Sidor

tisdag 30 juni 2009

Jobb och svett

japp, vi svettas otroligt mycket på extra knäcket. Butiken står i en gång där solen strålar extra mycket verkar det som, om man mäter temperaturen iaf!
Kom då på att jag inte har några propra kläder för det yrket- om dem inte låter mig jobba i tubklänning. Fast det känns lite naket faktiskt...så då hittade jag denna och känner mig riktigt nöjd!

Gina Trico klänning/tunika 149:- Blårandig


Nää nu blir det sent och jag har lovat mig att somna tidigt då jag ska åka in tidigare imorrn då en kollega desperat behöver vila ut sig innan han klappar ihop.
Jag ser mer och mer fram emot gotland- ska vara där i ca 3 veckor och jag ska njuta som bara den! Tips på vad jag ska utforska i gotland?

Annars har jag precis mailat kenneln och hoppas att tiden går fort så att jag kan ta han om en liten bebis i form av en blötnos och stora tassar :) Både hampus och affe vill ha en till bror/syster.

puss

måndag 29 juni 2009

Klädtips!

Om ni inte kikat in reorna så gör det BUMS! H&M har t.ex. ökat sortimenten på deras reor. Så nu är det så mycket rea att det är svårt att hitta ngt i ord. pris :) Men det har jag hittat på webbshoppen.
Tips!

H&M- Kängor 299:-
Super snygga kängor med en mer formell stil än det som fanns förra året. Jag tror att dessa modeller som är mer "propra" kängor kommer slå ganska hårt detta år, men att våra kängor från förra året kommer att vara lika heta. Snörning ska det vara! Vi får inte glömma att lägga undan lite pengar åt Jimmy Choo- samarbetet med h&m!

H&M Volang topp/klänning 299:-
Denna finns även i svart, men eftersom allt kommer gå i svart,grått, chockrosa och vitt( jag tror starkt på vitt i höst/vinter) men hur snyggt är inte det att bryta det håra svarta lädret med en sånhär kreation? Lägg till en massa kedjor så kommer den vara super het i höst- och så kan du använda den redan i sommar.


H&M- Divided 399:-
The little black dress- ett måste! Figurnära med coola detaljer som förstärker midja och så axelvaddar! Jag har klickat hem det iaf!
Dock inget jag kommer använda nu- hettan tar kål på en!*notera att det är ett lyckligt uttalande* Men så snygg i höst!

Lindex Shop Online - Linne

Bild från Lindex Shop Online 149:-
Lindex har lyckats igen! Tror den talar för sig själv iförsej :) Snygg till shorts, tights, en kavaj/väst över!

HERR / DAM

Denna kommer från H&M Herr avd men när jag läste tips om denna på fashion flash- bloggen som jag tyckte var så klockren! Har dock inte testat den ännu, ska göra det när värmen har lagt sig lite. pris? 299:-

Apropå snygga accessoarer..


snygg liten väska! finns även i svart och orange.

Lindex Shop Online - Armband

Bild från lindex shop online- 49,50:-
Visst ska det vara svart och krokodilmönstrat! För oss som vill ha alternativ till nitat kanske?
älskar!

Well, nu har ni fått lite tips och fått se en del av min önskelista! :)

Nu ska jag lägga mig bredvid mina missar som är helt slut av denna värmebölja!

puss

snart slut..

Nu är min minisemester snart slut...buhu!
Well, har haft en grym helg och tackar vänner och vädret för den! Igår va vi och bada och sola- kändes som om vi var utomlands. Nu ska det jobbas på fram till semestern!

hörs senare!

fredag 26 juni 2009

Minisemester!

MIN MINISEMESTER!

Sånt unnar jag mig när jag ligger ut i vår altan och njuter av sol!

Inte bara jag som njuter av vädret:



Igår var vi och hälsa på Balder-Balder kenneln, kändes i början som om det inte var meningen eftersom vi hade tänkt ut vår "dejt night" helt fel. Jag bad E åka rätt så mkt tidigare än vad vi åkte igår men när han fråga varför vi skulle åka så tidigt så kunde jag inte komma på varför- men det var ngt. Iaf då åkte vi när han ville och kom på varför jag ville åka tidigare- bilkö! Jag blev helt galen av besvikelse då vi äntligen komma nånvart och inser att vår romantiska middag för 2 inte kommer att bli av då vi suttit i kö i 1,5h! Jag hade dessutom varit uppe sen kl halv sju(somnat tre) och ätit en crossiant på hela dagen! Tårarna var inte långt ifrån, anledningen till att vi inte kunde äta efter var att jag och Nasse hade bokat och köpt biljetter till Transformers 2. Vi åkte förbi en donken för att köpa en cheeseburgare och då kändes det lite bättre. Då vi kommer fram till tyresö åker vi vilsna, så vi måste börja om från början. Jag loggar då in via mobben och kollar hemsidan för vägledning och hittar då äntligen dit!
Kan säga att det var VÄRT ALLT!

Eurasier- Balder Balder kenneln


Visst är dem fina? Både jag och Erik ville inte därifrån- så himla fina hundar och uppfödaren var otroligt trevlig och vi bara prata på som bara den! TACK! Nu vet vi att det är den rasen vi vill ha, känns skönt att det känns lika rätt i E's hjärta som i mitt! <3 Nu hoppas vi att Malva (den dräktiga hunden) kan ge oss en valpis- många på kö nämligen...

Nu kanske ni undrar varför jag gick upp så tidigt? Well, jag har varit på möte- mycket intressant med möjlighet för utveckling. Men det händer nog inte förrän i slutet av Augusti. Mötet ägde rum i sickla, efter mötet strosa jag omkring och blir förvånad över hur stort det blivit! Minns när jag var li...un...yngre! och åkte bussen förbi sickla när jag skulle till gymnasiet.
Fanns iaf en Monki i sickla och den besökta jag såååklart!
Rea på Monki- köp!

Sen köpte jag en farfars tröja som blev suddig på bild och en liten handväska som jag hade på mig till bio & kennel besök. Halva priset på denna underbara kreation dvs 175kr, väskan kosta 60 och farfarströjan kostade 75 spänn :)

Bio/ kennel besök outfit


nää nu ska jag ut!

torsdag 25 juni 2009

Harry Potter & Blondinbella

Hello, ja vad har Harry Potter och Blondinbella gemensamt?
Well, hon har utlyst en tävling om Harry Potter Premiären som jag medverkar i! hehehe, ja jaaa skratta ni jag vet att ni åtminstone drar på smilbanden! :)
Mina nära och kära vet att jag har en löjlig besatthet utav Harry Potter, älskar filmerna och räknar oftast ner dagarna då premiären närmar sig...men jag står för det! :)

Nää nu får jag hoppas att jag blir en av de lyckliga vinnarna, för tro mig jag kommer le så stort och vara så lycklig om jag får vinna!

Imorrn ska jag på ett möte kl 10.00 i sickla- omg Hoppas jag inte är en zombie, har suttit med skisser nu och känner att jag vill ha det klart innan jag åker till gotland. Så målsättning nästa vecka- finito och godkänt! Let's hope for the best!

Nu ska jag iaf ta lite ledigt, från både extra knäck och det egna. Tror lite tid i solen och mingel med bästisarna gör susen! Well en minisemester efter mötet dvs!

Puss!

onsdag 24 juni 2009

Lite färg och ett frågetecken

Hallå!
Glömde visa min outfit för gårdagen, ska visas lite senare. Dagens var inget kul då jag fick idétorka, idag har jag dessutom köpt en hårfärg som nu sitter i håret. Den ska man bara ha i håret i 10 min så den är snart klar för att resultat!
Färgen heter karamellbrun- hoppas den funkar på mig!



Gårdagens outfit:

jacka och topp- hm haremsbyxor- lindex

Nu ska jag skölja av färgen och se om det blev nåt fint, tycker iförsej att det blir snyggast efter andra tvätten men men :)

Frågetecknet var mer om jag skulle köpa dem här fina solisarna, har bestämt mig tror jag och det blir ett JA!
Men ett tips för er som vill ha coola och bra skyddande solglasögon så kika i Polaroid stället- dem har lyckats riktigt bra iår!

Ni får ursäkta the face men jag tog bort all smink innan jag tog kortet! En mkt trött Pepita hehe
Denna tog hos B & A, så det är min min söta Embla som ligger ner bakom mig.

Nää nu måste jag duscha!

Puss

söndag 21 juni 2009

Midsommar!

Vi hade riktigt trevligt, trots en oväntad riktning. Vi skulle egentligen segla men eftersom prognos för regn inte lät så kul blev det fest hemma hos en vän ute på landet. Vi hade jätte kul! Vi fick njuta av sol och när regnet dök upp hade vi hunnit äta lunchen (som intog mycket senare än lunch tid men det vara bara bra!), spela kubb och börjat sjunga singstar. Sen kom åskan och med den min huvudvärk, tog en alvedon och tog det lugnt resten av kvällen och hade jätte trevligt! Mycket god mat och många skratt senare- tack håkan! Så vart det ett helt sovrum för mig och E med dubbelsäng och tv- som vi båda fick sova i. Jag är så glad att vi åkte dit, hade så otroligt kul och hur mysigt som helst!

Min älskade spännis! Kusinen! (snyggingar va?)


Voilá- jag- fick inte med mina gladiator sandaler. Har fortfarande inte vant mig vid min nya frisyr, hoppas det kommer snart! (buhu)

Hoppas ni hade lika kul som jag!
PUSS

fredag 19 juni 2009

Morgon!

el snart lunch :)
Ska nu sätta igång med att baka lite siraps kakor, sen ska jag försöka stryka lite innan vi åker iväg. Vi skulle egentligen segla men min kära E hoppa ur i sista minuten eftersom han var rädd att det skulle regna och då orkar han inte segla- tråkmåns!
Men det kom något gott ur det hela, nämligen att vi alla i vår tjejliga får spendera midsommar tillsammans! Just nu mår inte jag så bra- typiskt! Men jag hoppas det lugnar ner sig efter lite bak och te, annars åker vi hem inatt så att jag kan få vakna i min säng och dra mig ist för att vakna dödsjuk hos någon annan och må piss :)

Har mycket att ventilera känner jag men det kommer liksom inte ut, varken här eller när jag pratar med E. Är riktigt trött på A och jag vet inte riktigt hur man ska säga att man är det? Well, det är väl en sådan period...det går nog över!

Igår kollade jag efter jeans väst till mig och kusinen samt en kavaj som jag köpte förrut som hon ville ha likadan av. Ni ska få se den close up någon dag!



puss!

onsdag 17 juni 2009

Ont ont oooont

Jap pnu har jga fått ont i huvudet igen, har en sådan smärtsam huvudvärk att jag nästan stannar hemma ikväll is för att äta hemma hos E's syster. Mat vore gott men med denna huvudvärk kanske jag slänger upp den vita flaggan ist, well nu har E duschat klart. Ska nog kolla med honom hur jag gör. Annars så håller vi tummarna för sol i midsommar va? ;)

tisdag 16 juni 2009

Tidsperpektiv

Jag har insett vid flera tillfällen att dygnets timmar inte riktigt räcker till, jag önskar att man kunde vila ut efter att ha jobbat i en stressig miljö för att då ta tag i saker som mitt företag har att göra. Men nej, man hinner inte det för då blir jag stressad då det inte är klart! Har lovat mig själv att i slutet av denna vecka ska jag leverera tre olika skisser på hur jag vill att sidan ska se ut, sen ska jag få godkännande för att då koda ihop allt- så jag ska vara mitt mest kreativa jag när jag är som tröttast? Hm..tur att man har skissat med papper och penna innan då man var som mest kreativ! :) Är ledig på torsdag, då ska jag träffa mor min för lite mor och dotter tid för att sen leta efter en jeans väst som en viss kusin längtar efter för att se jobba stenhårt tills jag ska klippa mig och sen jobba vidare tills kusinen kommer fram :) Jag ser fram emot det som bara den! Älskar mina jobb, trots att det kan bli hektiskt.

Idag ska ni få se på min outfit :)

Min nyinköpta fina klänning från Urban Outfitter, mina mycket platta ballerina skor (sorry moster) och min sköna kavaj från gina tricot- hade med mig ett halsband som jag totalt glömde bort. Har lovat mig själv att satsa mer på smycken och detaljer nu när jag varit tvungen att slita bort prislapp på allt jag ska sätta på mig. Nu får det lugnas ner lite! Skor och väskor behöver jag dock men ingen panik :)

Nää nu ska jag vila lite sen blir det jobb till sent ikväll :)

måndag 15 juni 2009

Ute i regn igen

Idag kom jag och kusinen överens om att vi skulle ses i stan, för lite rea-koll och sen se om klänningen jag blev kär i fortfarande hängde kvar i min stl.

Vi kollade igenom h&m och hittade några snygga saker på rea- jag brukar ALDRIG hitta på rea. Bara på utförsäljningar..då är det typ Acne och Hope och sådana kläder är ju aldrig fula! ;)
Hittade en kavaj med korta ärmar, ett vardags propert linne och en korsett :) Najs var det och det hela gick på 200 bucks!
Sen gick vi vidare och jag blundade mig igenom de flesta butikerna tills vi kom fram till Urban Outfitter, hittade min klänning. Kostade 549 spänn! Men så hittade kusinen en annan i en annan stl för 339 spänn, billigare än när vi såg den innan, då kostade den 440 spänn typ. Jag slog till och det funka! Den är så snygg och mjukis bekväm, ni får se den ikväll :)

Nä nu ska jag och sambo E gå och kolla om det finns några Wasser Maxx kvar för 449 på Claes ohlsson, till löplabbet för spring byxor och sist men inte minst ska nog Pepita klippa sig. Hårsvallet tar nämligen över numera.


lacktights från Urban, linne från h&m, svarta converse.

söndag 14 juni 2009

Går i regnet!

jag går i regnet utan varken gummistövlar och paraply...bilarna ger mig en rejäl dusch då de åker förbi...jag behöver skjuts!*nödställd i en busskur*

fredag 12 juni 2009

Läsning och Regn

Japp, nu spöregnar det. En del av mig vill springa ut på altanen och njuta av detta väder, har alltid älskat regn sedan liten. Men den vettiga vet att jag bara kommer bli förkyld om jag gör det.Har nämligen nåt på gång som iförsej aldrig bryter ut men jag vågar inte chansa!
Har en bunt med böcker jag måste läsa igenom innan jag får hem en valp, ska kolla igenom inköpslista för den också. Blir nog en trip till Ikea för att köpa matskålar och en bädd och leksaker. Och typ lådor, har så många skor som bara ligger framme för valpen att tugga på. Iförsej undrar jag om inte det är bäst att bara köpa en grind som ligger framför trappan?

Intressant läsning!


Nää nu måste jag jobba!
PUSS

torsdag 11 juni 2009

Action och byteshandel

Idag var jag i stan för att reklamera en t-shirt jag köpte på Zara. En vit lite genomskinnlig grej som tyvärr hade släppt vid sömmarna. Jag har en sån tur att jag hittar den sista M som fanns och fick bya ut den! Hade så pass brådis att jag inte hann gå förbi Urban för att hämta upp min käraste, men imorrn ska det ske!

Nu är en kyckling i ungen och sallad på väg, ska bli massa mat för grabbarna för sen ska dem få smaka på en delikates, nämligen chilensk bakverk!
En chilenito dvs och få smaka på Inca Cola. Var länge sen jag smakade på det så vi får väl se vad mina vuxensmaklökar säger om mina barnsmaklökars betygsättning :)

Idag har jag tagit en outfitbild!!

Mina fina lindex harmesbyxdress med mitt nya gina tricot bälte och väska, ballerina skor från H&M och kavajen från JC.

Idag har jag dessutom klick Hampus- det var dags för hans sommarklippning. Han streta emot osm en riktig buse men jag lyckades få bort det mesta och hans tovor. Den katten kan verkligen klia upp tovor som heter duga!

Mitt verk! Stackars hampelampe.....

t-shirt MQ, jeans whyred, halsduk Zara
Igår möttes jag av denna snygging vid dörren, så himla snygg! Bra mixat.

E har kort en koja av en kartong som han klippt och tejpat ihop, har sagt flera ggr att ingångshålet är för litet men han ville testa ändå. Här trycker Hampus in sig i kartongen, är nog enklare nu när pälsen är borta men det var ett lustigt scenario igårkväll kan jag meddela!

Var och såg på Star Trek med Nasse, det var en GRYM film! 9/10 möjliga, 2h lång film som höll ens intresse fånge under varenda minut. Rekommenderar den varmt, dock måste du gilla action om du vill se den. För den är förutom actions fylld även ganska rolig men det är mycket action.
Nu väntar jag på; Transformers 2 och Harry Potter sen blir det New Moon i november som jag ser fram emot!


Är svintrött just nu och ska bara slänga i mig nåt att äta och sen krypa i sängen med mina kärlekar dvs. hampe, affe och E <3

Ray-Ban Wayfare

Mina fina ray-bans har varit borta i uhm, några månader. Har letat överallt efter dem och ingenstans fanns att finna, tills jag igår slängde in mina aerobicsskor i gymväskan- då låg dem I SKON! Jag önskar jag kunde säga att dem måste ha hamnat i skon när jag var och tränade och så slängde jag in mina ray-bans i väskan så åkte dem in i skon. Men icke- jag är en större idiot än det tydligen :) Jag hade nämligen öve rmina småsyskon här en helg och dem springe runt och inte tänker var dem trampar så när jag skulle böja mig ner för att knäppa upp skorna på mig och dem så tänkte jag att jag lägger dem "på ett säkert ställe". I SKON! sen gick vi alla upp och då har dem legat säkert från alla inkl mig i några månader.

så funkar Pepita, inget nytt..:)

Nu är solen framme igen! WOOHOO, försöker hitta inspiration för en sajt vi bygger upp. Frågan är om vi ska ta in en till person eller om vi är bra som vi är. Jag är så osäker...berättar mer sen!

puss

Elin Kling & Jag

För alla som inte vet, så har Elin Kling inte slutat blogga utan bara flyttad till en annan kanal. Dvs tv4's webbsajt. Du hittar dit genom att klicka här

Det är många som verkar typ sura för att hon inte meddela att hon flyttade till kanal4 men eftersom det är en konkurrent till femman förstår man att hon inte tilläts skriva en länk i avslutnings inlägget.

Nu över till mig :)
Jag var på en spontan käka middag hos sambos syster och hennes familj idag efter jobbet, blev en halv plåt med tacos som jag,E och G delade på. Vi orkade givetvis inte allt- men vi gjorde ett riktigt bra jobb iaf! Sen fick jag skrattanfall och skrattade åt allt, tyckte allt var så komiskt eftersom vi återigen satt och diskuterade vad vi skulle kolla på för film. Då kom vi på när vi såg Pinaple express, som jag för övrigt tyckte var riktigt dålig. Men så fanns det en scen, bara den scenen var hysteriskt kul. Jag tror jag skratta så att jag dog just då och när jag kom på den scenen igen så asgarva jag igen- en sån larvig scen som bara jag tyckte var hysterisk kul! Sen så eskalerade skrattet från min sida och jag grät av skratt- så fortsatte det i ca 10min innan jag slutade tycka att allt var hysteriskt kul. Vi beslöt oss för en film som heter: Felon, det är en film med Val kilmer och Stephen Dorf. Jag var skeptisk, men det var super bra! Jag grät och bävade och ångesten kom också men den sluta precis som jag velat. Ni måste se den!

Idag hade jag väldigt tråkiga kläder på mig men imorgon blir det annat! Ska se till att fota det också- som man har påpekat så har jag slarvat med outfit's bilder.

Har ni något att tipsa om? Något snyggt som är värt att kollas in i stan? Jag ska nämligen hämta upp min fina klänning imorrn hade jag tänkt. Å andra sidan behöver jag löparskor, så jag får se hur jag gör :)

puss

tisdag 9 juni 2009

Thé och brunch!

Lite tips nu då ;)
Mina önske skor till hösten (alltså en riktigt bra födelsedags present!) är dessa skor. Eller iaf modellen, lite 1800-tals skor vill Pepita ha! Vill helst ha dem i flera färger men brunt är riktigt fint! Sen är ju svart alltid bra ;)

Urban Outfitter- Dagens tips!


Tyckte dessa var snygga eftersom dem hade en rem tvärs över skon- kan dock vara besvärande när man har bråttom till bussen. Som jag nästan alltid har! Men snygga som attans- tror dem kommer vara en av it-skorna för hösten.

Sommarklänning! Så himla fin kombination med en t-shirt topp och kjolen i schiffong och dragkedjan gör pricken över i:et- ursöt!

Sexy dress! Hur snygg som helst med blommig detaljer som gör det gulligare. Kan se den med en ljus kavaj och höga platå/ pumps. Eller så dressar du ner den med vita tygskor och en liten kofta. För alla tillfällen ;)

priserna glömde jag helt bort, sorry guys!

Min outfit

Jag- det var den outfitbilden jag lyckade skapa när jag väntade på tåget. Min blårandiga långärmade tröja med ljusblå tights och mina vita tygskor. Under den långärmade hade jag på mig det nya fina linnet från Bikbok. Ska bättra mig på kläderna!

Jag och E har hamnat i en kärleksfas- vi bara äääälskar varandra. Svårt att komma upp eftersom man bara vill kramas hela tiden, mysigt! Tror tanken på semester får oss att koppla bort jobben lite och bara njuta av att vi finns för varandra- efter snart 2år så är vi mer nykära än när vi träffades hehe bättre drog är kärlek finns nog inte <3

Nää nu måste jag jobba vidare

PUSS

KAP!

Idag fick jag göra ett minikap- den andra klänningen fick hänga kvar. Ska hämtas upp imorgon för den ska vara en den av min garderob!
Kan hälsa alla som vill ha urban outfitter's lacklegging kan rusa dit eftersom dem nu ligger på 69kr- dock finns det bara i stl L. Men har man stl M så funkar dem också!

Har varit slarvig med min blogg och ska ta tag i detta från och med imorgon, då ska jag bl.a lägga upp tips från Urban som var riktigt fina. Dock var dem i det dyrare priset men ouch så snygga!

Imorgon ska E gå till stadium för han pajjade min pump till min nya fina rosa pilatesboll, jag ska luncha med M och så ska jag beställa en massa grejer. Men innan, då ska ni få se!

PUSS!

lördag 6 juni 2009

Euraiser & Belöningar

Okey, nu är det så här att alla som känner mig vet att jag vill ha och velat ha hund ett bra tag nu. Jag är tillräckligt gammal för att fostra ett barn- då kan jag skaffa hund. Har alltid gillat chow chow men har en svaghet för lite varg utseende på hundar, då såg jag Eurasier. JAG VILL HA!!



Jag hitta dessutom en uppfödare som finns i stockholm! Hur underbart är inte det? Jag vill helst ha uppfödaren så nära mig som möjligt, så att man kan få tips och möjlighet att få möta valpen under dess utveckling- samt föräldrarna eller i hennes fall modern som är parad.
Jag ska ringa uppfödaren imorgon och se om vi kan åka och hälsa på hennes hundar någon dag snart!

Måste stolt få berätta att jag fick en fin vinflaska idag av chefen, han tyckte jag ställde upp så himla bra och att jag var så duktig att jag förtjänade det vinet. Helt otroligt snällt!! Hade han bara sagt allt det hade det varit mer än bra- men att få en present på köpet var ju bara ett plus i kanten! Vilken chef jag har!! :)

Denna fina fick jag, jag älskar ju rödvin! Denna ska ha smak inslag av: "Utvecklad, kryddig smak med inslag av fat, plommon, körsbär, choklad, läder och vanilj." - systembolaget

Ser fram emot att få korka upp och ta ett glas- kanske för att fira min nya familjemedlem? *drömmer mig bort*


torsdag 4 juni 2009

Kap:en

Okey, nu lägger jag upp mina köp för dagen (läs: för året).
Det jag inte har tagit kort på är: pilatesmattan och pilatesbollen- nu jävlar ska det svettas!! ;)

Shopping- tar bild på dem i galjor eftersom jag tycker det är roligare att visa hur dem sitter på när jag väl ska använda dem. Annars har ni typ redan sett dem på och då kanske mina kommande outfits inte är så roliga?
BikBok

Vit tank topp linne, 149 ord. pris
Den är lite genomskinlig, precis som tightsen jag köpte. Samma material med i vitt ist för svart, den är dessutom ganska lång- älskar långa linnen.

Svart paljettkavaj/jacka ord. 599:-
Vem har inte hört om paljettjackan? Tror den kommer användas som flitigast i höst, men kommer vara en fin vän att ha vissa sommar utekvällar :)

Vit oversize V ringad t-shirt med peace märke i paljetter. ord. 249:-
Blev helt kär i denna när jag såg den, pirrade i hela kroppen. Tror att det kommer vara en sådan it-grej, allt som har med peace- märket att göra. Nu letar jag iförsej en som är batik-mönstrat med ett peace märke. SÅ SNYGGT!

Svart minikjol ord.149
ALLA måste ha en minkjol hemma, eftersom min kära kusin inte har det och har grymt snygga ben så beslöt jag mig för att hon ville ha den. Hon svarade inte på sin telefon men va fan, 75 spänn?? Jag köpte, när hon väl svara så ville hon att jag skulle köpa den så det var bra gjort av mig :)

creme vit tubklänning med broderier och smock. ord. 299
Har letat länge efter en klänning som jag kan gå runt i med mina cowboys boots och jag känner att denn kommer vara en ganska så välanvänd klänning när solen väljer att dyka upp igen. Så bekväm och fin!! Tänkte öven att lillan kanske vill låna till hennes avslutning?

Skjorta/tunika blå med vitt och svart ord. 349:-
Hade jag sett den på ord. pris hade jag tvekat eftersom jag hade sett nåt på Gina tricot, men nu i facit i hand så är jag glad att jag köpte den. Testade den andra långa skjortan på Gina och den var inte alls lika fin som denna. Har några skjortor men bara för höst-tiden, inte svala fina för sommaren- perfekt att jobba i!

Sido detaljerna, en fin knapp på varsida av fållen.

Svarta semi genomskinliga tights ord. 199kr
Coolingar, har spanat in dem ett tag och tänkt köpa dem. Därför gick jag förbi BikBok, ni kan ju förstå hur lycklig jag blev när jag läste rea-skylten. Tänker er denna med höga skor, ett over size t-shirt med paljett kavajen!

så ser mönstret ut.

så mycket kan man se igenom dem.

Svart kjol med färglada sömmar i smocken. ord. 199:-
En gullig indian inspirerad kjol som man kan ha på fest och klä ner den med ett enkelt linne. Det är lite chiffong tyg känsla över materialet. Så när man snurrar så följer en del med, dock inte hela kjolen så man slipper visa baken ;)

Gina Tricot

Svarta korta jeans short med guldknappar- 249:-( tror jag?)
Svarta short var också ett mål med shoppingen- dessa köpte jag på Gina Tricot. Sköna och fina svarta lagom korta shorts.


Bälte indian inspirerat 199:- (gina tricot)
Sist men inte minst- mitt efterlängtade bälte! Nu kommer jag äntligen kunna använda min byxdress från Lindex.

Nu är det bara en hårklippning så är jag så nöööjd med allt- imorrn börjar träningen på allvar. Ja nu skriver jag ner det dessutom, ska tvinga mig själv att skriva när jag inte tränat och när jag tränat så att jag blir mer motiverad. En första joggingtur väntar imorrn- kanske finner nöje i jogging i slutet av sommaren? (man kan bara hoppas)

Och mina rollerblades har jag inte glömt. Dem ska med till Gotland i sommar, jag Ska lära mig :)

puss!

BikBok...

Dem hade rea idag...halva priset på ALLT i butiken...vad tror ni hände med Pepita då?

Japp, så rätt så.

Ikväll får ni se resultatet- orkade inte ta en dagens med jag var verkligen snygg. Inte ofta jag kan känna mig både extremt bekväm och snygg på samma gång- oftast är det bekvämt el snyggt eller hur?
Nu har jag bytt ut mina kläder- då strumpbyxor och katter inte riktigt går ihop. Känns som om mina kläder just nu passar vädret. Dvs. sovtights och oversize tisha- skulle jag somna nu skulle jag sova gott! Jag menar, det måste innebär träning när man puttar och testar en mass kläder? Sen väger allt en jävla massa, så ska man stå i fullmundering i kö i 30min innan man får testa. Jag är helt död- hungrig också. Killar som inte gillar att shoppa- ni förstår inte hur jobbigt det är!

puss!

onsdag 3 juni 2009

Regn el Sol?

Vad man blir förvirrad av vädret! Jag klagar inte, har jobbat idag och kom ut till ett strålande väder (om man bortser från blåsten). Blir alltid på så bra humör när jag hoppat in en eftermiddag, känns som om man fått i sig fyra redbull, kom hem och dammsög, våttorka och babblade som aldrig förr. Mötes av två trötta miner som suttit för länge framför sina datorer, en rolig syn iaf!

Imorgon ska jag bege mig till gallerian för att inhandla lite pennor så att jag kan skissa på sajten som vi ska designa om. Är så otroligt Pepp på det!! Har så många idéer och planer som jag måste sätta på papper, imorgon ska jag iaf få det ur världen. WBS- here i come ;)

Idag hade jag på mig "arbetskläder", det får inte vara för vågat och inte för bart...då hittade jag en perfa blandning. Tyvärr fick jag inte med mig hela outfit:en eftersom jag dammsög och tog då av mig kavajen, halsbandet och skorna :)

Vad man skymtar runt mig är köket som vetter ut mot altanen- hur vackert som helst i solnedgången :)

Nä nu ska vi käka lax med potatis och en kall öl- det är ju sommar!

Hur var er helg?

tisdag 2 juni 2009

strömavbrott, internetuppkoppling nere

Vi har haft ett par spännande dagar, strömavbrott i söndags- i flera timmar. Tur att vi inte hade storhandlat! Och idag har internet varit nere hela dagen, pust!
Men det medförde nåt positivt eftersom jag gick och rösta idag! Har skjutit upp det rätt så länge nu, men har äntligen röstat. Om du kan ska du definitivt rösta, om ingen röstade skulle det inte demokrati behöva finnas.

Iaf, när helgerna kommer slarvar jag med inläggen, inte bara här utan på Pepp Media- bloggen också. Nu har jag skrivit klart för Pepp Media, mycket som händer och är riktigt nöjd med hur det utspelar sig. Jag får hoppas att mycket mer händer framöver!

Stora Nyheter;
Mitt företags största beställning har blivit godkänd och har nu tre månader på mig att slutföra jobbet- KUL!!

Nu till min helg och mitt privata liv ;)
I helgen var jag ute i solen för det mesta, i lördags träffade jag tjejerna och sjöng singstar och drack gott- dock blev inte jag och kusinen så värst påverkade så det blev en tidig kväll från Soap Bar. Vem vill trängas och knuffas i en bar i 30graders värme? Inte vi iaf, så vi promenerade oss igenom stan och stannade till på 7-eleven för lite resemat.

Hade på mig byxdress från divided exclusive, kavaj från JC, handväska från Marc by Marc Jacobs, halsband och örhängen - H&M och slutligen skor från deischmann.

Kom hem och möttes av två killar som satt i vår altan- ena var min sambo och den andre var hans polare. Dem är gamla barndomsvänner, båda hade varit på en 30års fest som deras gemensamma kompis hade anordnat. Många gamla vänner som dem inte träffat på ett tag kom dit och det var mycket att snacka om- till skillnad från mig och kusinen så var dem inte så nyktra ;)
I söndags åkte vi inte för att fira morsdag- vad som började med en misslyckad dag blev helt perfekt. Förrutom biofilmen- se INTE " Flickvänner från förr" Min mamma som älskar skitfilmer som är romantiska var inte förtjust i filmen- då är den riktigt dålig!
Vi blev ett gäng, storsyster, kusinen, moster och mamma och mosters kompis K. En massa fnitter och tjejsnack blev det, hur trevligt som helst!
Kan tipsa om en thai-buffé vi åt på. Den låg på drottninggatan mot rådmansgatan, 90 spänn buffen och OTROLIGT god mat!

Min morsdag klädsel- klänning från Forever21, väska och sandaler från H&M.
När jag kom hem var det helt dött överallt, i flera timmar var det kolsvart och tyst tyst tyst, vi åkte med bilen för att se hur långt det gick. Kändes som om man åkte i bilen genom en zombie-värld, creepy som bara den!
När jag var och rösta så gick jag förbi H&M, denna snygga paljettkavaj hängde där och bara bad mig att få följa med mig hem- men jag sa nej. Dock att det skar i hjärtat, anledningen är att jag spanar efter fler underdelar och en kavaj till ;)



När jag kom hem satt jag igång med käket (lunchen) så konstaterade vi att internet är löjligt berondeframkallande- man känner sig nästan halv utan den. Då kom jag på att Hampus inte setts någonstans på ett tag, letade runt och hittade honom i E's träningsväska, mysigt!


Det var allt för mig idag- mer imorrn! Twittrar ganska mycket så följ mig gärna där!