Sidor

måndag 30 augusti 2010

Kamel

hahahahaha, jag kommer se ut som en kamel i höst! *inventerat i garderoben*

Åh vad jag ångrar mig!

Var inne i stan med syster min idag, tror ni inte att vi stöter på ett flertal saker som jag hade velat ha hemma? Men jag hade knappt ätit något, sovit ca 4h och var allmänt icke shoppingsugen (hur nu det går till?) Så jag köpte inte hem tre saker som jag nu ångrar, en var en blus/topp från Monki , åh vad jag är dum! Ett armband från H&M (var skeptisk eftersom den kostade 99;- men den var ju klockren!) och en klänning från Zara ( vill egentligen inte stödja ett företag som Zara men vad fan, den var ju så himla snygg!!!) Men så lägger man ihop allt man vill ha och upptäcker att man kanske måste tänka på ekonomin? NÄÄÄ!! hahaha toppen från Monki kostar 300:- Armbandet 99;- och klänningen 279:-...okey jag kan klara mig utan armbandet men faaaasiken också! Kommer gå runt och tänka på dom sakerna nu, aja bara att önska sig det :)

Men jag kom inte hem tomhänt! Jag köpte Nödvändiga saker faktisk (ser du mamma, jag köper inte bara festkläder ;) ) som eeeh.... ett brunt bälte från Gina Tricot och ett par ljusa leggings med fake skinndetaljer. Sen så köpte jag två bastoppar från H&M för ynka 49,50 :- styck, himla fina toppar som är lite längre i modellen.


Toppar- H&M 49,50:- / Leggings - H&M Trend 199:-


Kanske en bättre bild på leggingsen?


Hm, inte så smickrande bild på mig dock, ähh jag är fin ändå ;)

och detta hade jag på mig i torsdag :)

Dagens

leggings- MQ, tröja- Gina Tricot, Glasögon - Prada

Så där ja, nu så ska jag mysa ihop mig i soffan med vovven :)

onsdag 25 augusti 2010

Styla min lillsyster

Om jag fick önska saker till Lillans Höstgarderob så skulle dessa saker vara några utav dom. Ungdomligt och modemedvetet, något hon kan ha på sig i skolan som inte ser för festligt ut. Frågan är nu: vad hon tycker själv?

Lillans höstkläder


Nyårs klänning...

eller så kanske en Paris klänning? Kan se mig (i en smalare variant av mig...hm hur kommer det sig att när jag tänker mig i den så är jag inte bara Smal utan Lång också?? hahaha) ha den på mig i ett kallt Paris med snöflingorna som ramlar på mina kalla kinder när vi går från en butik till en annan och shoppar oss julklappar.... Vi ska nämligen försöka ta oss till Paris iår, tror det blir i December så då fååår man shoppa julklappar (till sig själv?).

H&M Party Kollektion 2010- Red Dress

Party Dress 2010



Den här vackra skapelsen har nog inte kommer ut ännu, men ser ni den så hojta!

söndag 22 augusti 2010

I wants it.....


bilder från H&M.com
I want to call it mine and I shall love it...

fredag 20 augusti 2010

Wishlist och lite till...

Wishlist 200810

Gina Tricot- ryggsäck och blusen, Monki - Klänningen, H&M shop online- skor, strumpbyxor och tröja.

Klänningen och blusen har jag inte köpt ännu, mest för att jag är så osäker. Tror jag måste börja tänka på höstskor och en höstjacka. Brr! Tråkigt att det blir kallare, men kul att kläderna blir roligare att bära. Under sommaren har man bara på sig det första bästa, har även iförskaffat mig en till fake pälsjacka fast denna gång är det en brun, hm...kanske matchar min Chewie för mkt?

tisdag 17 augusti 2010

Bebisar..

Dom borde ha en varningslapp på sig:

" Om du håller mig så kanske du blir extremt sugen på att skaffa en egen..."

Så söta, så fina och så mysiga, trots att mina armmuskler fick jobba så att jag blev svettig så var det värt det! Fina fina bebisar!!

onsdag 11 augusti 2010

Förändring?

bild lånad från Marcella
Kolla hur snygg är inte Marcella i sin nya frisyr? Jag ska också klippa lugg har jag bestämt mig, fan måste ju göra någon förändring i mitt stora trollhår....

Bloggtorka

Sorry, har bloggtorka. Komme rinte på något kul alls att skriva.

En fråga, får ni också rysningar när ni använder nagellacksbortagare på era naglar? Får världens gåshud...brrr

Sola och Bada

SNÄLLA ÄLSKLING TA MIG TILL GREKLAND!!

måndag 9 augusti 2010

Grubblar..

Men istället för att vara en pessimist får ni njuta av en amatör inspelning :)


Jag gör ett gästspel men försök ignorera den, jag sjunger med rösten och inte med "magen" hehe

Låten heter: Jar of Hearts och hon som gjort låten heter Christina Perri. Underbar låt!

Onödig info: skulle till laddaren då min Mac nästan är urladdad, på vägen dit var jag tvungen att gå runt tre olika djur som låg och sov i vägen, en i sovrummet, en i badrummet och sist en vid köket :)

fredag 6 augusti 2010

Drömmar

Alltså jag vågar fan inte se Inception, den kommer säker få mig att tänka för mycket på drömmar. Tyvärr är jag en så kallad för "känslomänniska" eller vad andra med mycket ont sinne kallar för "drama queen" höhö, men jag påverkas mycket av mina känslor. Drömmar som är sci-fi kan jag uppskatta eftersom jag VET att det inte är verkligt, det är liksom som att se en coolt rulle fast i huvudet. Men när en dröm innehåller karaktärer som har/finns i mitt liv så börjar drömmer påverka mig så pass att jag vaknar och ligger kvar och känner efterdyningarna av mina känslor som jag haft i drömmen. Drömmer dom också så om mig? Betyder det här något? Borde man höra av sig? Varför drömde jag om just den personen? - Men det är å andra sidan mycket typiskt för en tjej att ÖVERanalysera men ändå, avskyr när jag drömmer sånt här för då påverkas jag resten av dagen. Önskar att jag hade mycket att göra idag för då kanske jag skulle slippa tänka på det?

Lite sånt man ibland måste skriva av sig....