Sidor

måndag 30 mars 2009

Tar mig i kragen

Okey, jag är svintrött men jag får Inte vila, för jag har bestämt mig att slutföra offerten först!
Har gjort mig en härlig kompott utav tonfisk med avocado och tomater med en brödskiva såklart! ;)
Har lovat mig att skaffa en bluetooth enhet vid nästa jobb så att det blir smidigare med bilderna!

Har dessutom lyckats får en tid för läkaren i slutet av april, 29:e..bävar!! Men det är för mitt bästa, på det lyckades jag få dem att lova att nu på fredq så ska dem söva ner mig.  Jag ska nämligen undersöka vad som är fel på mig, min trötthet och brist på b12 är grymt jobbigt. Känns som om jag kämpar mot mig själv och det slutar med att man är trött på sig själv jämt, liiite jobbigt med tanke på att jag måste stå ut med mig själv resten av livet :) Men det kommer att lösa sig!

Ikväll ska jag berätta om min helg och hur det gick med offerten ;)

torsdag 26 mars 2009

Shoppingtur med en ängel

Imorrn ska jag möta min lillsyster för en shoppingtur nu inför våren/sommaren, men eftersom hon befinner sig i mellanåldern är det svårt att hitta vad som kan vara snyggt utan att vara "vuxet". Jag tycker det är så sorgligt att mode/utseende redan är så viktigt för barn redan vi 8år, jag vet att man har en åsikt men när man ser 10åringar ha klackar och för korta klänningar med höga stumpor så blir man orolig. 
Vi får se vad hon säger men jag tror stark på Indiska och blom- inspirerat till henne. Jag kommer satsa på indian/exotisk så indian/hippie/blommor på henne känns helt rätt, vi är väldigt lika till utseende så vi passar i samma färger.Detta hittade jag hittills på h&m-shop online
Alla bilder är från H&M shop online.

Sen hittade jag fina saker på både Zara & Monki, jag kommer bli så avis :)

Om det går så vill jag att hon ska köpa träskor, dem kommer vara superfina på henne!

Jackan som jag vill hitta för att se om den är snygg till E är denna:



nä nu går mina ögo i kors, hörs imorrn igen! PUSS

Bästa sommarbilden

Jag har ganska många sommarbilder, eller bilder som påminner mig om värmen och semestern. Denna var tagen i början av sommaren, ja ni som bor i sthlm vet att man brukar ta sig till Gamla stan, kajen där och äta sin lunch/glass eller bara sitta där och njuta av solen som äntligen tagit Sverige i besittning.
Jag längtar tills jag får sätta mig där igen och få njuta av solen och värmen.

Mina och bästisens fossingar, iår kanske jag kan få sola med nya fina röda Clubmasters, eftersom Ebba tävlar ut några på hennes blogg. Så om du är ett fan av ray-ban som jag är, så tävla du med!

*håller tummarna*


Bilder från gårdagen

Hello, nu har mina fötter få vila lite och samlat sig för ytterligare lite shopping, dock är detta grymt nära och finns under samma tak. Jag älskar Gallerior!!
Iaf, har laddat över bilderna på kavajen och på skorna.

Tiger Kavaj/ Herrmode/Killmode

Denna är "smalare med kort slag" (fattade knappt men när hon visade förstod man) Sen är det ingen klassisk med två knappar utan med tre knappar, den är trend tydligen.

Sen så letade vi som sagt efter skor, det var inte enkelt ska jag berätta! Det finns knappt några coola gubbskor..vi ville inte ha tråkiga affärsmäns skor utan nåt med det lilla extra. 

Gubbskor


Inte helt wild and crazy men har iaf någo detalj som gör att den sticker ut :)

Jag övertyga E att han skulle visa skjortan med jeansen på, hur snyggt som helst!

Han tyckte det skar sig med färgerna, jag tycker det blev hur snyggt som helst, vad tycker ni? Om ni säger att jag har fel kommer han vara överlyckling annars så är han van att ha fel ;)

Annars så hade vi tur med vädret och passade på att föreviga det ögonblicket!

Nu ska jag köpa sådana tights från Lindex som jag snackade om tidigare, pellie ska ha dem på sig på lördag. Sen ska jag köpa en miralfoundation från maybelline (recension kommer) och sen ska jag se om skinnimitationsjackan (herrmode) från h&m är lika snygg som på bild. För då blir det nog ett köpt där, det är bra med en vårjacka som inte kostar skjortan!
Sen så ska jag äntligen köpa en strykbräda!!! TJIHOOOO

puss!!

Shoppingdag- ett helvete för mina stackars fötter :)

Så vi började dagen med att låååångsamt ta oss upp ur sängen, sen så gick vi till stinsen för att
a)plocka upp E's kläder från skräddaren
b)köpa lindex-strumpbyxorna

Hade ju 25% rabatt på Lindex, men så sa hon kassörskan att det var 25% på ett helt köp, så jag avstod från att använda den och kommer att återkomma imorrn :)

Eftersom jag tvättade håret idag fick jag föna och platta så det tog sin lilla tid, vi kom hemifrån vid ett :D 

Killkläder/ Herrkläder

E's kläder: whyredkängor, whyred-jeans, acne trekvartsärm-tisha, ysl-solisar, björnborg bag och hans rock med skinndetaljer. Kollar imorrn vad den heter.

Dagens

E tyckte jag såg ut som en filmstjärna med mina solisar, den raringen! (syns Inte att jag plattat håret)

Jag hade på mig min H&M- kappa(organic cotton), mina gråharemsbyxor från H&M, en svartlångärmad  top, Marc Jacobs solisar, marc by marc jacobs tygpåse och mina kilklackskor från hm...inte så bra att gå runt Hela stan med dem på kan jag meddela!

Tyvärr så vart dagen försenad eftersom jag vaknade på fel sida, tog för lång tid på mig och sen fick jag jättedåliga nyheter. Inte för min del utan en väldigt nära vän har fått höra någon hemskt och jag blev så otroligt ledsen för hennes skull. När ska livet ge henne "a break"? Jag älskar dig och tänker på dig, min allra finaste du!

Eftersom E är på sin "brat-party" där man måste ha "fina rosa skjortor från La Chemise", fast E tog ett annat märke och så ska man ha feta guccipjucks på festen..men som TUR så hittade vi jätte fina classy- gubbskor från Italien. Han har på sig dem nu så jag vet inte vad dem heter men vi hittade dem på Sturegallerian, tro mig vi letade överallt!! Plus att vi hittade en kavaj från Tiger med treknapps-knäppning och inte så lång, var som gjutet

Däremot har jag bild på en skjorta som både jag och E föll pladask för!! Från shirt factory, vet inte om man ser det men den är :blå,vit och grön. Tar fram hans ögonfärg och är cool!

Herrmode/ Killmode


kostar 999:-, hittade den på shirt factory på NK-sthlm. SUPERSNYGG!! Blir grymt snyggt till kavaj, snygga svarta slimmade jeans och kanske en illgrön näsduk instoppad i kavajen? Eller till jeans/chinos så kavlar man upp ärmarna.  Snyggt om man har någon snygg detalj på armen då, kanske någon kul klocka eller armband?

Jaja, nu räcker det för mig..imorrn blir det mera från denna sidan. Nu ska jag lägga upp mina fötter så att dem får vila lite, förvånar mig inte om dem har blåmärken imorrn med tanke på att vi rusade den sista timmen överallt.

onsdag 25 mars 2009

Shopping!

Oooooh, imorrn ska vi shoppa! Med vi betyder det att E ska med, sen efter en hel dag shoppande ska jag möta upp lellie för att shoppa en present till Daniel som fyllt år och ska ha fest på lördag. (undra om han ska släcka allt 20.30?)

Herrmode/kill mode - shopping!
Det vi ska jaga rätt på är följande:
Svart kort kavaj, jag tror starkt på Tiger, blank eller Acne- vad tror ni?
Jeanskjorta- måste kolla på topman, jc och acne
"Finskor" även kallade "gubbskor"- ett par snygga enkla svart skor som passar snyggt till jeans men även till finbyxor.
En fluga- antar att det kan man hitta på Topman, acne, eller kanske på whyred?
Accesoar- typ nåt armband? cool klocka på nåt second hand? eller? (ska försöka få honom att köpa en hatt)

Iaf, jag ska ta kort på allt så att ni ska få ta del av shoppingen, och pellie om du läser detta så ring mig så ses vi i stan! Du kanske kan hjälpa oss rent av? Kan vara kul för E att få två hurra ist för en ;)

PUSS!

ps! Missa inte blanks utförsäljning! imorrn kl 8 startar det igång på tysta gatan 9.ds!

tisdag 24 mars 2009

Gamla kap

Jag var ju som sagt hemma hos min storasystern igår och hittade gamla kap som har glömt bort bland hennes grejer. Den kvinnan har verkligen en massa kläder/väskor/skor/smycken well you name it!

Jag hittade min gamla bruna skinnjacka (ja, jag har en skinnjacka...hade helt glömt bort det) och min helt underbara gröna väska från Paris!
Trodde att våren hade uppenbarat sig för iår men icke, idag har man fått se snöstormar som håller i 10min sen så lugnar det ner sig i ca 20min och så kommer en till osv osv. Men snart ska jag få ha på min jackan och väskan.

Grön Väska

Nu vill jag ha en i chockrosa så är jag set! (inte men jag kan försöka övertyga mig)

Denna helg ska jag ut och shoppa med lillsyster, förhoppningsvis hittar jag inget för mig. Vad jag däremot blev glad över var att jag fick värdecheck/premiumcheck från Åhlens och H&M, som en liten present så där. Känns som jul, speciellt nu när snön har tagit staden i besittning igen. :(

Ett tips för alla ni som älskar Lindex, om du skriver in dig på deras nyhetsbrev så får du en kupong som ger dig 25% rabatt på valfri vara. Se så, skriv in dig på Lindex nu!
Jag ska köpa nya strumpbyxor, ett tips som jag läste på Fahrmanbloggen. Ser faktiskt ut som chanels strumpbyxorna fast typ 2200kr billigare,  YAY! Hade varit kul att få hitta några med spets framtill också..någon som sett sådan?

Annars då? Jo, idag har jag varit runt olika barnbutiker och delat ut visitkort till babyfotoalbum och babybloggar som finns på www.minpojke.se & www.minflicka.se, det gick bra och alla var positiva! Nästa vecka ska jag se om Polarn & Pyret kan tänka sig att samarbeta med oss på något sätt. Så håll tummarna! ;)

Puss

måndag 23 mars 2009

Mina nära & Kära

Jag måste bara säga att vid dessa få tillfällen då min styrka falnar är det skönt att ha sina vänner och sin släkt. Bara att min lillsyster är på väg hit piggar upp, jag älskar min familj. Sen att lillan har en ängla-själ gör att man blir lite mer fridfull. Hon är 14år och i sommar ska hon fylla 15år, men i mina ögon är hon alltid lillan, min lilla vackra syster som verkligen är en på miljonen. Hon gör mig så stolt!!

Annars så har jag skapat en mantra; jag är stark och otroligt begåvad.
Om jag tänker så länge nog kanske jag kan stänga ut alla andra tankarna som gör mig osäker och stressad? Jag tror det, en dos av den mantran och kärlek från Herr E, stora och lillsyster kommer göra susen! Dessutom har jag nyss tävlat på Ebba's blogg så vinner man där så kan jag vända hela denna måndag till en supermåndag, jag kan skriva hur min dag avslutas senare idag.
Om du också har en dålig dag kanske du också vill tävla och kanske vinna något fint? Inlägget heter: Mota bort måndagsdeppet, tävla du med! Annars uppskattar jag verkligen tips och råd, vad gör du när du är deppig och tappar tron på dig själv för en stund?

Sen undrar jag om n har hört om 2,6 miljonerklubben?- dem jobbar för kvinnors hälsa och livskvalité.  dem ska nämligen ha ett seminarium som handlar om Stress och nu när jag har en dag som denna så känns det klockrent! Skulle ni tänka er att joina mig den dagen? 

Ångest inför framtiden

Jag har fått en släng av ångest, förhoppningsvis är det bara tillfälligt och att det går över innan jag somnar inatt. Finns det något värre än att somna med oro i magen?

Jag vet inte vad jag ska ta mig till riktigt, jag har sökt några extra jobb så att jag inte blir så stressad över hur många kunder jag måste få in varje månad. Känns skönt att få jobba där jag vet att jag får min lön varje månad. Speciellt om jag får dem jobben jag sökt nu, mode har samtliga gemensamt. Finns några som det klappar extra om men det är väl 1000 på ett jobb, kan man ge sin blogg som referens? ;)

Vad ska man göra i framtiden då? Kommer jag kunna jonglera mellan konsult och butik resten av mitt liv? Tycker iförsej att det låter ganska lockande, frågan är bara om företagen tycker likadant? Jag VET att jag är duktig säljare och jag VET att jag är grym på digitala medier men ändå så tvekar jag, varför??

Nu ska iaf min kära lillsyster hit (är hos min storasyster och ska fixa hennes dator) och då får hon peppa mig en massa, sen ska storsyrran bjudan på middag. E kommer också! Har typ aldrig hänt, en sak som fick mej att le är iaf att jag vet vad han kommer bli uppspelt över..så jag ska nog ta och köpa lite frukt så att han får leka lite.

Jag berättar ikväll om jag hade rätt och om vad det rör sig om.

Puss så länge..skönt att få skriva av sig!

Hårfärg & Träning

Hello igen!
Sorry, nu ska jag skriva om hårfärg igen men efter att jag läst kommentarerna så har jag kommit underfund med att Sara kan ha rätt. Jag menar har ni sett någon snygg rödhårig tjej som är brun i hyn? Jag tänker omedelebart på tanter som ligger och pressar på nån strand i italien. Neeej tack, men man kanske kan köra på ljuskastanjefärgade slingor?
Hittade iaf en bild på mig från nyår för typ 2år sedan, DEN hårfärgen var ju snygg. 

Frågan e bara hur jag lyckades med den? Har för mig att jag inte färgat eller nåt utan att det blev så, har börjat få den färgen igen men jag vill ha det jämt, eller? SUCK, jag vill nog bara ha en förändring. (bortse från den minen e ni snälla, jag var inte ens berusad den kvällen...trots nyår. Jag hade åkt fram och tillbaka den kvällen eftersom vi hade glömt all vår dricka hemma)

Har smått ångest för att jag inte tränar, jag saknar den där känslan man får efter. Lyckorus typ.

söndag 22 mars 2009

Modebloggare

Har läst runt lite bland modebloggare och har hittat TVÅ par skor som jag vill ska joina skohyllan. Men jag sa faktiskt att jag inte borde köpa mer skor, så varför fortsätter jag att hitta nya?

Skor sommar 2009

Dessa fina indian-skor är från Deichman (som jag har runt hörnet) och bilden har jag lånat från Klings blogg. Dem kostar bara 299, ett par bekväma allaround skor...åh jag vill ha!

Dessa underbart fina skor är från Din sko och kostar 349 kr, pastellrosa fina skor. Dessa är ju inte så hög i klacken så jag kan faktiskt ha på mig dem en hel dag utan att dö. Min mor skulle vara så stolt just nu. Hon klagade jämt på att jag aldrig bar högklackat; "Vi kortisar måste använda de medel som finns". Dessa fina skor hittade iaf Fahrman bloggen.

Dessa snyggingar var inga direkt jag-går-på-moln-skor med snygga. Jag hittade dem på Hope-outleten i Barkaby, trots Outlet så kostade dem 1440:- men då får du ett par snygga Hope skor.

Skinnjacka

Denna skinnjacka hittade jag på Hope, kostade runt 2000 och var så otroligt snygg. Det framkommer inte på bilden men den är gräddvit, superfin! Kommer vara grym till alla pastellklänningar och dylikt. GE MIG!!

Annars då? Jo har haft finbesök denna helg och haft jätte trevligt! Lellie har varit hos oss från i Fredags och idag åkte hon hem, vi hann med ganska mycket trots allt. I fredags såg vi "Marley and Me", sevärd! 4/5 i dess kategori, otroligt fin! *kanske borde se den ikväll igen?* och såklart Let's Dance. Jag var nöjd med vem som åkte ut faktiskt, jag vill att Magnus ska vinna :) I lördags åkte vi ut till Barkaby Outlet och kollade runt, sen så gick vi till Ikea där vi åt lunch och handlade lite smågrejer hem till mig, såsom stora blockljus som luktar gott och mindre till badrum som luktar rosor. (Så that my roses really smells like roses hehe), muffinsformar,wokpanna osv. Sen bar det iväg till Kista Centrum där vi kollade runt lite och hittade en grymt snygg jeansskjorta till E och fikade med Catz och hennes besök från Gbg. Vi gick och såg "He is not that into you", vi vara alla oense om vad vi tyckte om filmen. Besökaren var en herre och han verkade tycka att filmen var skit, Catz tyckte den var dålig, jag tyckte den var varken eller och Lellie diggade den. Jag måste se den igen...var lite jobigt att koncentrera sig när någon suckar hela tiden. Både jag och Lellie diggar denna låt från filmen- love save the empty med Erin Mccaley.

Herrmode/Killmode

Jeansskjortan- från JC 
Vad tycker ni? Kan E ha på sig den? (vad tänkte dem när dem satte den scarfen på halsen?! Måste ni visa skarfen så ha den på handleden åtminstonde...)

Vi har gjort om minpojke.se & minflicka.se kolla gärna och säg vad ni tycker!

Det var allt för idag, men hur var er helg? Berätta!
PUSS


En Dagens- från igår :) Toppen och halsduken från Ginatricot, klippta tights- H&M, jacka H&M båda från trend och Kängor från Wedins och slutligen Tygpåsen/väskan från Marc by Marc Jacobs.

fredag 20 mars 2009

Ytterligare bilder på hårfärger

Nu har jag hittat ännu fler bilder på hårfärgen Röd och jag blir mer och mer sugen, frågan är om jag passar i denna? 
Christina Ricci's Röda Hårfärg
Vad tycker ni? Borde jag satsa på rött?

Jag viiiiill! Men samtidigt vill jag veta era ärliga svar

torsdag 19 mars 2009

Acne Outlet Onlinestore

Ni som inte har Acne på twitter kanske inte vet att dem nu har kommit igång med en outlet butik.
Jag hittade genast en jacka jag tyckte var hur fräck som helst.
Herrmode/ Killmode
Nu när våren tittar fram och vinkar ut alla vårjackor tycker jag att denna mc-jacka e grym. Man kan bryta denmed lite mer färgglada byxor till, jag kan se E i den. Frågan är om E kan det?
Dessa bilder kommer från onlineshopen

Hade varit kul att få se den IRL, kanske kan övertyga E att åka till outleten i barkaby. Nu när våren kommer och allt :)

Kärlek

Måste bara visa detta, jag skulle trycka upp en msn-ruta så upptäcker jag att en anteckningsfil är uppe. Jag blir förvånad eftersom jag inte har använt det programmet, så jag klickar upp den.
Då möts jag av detta:


E hade varit här innan han stack till träningen och såg lagom busig ut...att jag inte tänkte på det då! Men jag är glad och kär :)

Vårfrisyr 2009

Rödhårig?

Jag har länge pratat om att färga håret till rött, har aldrig riktigt tagit tag i det förrän nu. Eller jag har inte gjort det ännu men jag vill , och det Ska ske :)
Hittade en gaaaaammal bild på mig där jag hade ganska rött men jag vill ha ännu ljusare-rött.

                                 


Nytt inlägg Ny blogg

Hello, nu ska jag som sagt byta över hit. Tyvärr så hade den andra bloggtjänsten inte lika bra val som denna har. Ska se om jag byter snart men eftersom det var vårigt så ville jag ha en vårig-känsla på min blogg :) Ska försöka få in lite mer liv i det bara!
Mode & Skönhet
Just nu är E, på sin träning och jag passar då på att modeblogga/surfa lite. Det som kommer att komma nu är hårfärger, min vårfärg vill jag ska vara ganska galen. Ni ska snart få se.