske? hahahah

onsdag 1 september 2010

Monkiworld

Den här outfiten vill jag ha, allt från Monki!



Det som jag helst av allt vill ha är "klänningen" dvs den långa blusen och blusen över som ligger draperad över klänningen.

Vilken färg tror ni är bäst? Den mörkblå el den lila?

Monki dress

H&M Shop Online

Har fått hem mina grejer nu, jag äääälskar allt!! Ska visa ikväll!

Dagens Tips!

Skor- Kate Boots
Kate Boots SEK 279, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Super snygga och enkla ankelboots för ynka 279:- kronor från Nelly

TAGET!