Sidor

fredag 29 januari 2010

Närbilder på färgen

Min kära kusin sa att man inte kunde riktigt se färgen på håret så nu tog jag nya bilder så att ni kan få se hur det ser ut! :)

torsdag 28 januari 2010

Ny frisyr och ny färg!

Okey nu syns det inte sådär jätte mycket på bilderna men det syns verkligen irl! Färgen är superfin och jag är så nöjd! Satt hos dem från 12.-14,40 så det var bara att rusa hem och slänga i sig lunchen medan jag sminkade sig. Kan säga att det inte var så lyckat, blev en tugga mat och sen ombyte och sminkning (fast orkade inte med mascara det blev snabb sminkning)

Dagens

sonia rykiel klänning, tights från lindex (jag är kär i dem...kommer slita ut dem till max), cardigan från gina t och halsband från David&martin, brills från Prada.

Så har jag satt på mig mitt nya nagellack! Jag är så nöjd över färgen, trodde inte många skulle lägga märke till den men jag har fått komplimanger för den på jobbet, kul! :)

Essie- Spring collection.
(tydligen så var jag otroligt slarvig med lackningen men det får ni bortse från ;) hehe )

Eftersom jag har haft en snedbena nu fram tills klippningen så blev det inte klockrent med luggen på den här bilden ovan men nu kan ni se bilder på frisyren i dålig kvalité.


ser ni hur misslyckat sminkningen vart? (vilken sminkning- typ)

Nu ser ni verkligen hur det ser ut! *ego ego EGO*

Nu ska jag kela med mina hårbollar :)

måndag 25 januari 2010

Shopaholic...

Jaha? Det är väl bättre än narkoman? ;) hehehe

Imorrn ska vi lämna in Chewie prutt skrutt hos vettisen för att ta bort dem dumma tonsillerna och i samma veva ska vi lämna in Hampus för rakning. Eftersom min storsyster fått låna min kattväska så kände jag att det var dags att köpa en riktig bur i plast. Men på väg till Zoo:et så inser jag att jag visst har köpt en kattbur, kunde se hur jag bar den hem och vad som hände på vägen hem men minns inte alls var jag lagt den.

Som jag sa till min syster: " Kan inte skaffa barn, kommer glömma bort dem"

Nu när jag skrev detta tänkte jag kolla om jag kunde hitta den, men smartot kan inte komma åt förrådet. Insnöat, letade efter en skyffel att skotta upp all snö med men inget att finna. Sluta med att jag kämpar med en kvast som gick sönder, en hund som springer ut och rullar runt i snön (nästan hgräver sig in i snön) och så faller jag handlöst ner i snön. Nu har jag torktumlat mina fina tofflor så dem är varm och sköna- men ingen kattbur!

På onsdag ska jag färga håret! No more..


Jag ser ut som ett hårmonster, hår överallt!


fredag 22 januari 2010

Onödiga saker

Nu ska ni få veta saker som jag tycker är kul, jo för att det är min vardag. Det är livet för mig och det kan ge mig skratt, gråt och ilska men framförallt liv.

Idag kom jag på att jag inte klarar mig utan extra jobbet, jag kommer försöka hålla kvar det med näbbar och klor för jag är så glad över det! Jag gillar att jobba för mig Men inte att jobba fööör mig själv..ensam...framför en dator...ALL THE TIME! Nej, tacka vet jag för fina kollegor som får mig att skratta och känna mig mänsklig.

Två, baby skulle inte klara sig utan mig. I flera dagar har han klagat över att hans hemmanycklar är borta, bortblåsta finns ej att finna Någonstans. Han har tom anklagat mig för att tappa bort hans nycklar (alltid med en humoristisk glimt men fortfarande en underton av seriositet). Varför vet jag inte för jag klarar mig bra med mitt egna par nycklar. Idag när jag var som mest stressad (berättar nedan) så gnäller han som ett litet barn om att vi måste dela på nycklarna och att jag Måste hjälpa honom leta efter nycklarna. Jag frågar vart han har letat och han påstår: "Överallt..dem är borta, måste ha tappat dem när jag var ute och gick med Chewie eller nåt". Eftersom jag var så stressad så gjorde vi en deal, om jag hittar dem får han gå på en långpromenad med Chewie. Jag går till hans datastol (som han spenderar 80% av dagen på) och lyfter på munktröjan som hänger på ryggstödet..tar in handen i fickan och tar upp hans hemma nycklar. TA DAAA...Hur han skulle klara sig utan mig vet jag inte?

Tre, idag var vi på kursen. Mycket teori som ska tillämpas men det berättar jag mer om sen! Var skakis på vägen dit, på väg hemma så mådde jag riktigt illa, efter lunchen vart jag helt utmattad och sov...vakna sent och stressade på mig kläder och smink (hey! jag heter Clownen Pepita numera...varför insisterar jag på att kladda på mig för mycket smink när jag ser trött ut? Det är som att poängtera hur hemsk man ser ut! Typ..TITTA PÅ MIG). Men på vägen till jobbet så snurrar allt, magen är i uppror men nu har jag fått i mig lite Cola och det känns bättre. Jag ska INTE HA VINTERKRÄKSJUKAN IGEEEEN!! Nää, jag ska baka idag...Igen tror att det är abstinens, hmm vad hände med träningen egentligen?

puss!

ps! min kusin är ond...DS

PS 2 jag skriver med brytning...märkte det nu när jag läste igenom texten hahaha..jag bryter inte alls annars men i texten så bryter jag...hur är detta möjligt? Korrar sen...DS

torsdag 21 januari 2010

Pirrigt värre!

Det finns två saker som håller mig vaken just nu fast jag borde störta i säng, en är att jag såg Asos Black och bara måste dela med mig av min dröm och att vi ska på en minikurs med Chewie imorgon och jag är nervös...mest för att jag inte ska vara nervös.. det är ju meningen att jag ska vara "calm and assertive" *härmar Ceasar* Men det är det som är kruxet, jag ska nog vara "calm and tired" imorrn istället då orkar jag inte vara trött :)

(nu kom jag på att jag måste avboka lunchdejten..fan)

Så nu får ni se vad jag vill ha i min garderob....för det verkar som om jag kommer ha mycket plats framöver! Maybe babyyy


Bild lånad från glamour

Tror det är en perfekt gå på bröllop klänning va? I år ska jag på bröllop minsann! Min moster ska ge sina löften (äntligen) till sin kärlek.



Bild lånad från glamour

En fin väska att ha till..alla sommar plagg?



Bild lånad från glamour

Den här vill jag fira något i...kanske blir nåt att fira i sommar? ;) Jag kan tänka mig ett dop? Två underbara bebisar? (INTE mina)


Bild lånad från glamour

den här jacka SKA jag ha...en belöning efter mycket slit! Med ett brunt skärp...mucho najs!





Bild lånad från glamour

Tycker den här är så elegant men ändå feminin! Inte ett måste men jag gillade den skarpt!

Vad tyckte ni? Nåt finns att ha på asos nya kollektion? För att se mer utav den se här.

Visit med minnen!


cardigan- gina tricot, blus- vero moda, tights- lindex, halsband- hm herr.

Idag var jag på besök i en stad jag bodde i under mina första 6 år i Sverige, det är alltid lika kul/jobbigt att ta sig dit. Man fylls med både minnen av glad natur och tråkiga minnen, men det var värt resan trots att jag plågade mig med lite vaxning!! *ouch* Men nu är dem lena och fina, hoppas jag slipper använda rakhyveln på ett tag :) Tror baby kommer uppskatta det mer..hehe

Vet ni? Nu är min fina Eurasier kille min..bara MIN (och babys såklart)

tisdag 19 januari 2010

Dagens 19 Januari 2010

Idag hittade jag en klänning på rean, den kostade 249 ord pris och fanns i samma modell fast i randigt också fast till helpris. Nu kostade den iaf 100:- ( sen passade jag på att köpa hårnålar och hårsnoddar...fattar inte vart alla tar vägen?!)
Svart/vit Klänning H&M Trend

(trött trött trött, ovanligt mycket att göra på en och samma dag)

Sen så hittade jag ett par skor på Belles Shoes, allt i butiken kostade antingen 99:- eller 199:- så jag kom hem med dessa...

Boots med Nita- Belles Shoes 199:-


Jo jag vet, nitar nu? Men jag behöver desperat ett par boots nu eftersom mina kängor sjöng på sista versen. När snön smälter så kommer jag kunna använda mina andra fina skor, men just nu halkar jag omkring bara.

Vet ni? Nu har jag ganska mycket att göra, mitt företag har saker att göra hela tiden och det känns bra. Vi kanske äntligen kan slappna av lite? Sen så kanske det blir lite mer förändringar för oss men jag säger inte mer än så :)

Hur ser er vecka ut? Berätta! Har ni några planer för veckan?

måndag 18 januari 2010

Baka en kaka!

Jag har precis bakat den godaste mest lättbakade kakan någonsin! Kladdkaka- mums!


I mitt hjärtformade bakform!
Nu väntar jag på att den ska kallna lite så att jag kan sleva på en bit och hälla upp ett stort glad med kall mjölk!

Har haft en stressig dag, vi missade helt klockan för lunch och kom iväg för sent och för griniga innan våra leende kom upp igen efter maten. Jag känner att jag förtjänar en hembakad kladdkaka eftersom jag slitit så! :) *hade inte spelat någon roll vad jag gjort men jag hade bakat ändå*

Kom på att jag kan stryka saker ur min to-do lista :) Nu är storstädningen fixa och jag köpte en fön till chewie idag.

söndag 17 januari 2010

En sen outfit!

Som jag bara slängde på mig när jag städat klart och jag älskar den. Vet inte riktigt varför men jag tycker den är så skön och fin! Tyvärr har jag inge smycken till som jag tror kan få den att bli riktigt cool men ni får se ändå ;)
Min fina myspys klädsel!

mysiga kläder!

Vill även visa er mina nya nagellack!

Jag är helt kär!

Söndag- en härlig slapp dag

Men nu innebär det städning! Ville bara visa hur fin Sonia Rykiel korsetten är!


cardigan- gina tricot, byxor-åhlens, korsetten- sonia rykiel

Sen kan jag meddela att Lookfantastic var grymt bra! Jag beställde förra lördagen och så fick jag hem allt i fredags :) Allt var bra paketerat och snabb service, dem hade dock glömt att packa ner en ansiktskräm från Dermalogica men dem svarade snabbt på mitt mail och skickade hem den i fredags- vi får se hur lång tid det tar!

Lookfantastic.com- Betyg
Vad beställde jag?
ID Mineral Foundation- Medium Beige (ca 450:- i butik) betalade 211:-
Bare Escentuals refill borste (ca 350:- i butik) jag betalade 187:-
Essie 4-pack nagellack (ca 310:- i butik) jag betalade 154:-
Essie apple green (ca 120:- i butik) jag betalade 86:-
Dermalogica Skin smoothing creme (ca 620:- i butik) jag betalade 360:-
(fick essie fotgrej för att måla tånaglarna)

Hur nöjd är jag? SUPERNÖJD! dem får 4,5 i betyg (dem skulle ha fått fullpott om dem inte hade missat ansiktskrämen)

torsdag 14 januari 2010

Dagens outfit 12 Januari

Hej på er! Hur var er dag? Min har varit ganska orolig, min lilla baby Chewie är dålig igen, han hostar och harklar sig som aldrig förr. Fick ringa runt en massa för att kunna boka in honom hos en veterinär som jag blev rekommenderad att besöka. Vi får väl se hur det går, ni får hålla tummarna!

Imorgon kommer nog mycket att lösa sig, veterinären kommer ge mig svar och sen så blir det fest hos kusinen! Wohoo, äntligen blir det fest! Funderar på att dricka champagne igen - vilken nörd man blivit! Sen att det blir singstar blandat med Let's Dance med tjejerna! Vad jag ska ha på mig har jag inte hunnit välja ut ännu..men det ska ni få se imorgon.

Dagens Outfit


Att man aldrig lär sig att ha på sig en SVART bh under en svart t-shirt..


Mina glasögon är från Vasuma, halsband från gina tricot (finns på rean nu) och cardigan, leggings från MQ.

Jag tycker det är snyggare att se outfit's med skor men jag lyckas aldrig få en bild med skorna på, eller övertyga killen om att ta kort på mig då ;)

onsdag 13 januari 2010

Suddiga bilder med Photobooth

Nu ska ni allt få se vad Pepita slängt på sig idag, kunde inte låta bli att använda mina fina nya t-shirt som jag fick av kusinen.

Dagens Outfit

Man får se min lilla Chewie ligga i närheten också :)


Armbandet är två ormar- super fint! Fick det i födelsedagspresent.

bättre överblick kanske?

Har på min halsband från lindex (present från porslindockan), svarta trend tights, cardigan från Gina tricot.

Tips! Skönhet

Hello mina kära!
Har en liten paus just nu, tänkte bara tipsa er om en sajt! Har ni som jag ett beroende av produkter som egentligen lämnar en lite halvt bankrutt? Då rekomenderar jag denna sajt!


bild från lookfantastic.

Jag har beställt där med min kusin, ID mineral foundation till halva priset, Redken shampo till kanon priser och nagellack från Essie till H&M priser. LOVELY! Tyvärr vet jag inte hur servicen är ännu då sakerna ska komma nästa vecka (förhoppingsvis). Men dem har fortfarande rea men den tar slut den 15:e Januari så skynda och fynda! Frakten är inte heller dyr så du spar som bara den!

Jag blev iaf super glad när jag hittade den här sidan, så jag hoppas du får lika mycket användning utav den som jag fick ;)

PS! När jag får mina grejer så visar jag vad vi beställt! DS!

Kaos

Idag är det kaos hemma, nu har vi skjutit upp städningen så att det räcker och blir över. Ska fixa en latte och sätta igång diskmaskinen. Vet att jag kommer ha mycket att göra på jobb fronten idag också!

( hann inte ens posta den här förrän jag hade 5 nya mail på jobb mailen!- är sjukt nöjd! )

tisdag 12 januari 2010

Sena julklappar och fynd!

Idag var jag hos min moster och fixade fötterna, hon har en salong i norrtälje som heter Norrtälje Fotvård. Mina fötter känns som nya och är lika lena som baby fötter :)

Efter det så hade jag bokat in en dejt med min kära kusin, vi skulle ta en fika och så skulle jag få min julklapp! Varje gång vi setts så har vi glömt julklappen, men nu fick jag äntligen den! Och vilka fina julklappar jag fick! Alltså gumman, tack så himla mycket det var perfekt! Vill ni se vad jag fick? Tänkte väl...

Julklappar från bästisen

David & Martin Halsband




Weekday T-shirt



Sen så var jag förbi Sollentuna centrum igår, dem hade blusen jag ville ha! Fast istället för 359:- så hade dem sänkt priset till 99,50!! Så då fick jag mina fina blusar i vit och svart för ett kap! Kollade på vero moda i täby och så visade det sig att det kostade 299:- hos dem. Dem sa att det var en nyhet i butik och inte skulle reas ner så jag är riktigt nöjd!! :D

Vill ni se dem på?

Vero Moda-Volang blus Fulla l/s shirt

Fast det ser lite knas ut på bild faktisk, men den är så himla fin! Får ta nya bilder sen när jag ska använda dem. Orkade bara fota den vita på ;)

Sen köpte jag en klänning efter jul som jag aldrig visade upp

H&M Trend klänning

Min baby krympte min andra ljusa nästan likadana klänning så det blev en ny!

Syns det att jag är i en "volang" period? ;)


fredag 8 januari 2010

Nyheter i garderoben!

Sådär nu har jag faktisk fotat mina nyheter, fick fnatt och klädde på mig och gick till gallerian runt hörnet. Trodde alla rea-kap var borta med till min förvåning fanns det jag letade efter...fast inte min blus...buhu!( fast "hurra"- för plånboken)

Nyinflyttade kläder!

tvinad blå chiffong kjol från Veromoda REA 149:- (299:-):


Randig tunika från Gina Tricot (149:-)


Ljusgrå Cardigan från Gina Tricot (149:-)

Behövs dock typ strykas eller nåt, den har fickor vid vardera sida.


Svarta leggings med läderdetaljer Lindex REA 134:- (299:-)

Hur sköna som helst- så fannas det bara EN kvar i min storlek :)

Så jag är nöjd och känner att jag är värd detta efter ett år som inte börjat så värst bra för min del ;)

Vad tycker ni då? Var det bra köp?

To Do innan Januari är slut!

Har lite saker att få gjort innan januari är slut så jag tänkte att jag skriver av mig här så får ni förhöra mig så att saker blir gjorda! ;)

1. Duscha Chewie
2. Duscha Affe & Hampus
3. Köpa en Fön
4. måla lägenheten (min gamla)
5. Storstäda och plocka ner alla "Jul"-saker
6. färga håret

Well det är dem stora jobbiga sakerna jag kan komma på nu! :)

Skratta lite

torsdag 7 januari 2010

Ännu en sjukdom!

Jaha, nu har man tydligen dragit på sig en förkylning! Det var så länge sen jag snorade och hostade att det känns konstigt! Innan var jag van, hade en förkylning varannan månad. Men det var 1år sedan sen dess har jag hållt mig undan sjukdomar. Det var säkert för att när jag prata med Nasse så skoja jag om hennes dåliga immunförsvar! Men nu är jag lika kass jue, karma! Men hon är ju gravid jag ska VARA FRISK JUE! Nä nu ska jag fixa lite frukost fast jag bara vill sova, kan säga att morgon promenaden med Chewie INTE var så värst kul idag.

Killar!! Titta på dem här snygga skjortorna!
249:- kostar skjortan under och den över kostar 149:-- båda är super coola!

onsdag 6 januari 2010

Inspiration på högsta nivå!

Detta kan man inspireras och sukta efter, åh nu längtar jag till sommaren! ( tror promenaden med Chewie bidrog lite till det..) Detta är en summering utav sommarens trender.

Bild lånad av Emsedge

Visst var det en bra bild?

Nyheter i garderoben...

Jag har varit ganska dålig på att visa mina nya köp på sistone men nu framöver ska jag visa! Jag har bland annat köpt en jätte fin väska från gina (tror den e gammal) men då etno modet kommer i sommar så kommer den passa utmärkt. Åh, jag saknar till sommaren, solen och dagarna på altanen med musiken i bakgrunden. Nu har man nariga torra läppar då man går ut med Chewie ofta, sen har man en varm kille som inte alls tycke det är kallt hemma så jag går runt med tjocka tröjor och täcket runt mig hela tiden! :)

Detta kommer vara mina framtidsköp!

The Garden Collection
Hm kommer satsa miljövänligt!
Kollektionen,kommer innehålla mycket blommigt, chiffong och tydligen mycket flower power allt tillverkat i ekologiska eller återvunna material.
Kollektionen släpps i mars!

Dessa material har använts i "The garden collection by H&M":

Ekologisk bomull:
Är bomull som har odlats utan användning av farliga kemikalier.

Ekologiskt linne:
Är lin som har odlats utan användning av farliga kemikalier.

Återvunnen polyester:
Är polyester som har tillverkats av PET-flaskor eller textilavfall.
Tencel:
Silkeslikande, förnybart material som har tillverkats med minimerad miljöpåverkan.


Bilder lånad av Glamour.se









I like it very much! Inte nog med att det är riktigt fina kläder så är det dessutom miljövänligt! Fortsätt så H&m, hoppas dem andra kedjorna kommer efter.

måndag 4 januari 2010

Så nu är det uppe!

Nu ska jag försöka mig på min första auktionering!
Mina älskade finaste skor från Din Sko har inte blivit så använda (två gånger, varav en gång var totalt 15min) så nu inser jag att det är dumt att behålla dem. Så nu finns dem uppe på seconds.se, vill du köpa dem får du gärna lägga bud här.

Säljes: din sko boots- balenciaga inspirerade!



dem är i storlek 36 men passar en 37:a så har du ett bra hem för dem så hojta till! ( frakt betalas av köparen).

SÅLDA

söndag 3 januari 2010

den här blusen vill jag ha!

exakt den här fast den ska vara större i storleken.


bild lånad av veromoda.com

Nu har jag äntligen fått i mig mat, men det innebar också en massa magknip(!?) så nu ligger jag i soffan och ska slötitta på tv medan min vovve snarkar brevid...

nattis!

Stackars miiiiig...

ooohh vad jag känner mig ynklig!
Nu känner jag mig som den minsta varelsen i världen, så ynklig och sjuk..ska få i mig lite mat nu och hoppas jag får min energi tillbaka.

Nu tycker jag att jag förtjänar en fin blus som jag kikat på...


den vill jag ha i stoor storlek så att den går längre ner, testade den på Vero Moda. 349:- och i creme vit!

lördag 2 januari 2010

Sjukling...

tror ni inte att jag påbörjar det nya året med att få en släng av vinterkräksjukan? KUUUL, nu har jag "bara" 38,4graders feber och kan sitta upp en stund. Har vart väck sedan igår, mycket vatten och nyss fick jag i mig lite bröd. Men herregud, nu vill jag bli frisk! :(

Tänkte bara tipsa om Avatar, var och såg den med min baby. Vi såg den i 3D och snälla, har ni pengar/en biobiljett över så gå och se den! Vacker som bara den och otroligt spännande!
Betyg 5/5.

Jahapp, nyårs outfit:en? En sjuktdålig bild får ni men då ser ni vad jag hade innan jag dog i sjukdomens värld.

TITUUUUT! ( tråkigt att man inte ser sminkningen)
allt bestod av h&m's verk utom skorna som kom från din sko.

borde ha försökt få på mig den i mindre storlek, den töjde ut sig otroligt mycket!

Innan jag blev sjuk så slagga vi över hos baby's lillsyster, dem har en stor uteplast med stängsel. Så chewie älskar att vara där, tror ni inte att han smet? Han var ingen snäll ponke men jag berättar mer sen eftersom jag nu är helt DÖD!