Sidor

fredag 28 augusti 2009

Hektisk dag

Idag har man sprungit (åkt) runt överallt och insett att teknikens värld inte alltid är på ens sida. Vi har försökt hitta till en vissa plats idag, men fick fel instruktioner på Eniro, gps:en som låg i bilen hade laddats ur, E's mobil kunde inte gå online då E inte har installerat wap på hans nya sim-kort och min gps sa att vi befann oss någonstans i Tjeckien. WHAT?!?!

Efter både skratt och frustrations tårar så insåg vi att vi inte skulle hinna till mötet, vi ringde och berättade hur allt bara gick emot oss. Tur för oss så hade han all förståelse och vi kom fram till att skjuta upp mötet någon timme och skulle ses där vi båda kunde hitta. Så jag och E gick och åt en god sen lunch, sen så tog vi det lugnt och försiktigt tills tiden var inne. Det gick JÄTTEBRA! *pustar ut* Förutom att man skäms över att man var tvungen att skjuta upp allt så var man lagom nervös över resultatet- men han var grymt nöjd och fick oss att känna oss nöjda. Så det vart tillslut en bra start på helgen! Hur var er dag? :)

Vedungs pizza i Alvik- är du där i närheten så ät där. Super gott!



Ringde dessutom kenneln och kom överens om att vi skulle ses på onsdag kväll för att få träffa valparna (som vi inte kommer kunna ta hem...) Men jag är så glad att vi ska få mysa lite med sötnosarna, en tigerkaka ska man nog ta med sig.

torsdag 27 augusti 2009

Lindex- A. Wang liknande väskan har kommit ut i butik!

Ja, nu har den efterlängtade väskan äntligen kommit ut i butikerna. Har själv lagt undan den för att hämtas upp lite senare idag, hann dock ta kort på skapelsen innan jag gick. Hade bara vägarna förbi då jag skulle hämta upp mat så bortse från mjukiskläderna ;)

Lindex- Wang Väskan



299:-, nu i butik.

onsdag 26 augusti 2009

ANNONS

Filmmys!

Glömde tillägga, läste på Colorelles blogg om att hon älskar att kolla på kostymfilmer när hennes kille inte är hemma. För mig är det dock inte kostymfilmer som är min grej utan sci-fi och action! Min baby gillar nämligen drama hellre än action och delar inte min fascination för Sagan Om Ringen Triologin. Jag ser om den varje halvår,,,älskart!!

Denna film tittar jag på JUST NU.

Sagan om Ringen: Konungens Återkomst


LOVE IT! (snart ska vi se District 9- whohooo)

Seglingen

Gick väl ganska bra, är lagom mör i kroppen idag kan jag meddela.
Men vi hade strålande sol och skön medvind :) Så vi seglade på och låg i en vik en hel dag och bara njöt och njöt, drack god spansk öl och åt goda mackor. Lyssnade på härlig musik och somnade till det kluckande ljudet som båten avgav sig mot vattnet...MYS!

God öl!


Jag lekte modell....gick väl sisådär :)

Grabbarna ( och E's pappa) hade bra koll på båten...


Och så en poser bild på mig och den underbara segelturen ;)



Idag testade jag den här västen som jag så gärna ville ha med mig hem, 149 kronor på Divided. Den SKA med mig hem någon dag iaf...


Dagens Outfit

cardigan- gina tricot/ vitt linne- H&M / Leggings- H&M Didived/ Skor- Converse/ Halsband- MQ/ Nitarmband- H&M barnavd.
Är väldigt nöjd med vädret, igår var det strålande sol så att man kom hem med en röd näsa och brunbrända ben, idag skulle man springa omkring butiker och då ville man inte missa bra väder. Så regnet bara öste ner, häärligt! Och på eftermiddagen bjöd dagen på sol, det avnjöt vi med grekisk avhämtningsmat.

Hur var er dag?
Puss!

måndag 24 augusti 2009

Vind i segeln..

Jahapp, då ska vi segla imorgon. Förhoppningsvis är det bra väder och tillräckligt mycket vind utan att det blir för kallt! :) Äntligen säger jag bara, har inte seglat nåt i år- bortskämd jo jag vet ;)

Har pratat mycket med min älskade bästis om shopping, nu när vi inte haft råd så sitter vi och planerar vad vi ska satsa på. Jag har redan beställt min fina pälsjacka som kommer komma till användning, men en snygg höstjacka då? Måste gå igenom min jackgarderob och se vad jag har för något, sen så ska jag satsa på prickiga strumpbyxor- så himla snyggt!
Dagens Outfit

topp- h&m/ kjol,skirt- Bikbok/ Solglasögon, sunglasses - Rayban

Vi gick till gallerian och då insåg jag att svart var alldeles för varm, senare när vi kom hem så bytte jag om till detta nedan, men på kvällspromis fick min favorit cardigan följa med på.


Cardigan & Topp- Gina Tricot/ Tights- Bikbok

Så vad ska man ha på sig imorgon? Sol, vind och vatten- bada! Vi ska iaf ta med oss kameran, så det kommer nog komma några bilder ;)

Okey nu är den stora frågan framme, var hos frisören idag och pratade om att slingra en massa slingor för att få en snygg färg på håret. Färgen är ljusbrun/röd, han tyckte vi skulle köra men jag tvekade, känns som om jag blivit fegare på äldre dagar. Kan ju inte banga, samma sak gäller min tatuering. Har jag visat den? Visar det igen för säkerhetens skull...

Skissen på tatueringen, ska sitta på min handled. / Sketch of my tatoo, i will put it on my wrist.

Vad tycker ni?


We are going sailing tomorrow, yay! Finally! We'll bring our camera with us so that you can se how it went. I have done a lot of shopping, so now i'm looking for polka-dots pantyhose and a fall jacket and so much more but that is my main target. I have realized that I'm more of a coward now that i'm older- so unsure if i want to get a tattoo but i really want it!

ANNONS

lördag 22 augusti 2009

Badkar...BADKAR!!

WIIIHOOOO, vi har fått hem ett badkar! Snart så ska jag få ta mina varma bad. Nu fattas det bara att måla om och att en rörmokare kommer och fixar rören...Alltså om ett år får jag ta det första badet! hahaha

Lite rött är det väl...

har ju färgat håret men inte visat upp det alls, det är mer rött i ljuset och svart inomhus :(
men men jag visste ju det ;)
Nu ska jag kilar iväg till middag, men innan så larva jag mig så klart!

Njut ;)




hehehe, nä nu pyser jag.

torsdag 20 augusti 2009

Lindex- presenter

Fick presenter från min älskade sambo idag!
Var på Lindex idag och fick hem den fina sammetskjolen:
Lindex Shop Online - Kjol
149 bucks på Lindex- skön som attans! (bild från lindex shop online)
Sen så testade jag såklart den superfina skjortan...
Lindex Shop Online - Skjorta
299 kronor för denna skönhet. Testade dem ihop och det blev detta:

VOILA!


Tur för er så blev ansiktet suddigt (eller så blev det suddigt eftersom kameran inte klarade av att ta en skarp bild på mitt hemska ansikte idag hehehe) för jag hade ingen smink och var lagom trött då jag testade skapelsen. Men så här vill jag gå, men tjocka ylle strumpbyxor och mina nya pjucks från dinsko.

Visst var det snällt utav honom?

Nu en suddig dagens:

Myspys kläder på en mysmojsig Pepita :)

Ikea

Idag ska vi till Ikea- har fått ihop en lagom lång inköpslista.

Hallen- Ikea skoskåp Sandnes
Rymmer 12 par skor. Perfekt!

Till lilla kontoret Expedit hylla/bord.

Vi behöver vi en lagom stor bokhylla, inte så hög men tillräckligt för att rymma en pärm eller två och som man kan lägga en läslampa på. Eftersom skrivbordet är svartbrun får den också vara det.

Vardagsrum & Kök- Expedit Bokhylla
Detta ska funka som en rumsavdelare- vi har kök och vardagsrum i ett så det vore kul att få en mer känsla av två rum. Plus att det inte finns så mycket skåp här hemma så då kan vi avlasta lite frukost saker på hyllan.

Expedit Låda för Rumsavskiljaren
Så att det inte ser bökigt ut så ska vi köpa till några lådor så att vi kan slänga in de olika (typ 100) smaker på thé utan att det måste se snyggt ut :)


Och för variation så ska jag köpa några i halmstrålådor? hm...dunno..

onsdag 19 augusti 2009

Ibland vet man ibland inte..

Jag kallas för "moral-tant" av min storsyster, jag tar det som en komplimang! Jag lever som jag lär och ogillar egoistiska människor- karma säger jag bara! ;)
Av dem skälen har jag svårt just nu, har en älskad person i mitt liv. Hon har alltid varit en av personerna jag litat mest på, blev förd bakom ljusen en gång i tiden. Jag förlät och fick distans till det då jag flyttade till malmö för lite studier. Men nu har det hänt igen, har ont och även det inte är jag som är den som tar mest skada av att bli bedragen så gör det ont. Jag skulle inte kunna ljuga för henne och absolut inte dölja nåt- jag är 100% öppen med henne i både gott och ont. Därför gör det nog så ont...behöver tid bara...behöver känna att jag kan lita på henne igen...hoppas att jag kan bortse. Men man ska väl ta det goda med det onda? Det jobbiga är att jag inte kan ta detta onda, men vi får se. Hon är ju viktig i mitt liv.

tisdag 18 augusti 2009

Min dag som börja dåligt men som slutar bra!

Hello my loved ones!
Nu har jag haft en mycket lååååång dag, har haft så mycket i huvudet i kombo med att min sambo har helt vrickade tider så vakna jag 03.30 och kunde inte somna om. Så Pepita har städat, fixat iordning saker och glott på en massa dötv, dvs Xena krigarprinssesan och MTV. Sen gick jag på en rask promenad och möttes upp så åt vi god frulle på Mcdonken, en jucie och latte senare så gick vi hem för att fortsätta att fixa hemma. *gäsp* Känner hur sömnen knackar på just nu och vill att jag ska ge den lite av min tid :)
Så snart sååå ska jag göra den till viljes men innan så ska ni få se en dagens..det är ett gästspel i den också:

Dagens för mig och Hampus ;)

Visst poserar vi fint?
Eftersom jag jobbade i butik idag fick det vara propert :) svarta leggings med nitar- divided, tunika- gina tricot, jacka- hm trend armband- h&m barnavd glasögon- prada.

Finns så mycket jag vill skriva men då mina ögon inte fokuserar får ni läsa mer imorgon!

PUSS

måndag 17 augusti 2009

Jobb jobb och mindre jobb :)

Nu är det bestämt, ska lugna ner mig lite med butiksjobbet. Måste få iordning på vissa saker och då behöver jag tid för att få grepp om saker. Känns bra även om jag tycker det är tråkigt att inte få träffa mina arbetskamrater lika ofta, kommer säkert gå upp i tid sen när jag tycker det flyter på.

Dagens!


klänning lindex (gammal), jacka/tröja h&M, galsögon marc jacobs.

Kan meddela att jag känner mig sjukt sugen på att hitta på något med mitt hår, har ju tjatat på rött hår ett tag men det blir världens projekt att få det. Får väl se om det någonsin blir av.

För mycket just nu

Har en massa att tänka på, det är mycket prioriteringar. Inser nu att vi måste jobba häcken av oss så att vi kan börja på nästa projekt i tid, vill gärna hinna med 1 vecka med min baby men det är i mån av tid.
Har liksom inte tid att begrunda allt runtomkring mig, plugget kommer igång nästa vecka också! Jag är så glad att jag får ha vänner, jobb och kärlek runt mig men ibland vill man bara pausa allt och vara helt själv. Men jag behöver nog bara andas en stund och njuta av stunden, ikväll ska jag göra ett schema över allt som ska slutföras och sen så kommer det kännas lite bättre men vissa andra tankar kommer jag lägga på is tills jag känner att jag är mogen för att fatta ett vettigt beslut- man vill ju förlåta och lita på..men just nu är det för mycket.

PUSS

fredag 14 augusti 2009

Segling...

Vi hade tänkt segla imorgon men så kommer dem kära mörka molnen på besök denna helg och då blir det inge segling :(
Nu ska jag byta om till myskläder och traska ner till Ica för att köpa hem lite godis, har popcorn hemma så det blir myskväll med film!

Vad gör ni denna kväll?

Måste medge att jag är lite småsugen på utgång, vill ut och dansa fötterna av mig :)

puss!

Mina nya skor

Nu har jag köpt mina efterlängtade skor, dem är helt underbara! <3
Jag kan tipsa er om ni funtar på att köpa dem också att dem är rätt stora i storleken, då skorna är fodrade kanske man inte behöver ha dem tjockaste strumporna under? Så min normala stl på skor brukar vara 37 och nu blev det ett par 36:or istället och då satt dem perrrfekt!

Nu ska jag klippa mitt kort för jag får inte köpa mer grejjer alltså! *skämt*

Höstskor 09 DINSKO

Ankelboots mkt inspirerat av balenciaga- dinsko 499:-

Spetsiga...


och hög klack>!


Detta hade jag på mig då jag firade min lillsyster, hon fick idag; ansiktsbehandling, middag, bio (inkluderar givetvis godis, popcorn och läsk) och smink ( mineralrouge makeup store, mineralsmink borste, mascara). Hoppas hon e nöjd den lilla ängeln :)



Godnatt

GODIS VILL HAAA!!

Åh det har kommit så himla mycket nytt på h&m's hemsida, jag vill haaa! Helt seriöst? Kommer jag någonsin bli nöjd?

Well här har ni H&M trend & divided exclusive:

Åhh ett så läckert bälte! Dock så ska jag nog satsa på ett lika brett men inga nitar. Så att man kan ha den på jobbet också, men får jag möjligheten så vill jag ha den med dessa nitar på oxå- såklart!

Hur coola som helst jue! Ska tipsa mor om dessa, tror det skulle falla henne i smaken. Då kanske jag kan låna dem! ;)

Okey, jag hoppas min kära kusin köper denna så att jag kan låna eftersom jag INTE får köpa mer sånt här men ÅHH ÄLSKAR DEN!!

Ett par läckra party/ jobb skor, hur snygga som helst och dessutom H&M!

Äntligen har den KOMMIT!! KLICKKLICKKLICK


En härlig slapp höstjacka! Jag är inte så mycket för trenchcoats trots att man bör ha en hemma så har det liksom aldrig blivit av för min del. Jag föredrar en jacka som denna kreation :)

1500 för denna är att ta i- men den som har råd. KÖP, hur cool som helst!

En enkel sidenblus, hur cleant som helst och klockrent till allt från lacktights till spetstights.

Love it...

Älskar t-shirt med tryck, att denna är organic cotton gör saken mycket bättre!

En av mina favoriter, äääälskar den! HUr häftig som helst, whyred el acne hade kunnat göra den och så hade man fått betala tusenlappen mer men ändå så svider det att den kostar 699 spänn men ack så fin den är...

onsdag 12 augusti 2009

Swing

Jag funderar på mycket just nu, vill uppleva en massa nu. Känns som om tiden kommer få man inte kommer ha råd eller tid så mina drömmar just nu är följande:
Fotografera
Dansa
Resa
Personal Shopper- extra knäck?

Swing är dansen jag vill komma igång med, vad tycker ni om detta t.ex?

Lite bilder och sånt

Imorgon kommer jag få göra mycket, ska till Gallerian med min snubbe, träffa upp lillan för hennes födelsedagsfirande. Det är en stor överraskning så jag kan inte skriva om det här, men jag kan meddela att det kommer bli kul iaf! Tyvärr så kommer jag hamna mellan några grejer ensamen i stan med möjligheten att få testa och längta efter mer höstplagg men icke. Ska försöka sätta mig i ett fik och inte titta- får inte! :)

Fick springa ut nyss för att hjälpa E att fånga in Hampus som rymt ut, enligt E måste han följt efter ner för att så fort E öppnat dörren kuta ut. E kunde inte fånga in honom för då spang han ner under motorhuven- listiga katt! Då bad han mig om hjälp och vi sprang runt i mörkret och fångade in honom, kan meddela att Hampus inte alls tyckte det var kul att komma in igen. Dumma dumma lilla katt :)

Mitt nya armband, barn avd. h&m


fint va?

Mina kläder denna dag:

hade inge smink då jag inte behövdes på extraknäcket, tur att man har en pojkvän som tycker att man är vacker utan spackel...

Nu ska jag jobba!
PUSS

Puffärmad

Älskar puffärmade kläder, så himla sött!
Vill ha denna, med mina svarta kilklackar från h&m alt mina kängor från wedins och mitt halsband från mq *drömmer mig bort*

lördag 8 augusti 2009

tidig morgon

vaknade så himla kär i min baby, skön känsla! Så även om jag är trött som ett as så är jag glad, dricker min mjölk med kaffe och rostade mackor inför en heldag instängd i en galleria. Ska iaf bli kul att få jobba med A igen, jag tänker seriöst redan på vad jag ska köpa till lunch! :D

PUSS!

fredag 7 augusti 2009

shoppingsuget

Lindex
Lindex Shop Online - HalsbandLindex Shop Online - Klänning
Lindex Shop Online - Väst
samtliga bilder från Lindex Shop Online.

(bild från minoutfit.se)
ser fram emot "In Between"-kollektionen, Lindex vet hur man gör underkläder!

BikBok




samtliga bilder från bikbok.se


TopShop




samtliga från topshop.se
H&M



samtliga bilder från H&M.se